reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hehe a ty w ogole masz szkraba? czy w ciazy jestes? hehe bo nie wiem:) a za duzo by nadrabiac:D

Do wczoraj myślalam ,ze jestem okres mi się spoznial ponad 2 tyg co nigdy mi się nie zdarzało
więc byłam w pełni przekonana i tak tu dołączyłam a tu nagle wczoraj @ przyszła na początku myślalam ze to plamienie jakies..ale na 2 dzien rano się rozkręciła więc zostałam tutaj jako przyszła mamusia;)

Do wczoraj myślalam ,ze jestem okres mi się spoznial ponad 2 tyg co nigdy mi się nie zdarzało
więc byłam w pełni przekonana i tak tu dołączyłam a tu nagle wczoraj @ przyszła na początku myślalam ze to plamienie jakies..ale na 2 dzien rano się rozkręciła więc zostałam tutaj jako przyszła mamusia;)

ahhha:) no ale stracie sie o dzidzie??:)

My mieliśmy szaleńczy dzień jak to z mężulkiem bywa. Trochę u jego cioci z Martynką siedzieliśmy, a tak to cały dzień czas w 3kę spędzaliśmy i jak Mysia zasnęła przed 19.00 to wskoczyliśmy do basenu na pół godzinki:) Ale bajer kiedy w wodzie jest cieplej niż na zewnątrz:)

Muszę się pochwalić - wreszcie dostałam pracę:):):):)

My mieliśmy szaleńczy dzień jak to z mężulkiem bywa. Trochę u jego cioci z Martynką siedzieliśmy, a tak to cały dzień czas w 3kę spędzaliśmy i jak Mysia zasnęła przed 19.00 to wskoczyliśmy do basenu na pół godzinki:) Ale bajer kiedy w wodzie jest cieplej niż na zewnątrz:)

Muszę się pochwalić - wreszcie dostałam pracę:):):):)
Gratulacjeeee Veguś;**

Fikusek narazie nie bo wiesz ja mam dopiero 16 lat;) alee żałuje ze ten @ przyszedł..no ale najwidoczniej na wszystko jest czas.najpierw trzeba dobrą szkołe skonczyc domek swój miec..a dopiero wtedy dzidzia ,zeby się o nic nie martwic;)chciałabym tak 22 lata;) no chyba ,ze wczesniej się dzidziuś trafi;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gratulacjeeee Veguś;**

Fikusek narazie nie bo wiesz ja mam dopiero 16 lat;) alee żałuje ze ten @ przyszedł..no ale najwidoczniej na wszystko jest czas.najpierw trzeba dobrą szkołe skonczyc domek swój miec..a dopiero wtedy dzidzia ,zeby się o nic nie martwic;)
hehe u mnie wszytko w innej kolejnosci bylo ale wyszlo super:) wszystko ogarnelam,prace mam,dach nad glowa tez chociaz mieszkam z rodzicami:) takze jest bardzo dobrze:)no ale 16 lat to stanowczo za malo malo:) dobrze doiczekac chodziaz pelnoletnosci by w razie czego pojsc do pracy:) no ale mysle ze w wieku 16 lat tez mozna sie bardzo z dzidzi cieszyc:)

reklama
Do góry