reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

vegas masz chłopa w domu na wyłączność wiec ja nie mam pojęcia co ty robisz jeszcze na forum, czyżbyś wolała jego od nas???:-)
clio jeszcze nie wiem ale na słodkie mam smaka cały czas kiszonego ogórka nawet nie tknęłam a kwaśne jem od urodzenia nigdy nie lubiłam słodkich jabłek a piecioletni syn mojego sąsiada czasem mi nawet przynosi jabłka i juz wie że jego sąsiadka woli takie z drzewa a nie z ziemi :-D
teraz każde z nas ma czas tylko dla siebie. Mąż gra sobie a ja netuję:)

reklama
czesc wszystkim..dlugo mnie tutaj nie bylo. Ale juz wszystko pozalatwialam.Rodzice z obydwu stron juz wiedza.. byly zale i pretensje , ale to bylo do przewidzenia. teraz mieszkam sobie z moim A. , w czwartek idziemy na usg , mam nadzieje ze wszystko bedzie wporzadku , wazne ze rodzice sie nie odwrocili i mamy w nich prawdziwe oparcie . niestety nie dam rady nadrobic was wszystkich gdyz zajelo by mi to z 30-sci stron :)
pozdrawiam mlode i przyszle mamusie :)

czesc wszystkim..dlugo mnie tutaj nie bylo. Ale juz wszystko pozalatwialam.Rodzice z obydwu stron juz wiedza.. byly zale i pretensje , ale to bylo do przewidzenia. teraz mieszkam sobie z moim A. , w czwartek idziemy na usg , mam nadzieje ze wszystko bedzie wporzadku , wazne ze rodzice sie nie odwrocili i mamy w nich prawdziwe oparcie . niestety nie dam rady nadrobic was wszystkich gdyz zajelo by mi to z 30-sci stron :)
pozdrawiam mlode i przyszle mamusie :)
Witam;) Ile masz latek? mieszkasz u swojego A? jak rozumiem to wszystko juz okej z rodzicami?;) Gratuluje;*

Vegas ja tez Cię widzialam na nk;) tylko zacina mi się i zaproszonka nie zdązyłam wysłac. jutro się postaram i mówię to samo co misia..ładnie wyglądasz ..a malutka jest przesłodka;)

hejaa :)

dzis jestem padnieta praca mnie kiedys wykonczy no ale coz :) dzien mi minal jak splatka taak szybciutko i Nadina taka stekliwa nastepne zabki jej ida Jak ja chce aby juz wszystkie je miala i przestala cierpiec ! :(

brzuszki macie slodziutkie dziewczyny :) ja na pocztaku mialam tylko takii tluszczyk okolo 5miesiaca zaczal rosnac a pod koniec 6 juz mialam brzuch jak bambaryla a w 9 koszmiczny byl stop nigdy nie widzialam i chodzilam jak pingwin pik pok :p

reklama
hejaa :)

dzis jestem padnieta praca mnie kiedys wykonczy no ale coz :) dzien mi minal jak splatka taak szybciutko i Nadina taka stekliwa nastepne zabki jej ida Jak ja chce aby juz wszystkie je miala i przestala cierpiec ! :(

brzuszki macie slodziutkie dziewczyny :) ja na pocztaku mialam tylko takii tluszczyk okolo 5miesiaca zaczal rosnac a pod koniec 6 juz mialam brzuch jak bambaryla a w 9 koszmiczny byl stop nigdy nie widzialam i chodzilam jak pingwin pik pok :p
Czesc Sylciuś jak zwykle wpadasz i znikasz;P..JAK TAM MALUTKA?

Do góry