reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Justysia1a Nie martw się... Po porostu twój mąż jest w szoku będzie dobrze nic się nie bój.Daj mu parę dni...A najlepiej zabierz go na USG żeby zobaczył fasolkę :-)

reklama
Dziewczyny czy wasi faceci tez byli tak zmieszani na początku? Bo moj mąż mowi że się nie spodziewał i czuje się trochę niegotowy ale ciągle powtarza ze da radę i tak w kółko.
:( Boję się że tak mowi :(
Nie bój się, po prostu w szoku jest. Daj mu troszkę czasu i będzie ok i rzeczywiście USG jest ważne więc idzcie razem bo wtedy do faceta dociera, że to dziecko już jest:-)

Na pewno mu się odmieni jak zobaczy zdjęcie USG :)

A ja jutro jadę o 5:00 na zasłużony wypoczynek do Rabki. Mam nadzieję, że zaznam nieco spokoju ;)

Zaproszenia mamy już załatwione i teraz z najważniejszych tylko obrączki i taki mniej ważne rzeczy ;)

Witam
Mam nadzieję, że mimo wieku 22 mogę się tu udzielać bo zmyliłyście mnie tytułem wątku i już nie wiem w końcu do którego roku jest:p
My mamy z mężem córeczkę Martynkę, która już 7ego skończy 8 miesięcy:)

Ostatnia edycja:
angel12345 ja uważam, że to trochę za wcześnie byś mogła odczuwać te wszystkie objawy. To pewnie psychika sprawia, że to co pewnie miało miejsce również wcześniej teraz odbierasz jako symptomy ciąży. Jeżeli dalej Cię coś będzie niepokoić test za kilkanaście dni bym powtórzyła, bo mnie pierwszy oszukał. Pozdrawiam!

Nasza Pociecha potrafi pięknie i sztywno siedzieć,
stać trzymając się czegoś,
robić kroczki kiedy trzymana jest za dłonie,
mówić baba, mama, papa, am, mmm, ejo ejo /zawsze kiedy jest śpiąca/ i ga /zawsze gdy głodna/,
już wychodzi jej robienie 'papa'. Na razie słabo, ale trening czyni mistrza:),
dziś samodzielnie wstała trzymając się szczebelek z łóżeczka,
pełza po całej podłodze:)

reklama
Do góry