reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja lubie duzo pisac:)
Paulus swieta trojca:D:D

Daffi dlaczego ja caly czas myslalam ze jestes starsza:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja lubie duzo pisac:)
Paulus swieta trojca:D:D
No właśnie miałam pisac ,ze trójca święta hehe..Witaj;** Ty tez to swojego Alanka Aluś mówisz??;)

Pauluś widziałam przed chwilą zapowiedz twoje filmu jak oglądalismy z moim;* fajny jakis trzeba obejrzec;D

Misiu to to samo co u mnie jedyne co dzisiaj zrobił to jak poodkurzałam w JEGO pokoju zaniósł odkurzacz do łazienki i to jeszcze powiedział ze jak przynioslam to mam sama odniesc haha:-D
no ale nie raz jak juz musi to duzo rzeczy ale to musi miec dzien;D takze przydaje się na cos..ale on jest taki latawiec ,ze jak wyjdzie z domu to z kolegami do ciemnej nocy lata..juz sie tak opalił ze jak murzynek wygląda..smiejemy się ze on z afryki hehe;) :tak:
a Twoja siostra ile ma latek? a mama co na to?nie pozwól zeby Cię wykorzystywała jeszcze teraz co musisz się oszczędzac powinna to zrozumiec .chyba ma juz na tyle lat...;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny :-)
Jesteście??

Chyba was nie ma... to będe później. Jak położę spać Szymusia....

Ostatnia edycja:
Hmm no to musze sie zastanowić nad zostawieniem tego wózka :) :-)

A mnie dzisiaj łapią skurcze :( o 2 w nocy obudziłam sie z takim rwącym bólem ręki od łokcia do nadgarstka, jakby mi coś wykręcało ją w środku..
Teraz na zmiane raz lewa, raz prawa łydka.. ehh a magnezu nie moge bo żelazo biore..:-(
Co chwille popijam inke z mlekiem, też nie wiem czy moge pić takie ilości w ciąży..:eek:
Zobacz załącznik 270907

Skurcze to może z braku potasu? Na to dużo pomidorów;-)
A co do Inki - to chyba nie szkodliwa jest, bo mi ją dawali w szpitalu bez ograniczeń ;-)

reklama
Do góry