reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja mam napad na kwaśne zielone papierówki które rosną u mojego sąsiada xD
a węgierek już sie nie moge doczekać.... za to zupełnie nie mam ochoty na pomarańcze a przed ciążą nie wyobrażałam sobie bez nich życia- teraz są mi obojątne ;)
oo mówisz to u mnie miałabyś rajj;P
dzisiaj jadłam takie kwaśne jabłko ode mnie z sadu;P

reklama
ja mam napad na kwaśne zielone papierówki które rosną u mojego sąsiada xD
a węgierek już sie nie moge doczekać.... za to zupełnie nie mam ochoty na pomarańcze a przed ciążą nie wyobrażałam sobie bez nich życia- teraz są mi obojątne ;)
hehe ja w ciąży zajadałam pomarańcze do 10szt na dzień:)

Mnie Laseczki długo nie było bo miałam dzień udany i pełen atrakcji:)
Od rana z mężem spotkaliśmy się ze znajomą i jej córeczką
Potem kąpanie w basenie bo na ogrodzie mamy taki dosyć duży. Najważniejsze, że zimna woda bo u nas upałyy:)
Oczywiście zabawy z córeczką:)
Potem, wieczorem, spacer w 3kę:) I zakupy:)
Potem kąpanie Perły, jak usnęła tak weszłam na neta:)
Mąż ma od dziś urlop to i ja mniej na lapie siedzę:)

Moja Perła dziś po raz pierwszy sama od siebie dała mi całusy 3:) Jeju, ale to miłe!
I wtuliła się we mnie tak cudnie!:)

hehe ja w ciąży zajadałam pomarańcze do 10szt na dzień:)

Mnie Laseczki długo nie było bo miałam dzień udany i pełen atrakcji:)
Od rana z mężem spotkaliśmy się ze znajomą i jej córeczką
Potem kąpanie w basenie bo na ogrodzie mamy taki dosyć duży. Najważniejsze, że zimna woda bo u nas upałyy:)
Oczywiście zabawy z córeczką:)
Potem, wieczorem, spacer w 3kę:) I zakupy:)
Potem kąpanie Perły, jak usnęła tak weszłam na neta:)
Mąż ma od dziś urlop to i ja mniej na lapie siedzę:)

Moja Perła dziś po raz pierwszy sama od siebie dała mi całusy 3:) Jeju, ale to miłe!
I wtuliła się we mnie tak cudnie!:)
dzieciaczki są kochane..moja mała kuzynka jak byłam u niej pilnowalam jej troche to podeszła do mnie powiedziala Niania i pocalowala mnie w ręke hehe ma 2 ,5 roku;) ..a Ty Veguś korzystaj póki masz męzusia w domku hehe;P

misia a ty wiesz czy to chłopiec czy dziewczynka? bo mnie teraz już poważnie na kwaśne i ostre bierze :-D końcówka itakie historie hihi

misia a ty wiesz czy to chłopiec czy dziewczynka? bo mnie teraz już poważnie na kwaśne i ostre bierze :-D końcówka itakie historie hihi
e na to chyba nie ma reguły. Ja miałam smaka i na słodkie i na kwaśne i na ostre a mam córę:) To już sprawa plemników;-)

No ale wiesz w nocy tez go wykorzystaj hahaha;**:-p
hihi nie muszę się o to w ogóle upominać:D:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
vegas masz chłopa w domu na wyłączność wiec ja nie mam pojęcia co ty robisz jeszcze na forum, czyżbyś wolała nas ???:-)
clio jeszcze nie wiem ale na słodkie mam smaka cały czas kiszonego ogórka nawet nie tknęłam a kwaśne jem od urodzenia nigdy nie lubiłam słodkich jabłek a piecioletni syn mojego sąsiada czasem mi nawet przynosi jabłka i juz wie że jego sąsiadka woli takie z drzewa a nie z ziemi :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry