reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Andzia aaaaa to ty masz spóźniony zapłon :-D:-p tak myslałam ze to o to ci chodziło ale mysle sobie ze ja to przecież wczoraj usuwałam:-p

Heja :-)

Oczywiście nie nadrobię, bo nawet trudno mi ogarnąć na czym się zatrzymałam ;-)

Byłam wczoraj na USG. Mała nadal nie chciała się na 100% pokazać ;-) . Za to nadal leży sobie miednicowo.... Czytałam, że niby do 34 tyg może się przekręcić, ale pewnie jest taka uparta jak mamusia;-) więc pewnie tak już zostanie. Gin twierdzi, że raczej do 32 się jakoś tam ustawiają, więc czeka mnie kolejne krojenie:wściekła/y: Któraś z was miała cc z powodu ułożenia miednicowego??

Ixidixi oba wózki fajnie - niestety ja już mam karocę dla maleństwa;-)
ja słyszałam, że dzieci mają czas do 36tc aby się obrócić:) Jeszcze moim zdaniem ma czas.

Witam nowe koleżanki, których nie miałam okazji poznać wcześniej, lub które dopiero doszły:)
U nas pada. A miałam się opalać;p

Ostatnia edycja:
a gdzie was wszystkie wywiało?:-D:szok::-D
Ixidixi - zajrzałam do albumiku Twojego ładna z Ciebie mamusia:tak:;-)
a teraz jestes ciemna bo wczesniej byłas blondi tak?:cool2:
aa i przyjełabys moze zaproszenie do znajomych a nie:-D

hej dziewczynyja dziś bylam z mamą i siostrą w szpitalu bo młoda wczoraj wieczorem złamała sobie ręke, lewą w nadgarstku. 3 tyg w gipsie co oznacza że przez 3 tyg nic nie bedzie robiła.... juz nie bede sie mogła na nią drzeć że nic nie robi...:-(
andzia oddaj mi ten deszcz bo u mnie totalana masakra... jest tak duszno ze nie wyrabiam...
umi świetny wierszyk w opisie :-):-)
ixi myśle że dwa wózeczki by sie wam przydały.... zastanów sie czy na pewno chcesz go sprzedawać

a i wiatm nowe mamusie oczywiście ;-)

Dziękuje za miłe przywitanie;-)
Tak patrze na te wasze pociechy i są takie urocze a mi jeszcze 3miesiące zostały jak moje maleństwo przestanie mnie kopać i ja zaczne mieć przewage heh:-Dmisia92 współczuje ja doprowadziłam do wypadku mojego brata gdy miał 4lata przyfasolił brodą w kaloryfer i się krew lała oczywiście dostałam opiepsz i musiałam po nim sprzątać bo to przezemnie związałam go ,żeby mi pod nogami nie biegał hehe;-)a teraz się z tego śmiejemy razem chociaż też miałam zakaz krzyczenia na niego to teraz sobie odbijałam to w polsce przed wyjazdem,że aż biedny siadał w kącie i błagał żebym przestała w niego jedzenie wpychać czasem hehehe

misia92 no ale po co te dwa wózki? Sama już nie wiem.. ale mysle, że niepotrzebne by to było :)

Andzia Heh no tak, teraz ciemne włosy (swój kolor) i krótsze.. :)
Próbuje przyjąć i kurcze nic.. juz od dwóch dni..:/ klikam w to i za przeproszeniem *****, dalej sie nie dodajesz:wściekła/y:

ixi tak jak juz któraś z dziewczyn mówiła umi??? jeden masz w samochodzie a drugi luzem, nie musisz ciagle składac/rozkładac, ale to juz jak tam uważasz.
eve no ja do tego wypadku nie doprowadziłam bezpośrednio tyle że gdybym miała mniejszy brzuch to ja bym pomagała tacie i to ja bym wtedy prawdopodobnie spadła,
a mój braciszek ostatnio rozwalił sobie udo, 8 szwów dobrze ze do tetnicy nie doszło a było blisko...dwa tyg miał zdjete szwy. u mnie same kaleki w domu ;-)

reklama
Misia nie oddam narazie musze się sama nacieszyc..bo przy tych ostatnich upałach po 36 stopni, to takie deszczyk to skarb;) ale do was napewno tez przyjdzie..;-)
To będziesz miała teraz z siostrą..ale pamietaj ,ze na dobre jej nie wyjdzie takie obijanie się . Ty sobie w zyciu poradzisz a ona nie..wiem to bo moja mama jak była mała to zawsze wszystko za młodszą sioste robiła..a ona jak sprzatala to wszystko na odpiernicz powpychała do szafy i to było cale jej sprzatanie..a teraz wiadomo kto ma lepiej;);-)

tak samo mam z bratem nic nie robi..jak rodzicow nie ma w domu to ja ..sprzatam myje naczynia p o10 razy dziennie ale on tego nie widzi i jeszcze na koniec mówi ,zebym mu herbaty zrobiła bo on młodszy...normalnie dostaje białej goraczki :wściekła/y::-D

Ixidixi ja tez myślę ze dwa wózie lepiej;) Jak będe miała juz swoje dzieciaczki to napewno na jednym się nie skonczy:-p:-D wózku; P
Eve witaj;) o to juz 6 miesiąc ..juz nie długo ci zostało..;) Pewnie się cieszysz co?;-)
a gdzie inne dziewczynki Paulisia? Misia? Vegas wpadła i wypadła no ale ona ma mezulka takze wcale się jej nie dziwie:-D sylcia to juz nawet nie mówie..

no i clio? lolak? umi? i reszta...:cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry