reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej laseczki. Jak tam ciezaroweczki sie czuja? Ja mam sajgon w domu, Alek zabkuje i marudzi wiec padam. Na szczescie viburcol podzialal i maly teraz grzecznie sie bawi:)
Misia faktycznie masz kaleki w domu heh, dobrze ze tobie nic sie nie stalo.
Ixidixi wozek moze sie faktycznie przydac, ale to kwestia twojej wygody co wolisz. Mojemu A zachcialo sie wieczorku przed tv wiec bedziemy ogladac na polsacie Milosc szmaragd i krokodyl , zrobimy sobie jajeczniczke z cebulka i pomidorami

reklama
heh i tak dobrze ,że tylko ręke ma w gipsie!!
Chociaż i tak może robić wiele prac domowych ja z gipsem na prawym ręku przez 2miesiące biegałam bo miałam nadgarstek skręcony i jakieś złamanie już teraz nie pamiętam i musiałam sprzątać i wynosić śmieci nie wspominam już o tym ,że nawet jak braciszek się uczył w wakacje czytać wyraźnie i pisać bo jest dyslektykiem i ma wade wymowy to musiałam lewą ręką uczyć się pisać i mu pomagałam hehe i już tak zostało oburęczna jestem;-)to dobrze,że ty nie pomagałaś ja mam mały brzuch ale prace domowe mnie tylko obowiązują no i lekkie bo reszte za mnie robi mój narzeczony nawet gotuje bo mi przy garkach za gorąco i słabo mi się robi:zawstydzona/y:

Andzia nooo czas mi szybko zleciał niedawno się dowiedziałam ,że w ciąży jestem a to już 6miesięcy!!
Ja się bardzo ciesze bo moje maleństwo jest okropne i juz bym chciała bawić i przewage miec bo jak na razie to maluszek ma jak mam zachcianki albo na sisiu:-D

Ostatnia edycja:
Hej laseczki. Jak tam ciezaroweczki sie czuja? Ja mam sajgon w domu, Alek zabkuje i marudzi wiec padam. Na szczescie viburcol podzialal i maly teraz grzecznie sie bawi:)
Misia faktycznie masz kaleki w domu heh, dobrze ze tobie nic sie nie stalo.
Ixidixi wozek moze sie faktycznie przydac, ale to kwestia twojej wygody co wolisz. Mojemu A zachcialo sie wieczorku przed tv wiec bedziemy ogladac na polsacie Milosc szmaragd i krokodyl , zrobimy sobie jajeczniczke z cebulka i pomidorami

Mmm Paluluśka;D Miłego wieczorku;) i zeby malutki wam obejrzec dał;*

Ixidixi..-zapomnialam jeszcze..a ja myślałam ze BLOND to twój naturalny kolor hehe;)...O to nie wiem dlaczego to zaproszenie nie wchodzi...

Witajcie dziewczyny.
czy zgodzicie sie bym do was dołączyła?
jestem młoda mama:) coreczke Julie urodziłam 18 grudnia jeszcze wtedy miałam 21 lat:)

Hmm no to musze sie zastanowić nad zostawieniem tego wózka :) :-)

A mnie dzisiaj łapią skurcze :( o 2 w nocy obudziłam sie z takim rwącym bólem ręki od łokcia do nadgarstka, jakby mi coś wykręcało ją w środku..
Teraz na zmiane raz lewa, raz prawa łydka.. ehh a magnezu nie moge bo żelazo biore..:-(
Co chwille popijam inke z mlekiem, też nie wiem czy moge pić takie ilości w ciąży..:eek:

Mój D. zaraz wróci z pracy, musze mu papu podgrzać.. ehh.. przynajmniej zrobiło się pochmurno i kropi.. licze na jakąś większą burze.. może tym razem przewidywania meteorologów się sprawdzą..

A brzuch mam ogromny. OGROMNY:cool: w nic już się nie mieszcze, więc buszuje po allegro w poszukiwaniu jakichś fajnych ciuszków.

Ostatnio wylicytowałam taką tunike..
Zobacz załącznik 270903

A to my z dzisiaj :) 25 tc ponad 100cm w pasie (a startowałam z 60) i +8,5 kg. Masakra jakaś:D

P1040256.jpg

reklama
A jak się ma Twoja Juleczka?;)

Dobrze. Trzeci ząbek w drodze.... jest bardzo grzecznym dzieckiem ale obecnei jest na etapie skoku rozwojowego co nie ciezko zauwazyc.
na szczescie potarfi bawic sie sama.. dzis nei zauwazylam a powedrowala do szafek i wsyztsko mi zdjela... teraz grzecznie siedzi i oglada bajki ufff nareszcie chwila ciszy i spokoju.:)

Do góry