reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nie chce mi się coś Spac;D
Motylicja kochana i dobrze ze tu uczęszczasz;) poświecasz swój czas..a zawsze to Przyszłą mamusią jesteś czyż nie?;-) i wierz mi ,ze ja tez bardzo się tu przyzwyczaiłam i nawet jak nie bedem miała teraz dzidzi to trudno będzie mi stąd odejsc ..:-(;-)

Vegas chyba mialaś racje ,ze to początki @ napisałam mojemu ,ze dostałam,ale w serduchu czuje,ze jednak to plamienie..eh juz sama nie wiem poczekam;) jeszcze jutro zobaczę:) to najwyżej napisze mu ,ze to jednak nie okres..ale strasznie mnie boli brzuch w podbrzuszu....
A nie będe się martwic na zapas;)
Sylcia to mówisz ze ludzi pełna chata i dobrze chociaz się nie nudzisz;)
Ciaooo ;) do jutra laski;)
'

Nio dokladnie;) dobrze ze @ przyszla;):)

hehe;) myślałam i myślałam ..długo nad tym nickiem..ale chyba nie mozna zmieniac juz? musialabym nowe konto załozyc chyba?;)
A wy jak macie na imię? Misia chyba Dominika? tak a Umi??;*

ja jestem Jagoda;) a na Ta Ole bym nie wpadla....

ja dzis ogolnie to sie nudzilam ehhe i spagetti zrobilam....:tak:

a zdjecia mi nie wchodza;( zobacze je jutro zapewne....

slodkich snow:*

reklama
Witam was!!Tak was podczytuje i jejciu żałuje ,że się nie udzielam hehe!!
Widze ,że tutaj z wami to jak z papuszkami piszecie i końca nie ma hehe!!
Ja czekam na swoje szalone maleństwo,które daje mi w kość!!
Poruszałyście tyle tematów,że ja tego nie ogarniam heh co do braci starszych to ja moge oddać jednego a w gratisie dorzuce drugiego hehehe mam ich dość mam też starszą siostre ale ona jest tylko moja za zadne skarby bym jej nie oddala a naj mlodszy to nikt go nie chce ma 11lat i jest moj zawsze sie za mna wstawia gnojek!!;-)
Hmmm widze ,że dziewczyny dostaly @już to super jak ma sie 16lat i zycie przed soba to lepiej uwarzac:tak:ahh temat przeprowadzek porusze jeszcze ja juz od 1,5roku mieszkam z swoim M i jestem happy bo u niego z tesciem i dziadkami!!da sie strawic ich na razie poki co jestesmy w uk i jestem zadowolona tu chce tez rodzic!!;-)pozdrawiam

Andzie16 o matko, wspolzyjesz tak od roku?????? Nie no, wszystko ok tylko ja nie mialabym na tyle odwagi zeby majac 15 czy 16 lat uzywac stosunu przerywanego jako metody zabezpieczenia! Tym bardziej ze nie chcesz ciazy, zreszta nie dziwie sie bo kto w tym wieku by jej chcial... moze powinnas puki co pomyslec o pewniejszej antykoncepcji? prezerwatywy czy tabletki? Wiesz, moze i faktycznie nalezysz do "szczesciar" i u twojego chlopaka nie ma plemnikow w plynie ejakulacyjnym, ale zawsze moze sie zdazyc "wypadek"... no roznie bywa.

hej:-) Wam się chyba nudzi, ciekawe czy jak się dzidzie urodzą to też tyle produkować będziecie :-p my właśnie wybieramy się na poranny spacerek i zakupki na targu :-) miłego dnia i nie siedźcie tyle przed kompami! :-p

Cześć.
Podczytuję was jakiś czas i podziwiam że jesteście takie młode i dajecie sobie radę (musicie). Jest wam napewno ciężko bo niektóre nie mają ukończonej szkoły i muszą sobie radzić. Z rodzicami to właśnie tak jest jak sie dowiedzą że córka wpadła to ... lepiej nie pisać , ale jak już ochłoną i dziecko przyjdzie na świat to zako****ą się od pierwszego wejrzenia. Ja nie jestem już taka mloda jak wy:-:)-:)-( i mam 3 dzieci, a pierwsze urodziłam mając 25 lat, a rodzice jak się dowiedzieli to... Ojciec nie odzywał się do ślubu, ale jak urodziłam to wnusia była jego oczkiem w głowie. A więc przeczekajcie te trudne chwile w życiu waszych rodziców:-D
Najgorzej mają te z was które nie mają pracy, bo może być ciężko. Ale zawsze coś można sobie znaleść żeby dorobić. Ja siedzę w domu z 3 dzieci i od niedawna pracuję w domu i na spacerze. Nie są to może kokosy ale jak się nie ma nic to dobre i trochę. Wiem że jest parę osób z forum, które robią to co ja i są zadowolone.

Gdyby któraś chciała sobie dorobić tak jak ja to piszcie do mnie na pw, a ja wam napiszę na czym to polega.

Trzymam za was & i dbajcie o swoje fasoleczki:-D

Hej dawno mnie tu nie było :) i tyle tego napisałyście że tylko tak z grubsza przejrzałam i WITAM nowe mamusie :):):)
U nas dzieciaki przeziebione ale już z tym powoli wygrywamy :):)
Ja już w 99 % zdrowa :)

Agatko widzę że dołączyłas do nas :):):) fajnie :):p

Hejoo!!!

Jak tam? Co tam?:-)

Znowu te pipczone upały.. już nie wyrabiam.. 10 rano i kurcze sauna w pokoju:wściekła/y:
Kochane dostaliśmy w prezencie implasta :D tego ecoline:zawstydzona/y: jestem zachwycona.. ale teraz mamy dwa wózki..

Nie chciałby ktoś kupić? Cena do negocjacji..
Wózek NOWY jak quinny buzz TANIO! 2IN1 (1171949786) - Aukcje internetowe Allegro

To naprawde bardzo fajna bryka.. już się całkowicie do niego przekonałam.. a tu bęc:-D

Heja :-)

Oczywiście nie nadrobię, bo nawet trudno mi ogarnąć na czym się zatrzymałam ;-)

Byłam wczoraj na USG. Mała nadal nie chciała się na 100% pokazać ;-) . Za to nadal leży sobie miednicowo.... Czytałam, że niby do 34 tyg może się przekręcić, ale pewnie jest taka uparta jak mamusia;-) więc pewnie tak już zostanie. Gin twierdzi, że raczej do 32 się jakoś tam ustawiają, więc czeka mnie kolejne krojenie:wściekła/y: Któraś z was miała cc z powodu ułożenia miednicowego??

Ixidixi oba wózki fajnie - niestety ja już mam karocę dla maleństwa;-)

reklama
Anetka Gratuluje @:-)!! i wydaje mi sie ze obie powinnysmy sie do gina udac:-p nie razem oczywiscie:-p
misia92 o super orwerek dobra sparwa nawet w ciazy:-) Ja cwczyłam na wf do 5 miesiaca potem dyrektor sie nie zgodził zebym cwiczyła ale gin nie miał nic przeciwko i uprawiałam maratony po miescie do konca ciazy w sumie hihi:-) potrafiłam wyjsc o 9 a wrócic o 15 wiem zaden wyczyn ale np w 9 miesiącu to juz jednak jazda bez trzymanki prawie ze:-p
clio ja w 8 miesiącu co dziennie układałam ciuszki malego:-p i patrzyłam czy wszystko mam i jak by tu jeszcze ułożyć
misia2912 coś nie tak z tymi fotami
pauluśka89 ja ze swoimi 20 tez sie czasem staro czuje:-D
Vegas hm... mnie to sie marzylo zawsze Izabela mam kompleks Ani z Zielonego wzgórza:-) Kochana edytuj posty jak chcesz cos dopisac a nie uplyneła ggodzina od twojego ostatniego wpisu chyba ze juz ktos po tobie dodał posta. Bo ja potem biedna siedze i łącze:-p
moni3kaNS widzisz i nie było tak źle:-) jak ci sie mieszka juz na "swoim"
sylcia jak ty czasem cos napiszesz to ja rycze ze smiechu przed tym monitorem:p
eve19 Witaj:-)
Ixi:-D ty to masz z wózkami-p a nie lepiej zostawić obydwa? Np jeden w samochodzie miec zawsze drugi w domu? ja mam 2 i nie wyobrazam sobie bez nich zycia:-p
lolkak ja miałam cesarke ale zupełnie z innego powodu...

Do góry