reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Andzia to jeden raz ci sie udało bo np mógł plemnik nie dotrzec... a nastepnym razem mozesz zajsc... Ja bym radziła wybrac jakis srodek antykoncepcji wiadomo nic nie jest 100% no ale
No i zgadzam sie z kari21

reklama
heja witam nowe laseczki :)

no i zeby nie bylo te stare rowniez :)

ahh dziewczyny wpadam i znikam bo malo mam czasu nawet na toalete ;/ pracuje niby tylko w weekendy ale teraz czas wakacji biora dziewczyny wolne wiec trzeba pokrywac i zastapiac czasem dziennie po 8 h pozniej wracam do domu obiad zjesc zajac sie dzieckiem pozniej kiedys tam toaleta w koncu i jest 23 trza isc spac i rano to samo ...a jak mam dzien wolny to wybieramy sie na zakupy i spedzamy pol dnia na nich pozniej obiad robie dom osprzatam w miedzy czasie jeszcze ktos nas odwiedza w ciagu dnia a i co najwazniejsze stary jest komputerocholikiem i malo kiedy mam do niego dostep b on tylko bierze gona chwilke Sylwia ja na chwile go biore zaraz Ci oddam i pozniej sie to konczy tak ze ja juz spie a on przychodzii do lozka i A czy Ty nie chcialas moze kompa bo juz moge Ci go oddac :p normalnie maskara

jak nie oracowalam to czesciej sie udzielalam na kazdym watku teraz tylko wpadam jak burza i podczytuje komentuje na szybciocha Moglabym w ogole nie pisac ale nie chce rezygnowac z watku

hmm a co u Nadii ? Musicie sie jej same zapytac to wam powie ok :) :p ladnie sobie chodzii i mowii duzo slowek ona w ogole szybko zaczela gaworzyc a pozniej slowka lapac teraz jestesmy na etapie nauki ze o wszystko mowie prosze i za wszystko dziekuje no i ladnie moii posseee jak cos chce no ale jeszcze nie zawsze a dziekuje slabo jej idzie ale za to inne slowka rewelka i stara sie juz jesc sama obiady i reszte ale zupke jeszcze jej daje ja sama Ogolnie ma juz wszystkie 1,2,4 i ma dwie 3 i kolejna sie wyrzyna Strasznie przezywa te trojeczki widac ze cierpii :(

Ostatnia edycja:
lolkak ja miałam znieczulenie ogólne doszła mi do tego ostra anemia ale starałam sie trzymac jakos... na drugi dzien po zabiegu starałam sie juz sama chodzić, kiepsko było bo mi sie w głowie kreciło i byłam obolała ale sie starałam. tak po tygodniu juz mogłam wiekszosc rzeczy robic ciezko mi było jeszcze sie schylac czy siadac szybko albo kłasc sie ale to nie jest jakies mega utrudnienie da sie przeżyć:-) nie ma sie czego bac ja po samym zabiegu miałam kłopoty z mówieniem miałam straszna chrypke i jakis taki słaby głos
sylcia z kim mała zostawiasz jak jestes w pracy?

Hej dawno mnie tu nie było :) i tyle tego napisałyście że tylko tak z grubsza przejrzałam i WITAM nowe mamusie :):):)
U nas dzieciaki przeziebione ale już z tym powoli wygrywamy :):)
Ja już w 99 % zdrowa :)

Agatko widzę że dołączyłas do nas :):):) fajnie :):p
czasami czytałam a teraz napisałam i zastanawiałam się właśnie czy ciebie tu przypadkiem nie znajdę:-D
Hejoo!!!

Jak tam? Co tam?:-)

Znowu te pipczone upały.. już nie wyrabiam.. 10 rano i kurcze sauna w pokoju:wściekła/y:
Kochane dostaliśmy w prezencie implasta :D tego ecoline:zawstydzona/y: jestem zachwycona.. ale teraz mamy dwa wózki..

Nie chciałby ktoś kupić? Cena do negocjacji..
Wózek NOWY jak quinny buzz TANIO! 2IN1 (1171949786) - Aukcje internetowe Allegro

To naprawde bardzo fajna bryka.. już się całkowicie do niego przekonałam.. a tu bęc:-D
Wózek b. fajny ja mam podobny i jestem zadowolona.

lolkak ja miałam znieczulenie ogólne doszła mi do tego ostra anemia ale starałam sie trzymac jakos... na drugi dzien po zabiegu starałam sie juz sama chodzić, kiepsko było bo mi sie w głowie kreciło i byłam obolała ale sie starałam. tak po tygodniu juz mogłam wiekszosc rzeczy robic ciezko mi było jeszcze sie schylac czy siadac szybko albo kłasc sie ale to nie jest jakies mega utrudnienie da sie przeżyć:-) nie ma sie czego bac ja po samym zabiegu miałam kłopoty z mówieniem miałam straszna chrypke i jakis taki słaby głos

Pytam się, bo rok temu również we wrześniu wycięli mi śledzionę i po tym to ja ledwo się ruszałam przez jakieś 2 miesiące a ogólnie to przez pół roku z tego powodu zdychałam;-) Po a tym będę wyglądać jak Frankenstein pocerowana w każdym miejscu na brzuchu:-D

wszystko jest tak ukladane aby zostawala z Damianem Niechce jej z nikim zostawiac Kazdy kraj swoje dziecii inaczej wychowuje a polce tez nie zostawie Nadia jest za mala nie powie mi Czy opiekunka sie nia dobrze zajomwala czy Nakarmila pobawila przebrala

sylcia no wsumie masz racje najpewniejszy jest tatus albo ktos z rodziny ale ty akurat rodziny nie masz chyba blisko
lolkak no napisze tak jakby nie to ze wiedziałam ze muszę wstać i przwinac albo nakarmic to najchętniej nie ruszałabym sie na samym poczatku bo każdy ruch sprawiał ból, ale tez wiem ze dłuzej dochodziłabym wtedy do siebie. Czasem warto zacisnąć zęby i nie myśleć o bólu. ja myślę ze dość szybko doszłam do siebie pamietam ze tydzień po porodzie wspinałam sie na 2 piętro w szkole bo miałam maturę odległość pokonałam w tempie ślimaka ale byłam z siebie dumna:-p tydzień później juz chodziłam o wiele szybciej hihi

Aleście się rozspisaały mamuśki..ja no maskara:-D
Motylicaja a ile mają te dzieciaczki co ich pilnujesz?;)

chyba pracujesz do wieczora bo tylko o stalej jednej porze jestes na bb:-p

Ixidixi super wózio kupiłabym alee wyszło jak wyszło..;)

Sylcia masz rację nie zostawiaj z obcymi bo to róznie bywa;) Najlepiej jak masz swoją zaufaną osobe..nieraz mówią co nianki z dziecmi wyprawiają to az serce sciska:wściekła/y:

Misia a ja sobie pospałam do 12;D jakbym musiała wstac o 7 to chodziłabym jak pijana;)

Czesc Patrycja;);-)
Lolkak moze malutkiej tak wygodnie hehe;):**
Umi ale ten Twój mały do Ciebie podobnyy ja cie sune:-D:-D
a u mnie deszcz pada....dla reszty wielki buziolllllllllllll!!!!!:cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Andzia a skąd to podejrzenie o podobieństwo?bo z awatara to nie bardzo chyba widac:-p? Ale dzieki wszyscy mówia ze tylko włosy ma moje:-p

Do góry