reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a wy widzicie zdjecia?? mój mąż będzie oglądał Conan Barbarzyńca ...
:dry: to zaczne sobie prasować ...

u Nas dobrze Alex wierci się niemozliwie czasami si eboje ze to moze dlatego bo mu źle :-( przygotowania idą pełną parą łóżeczko mamy wózek czeka pokoik też nie wspominając o zniecierpliwionych rodzicach:-D mój B zasypia z głową na wysokości brzuszka i coś tam mamrocze a mały zasypia i daje mi pospać hehe :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wyskakuje jakies page not foud...dziewczyny dodajcie po jednym zdjeciu..a nie 3 na raz moze wtedy będzie dobrze..;)

Clio nie widac..:no:

ANetka mówisz ze Zuzia to mała cyganeczka i dobrze ,ze się ludzi nie boi:tak:
To my z dziewczynami wpadamy do Ciebie na slub co Ty na to?;-):-p:rofl2::rofl2:

Nie.. Dopiero teraz dodałam i już widać normalnie trzeba jeszcze raz dodać...

Andzia to dalej nie widać...?? ja je widzę..

czasem jest jakiś bład dlatego nie widać jutro spróbuję ;-)

a tak z innej beczki to polecam wam spróbować brzoskwinie z Paragwaju są płaskie ale jakie dobre mniam mam ostatnio napad owocowy :-) brzoskwinie nektaryny jabłka śliwki wszystkie są przepyszne :-D

hehe;) myślałam i myślałam ..długo nad tym nickiem..ale chyba nie mozna zmieniac juz? musialabym nowe konto załozyc chyba?;)
A wy jak macie na imię? Misia chyba Dominika? tak a Umi??;*
a ja Marzena:)

Andzia16 no mój nick z imienie nie jest zwiazany bo swojego imienia nie zabardzo lubie tym bardziej jak jest odmieniane na Hanka albo Andzia właśnie:-p Anka jestem:-)
Ania to bardzo ładne imię:)

taka fajna z koszyczkiem z przodu... ;-) a ja lubie jeździć rowerem. przeciez nie moge siedzieć cały czas albo lezeć bo nie zrzuce później tego co mi przybyło ;-)
ja słyszałam, że na rowerze w czasie ciąży nie powinno się jeździć. Nie wiem już dokładnie czemu, ja sobie to tłumaczyłam głównie tym, że mogłabym się przewrócić;) Bynajmniej nie jeździłam:)

wyprałam już białe ciuszki mojego Królewicza teraz kolorki już nie mogę się doczekać :rofl2: wiem oszalałam ale jakoś już chce żeby był z Nami:tak:też tak macie/ miałyście?
ja do tego stopnia, że przyspieszałam sobie poród i urodziłam 3tyg wcześniej. Miałam termin na Wigilię:p

reklama
ja mam napad na kwaśne zielone papierówki które rosną u mojego sąsiada xD
a węgierek już sie nie moge doczekać.... za to zupełnie nie mam ochoty na pomarańcze a przed ciążą nie wyobrażałam sobie bez nich życia- teraz są mi obojątne ;)

Do góry