reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Zrobiłam wczoraj po południu test... wyszedł pozytywny:) Dla pewności zrobiłam jeszcze jeden dzisiaj rano i też dwie kreseczki:D Z tego powodu wracamy razem do Polski:)
Jestem bardzo szczęśliwa:)

reklama
justysia1a A juz ci mialam tego posta przeniesc bo tak myslałam ze sie pomyliłas:-) Gratuluje fasolki!!!

misia dziękuję ślicznie:* W sumie to nadal nie mogę uwierzyc i jak wczoraj robiłam test to nie wiem czemu ale byłam pewna ze bedzie negatywny.. A tutaj taka niespodzianka:) A moj Daniel mowi że do niego to nie dociera ale widzę że jest zadowolony:) Ajj aby szybko do Polski i do lekarza.

Lolkak ja szczepilam 6w1 i placilam 170. Nie zaluje bo nawet mi pielegniarki mowily ze dla dziecka sa lepsze bo sa lepiej wchlanialne i mniej bolu. Dzieki 6w1 omijana jest 1 wizyta szczepienna . Sa trzy dawki. A potem jak ma roczek dopiero i wtedy jest darmowa, a czwarta platna jak ma poltora roku:)

Całe becikowe zainwestuję w szczepionki;-):-) Ale zawsze wiadomo, że dobra inwestycja :-)

a co do szczypionek to Nadia miala u nas 6 w 1 chyba jak miala 6 miesiecy ja za szczypienia tu nic nie place bo sa to obowiazkowe szczypienia (tylko nie rotawirusy) ale pneumokoki i chyba to sa meningokoki ale teraz nie jestem pewna ... ale my mialysmy klucie 3 razyw nozke :((((

W Polsce to raczej nie prędko dostaniemy coś takiego za free ;-) A tak w ogóle to nie wiem jak można dzieci szczepić w XXI wieku tymi samymi szczepionkami co np ich rodziców :szok:

misia dziękuję ślicznie:* W sumie to nadal nie mogę uwierzyc i jak wczoraj robiłam test to nie wiem czemu ale byłam pewna ze bedzie negatywny.. A tutaj taka niespodzianka:) A moj Daniel mowi że do niego to nie dociera ale widzę że jest zadowolony:) Ajj aby szybko do Polski i do lekarza.

Gratulacje i 3mam kciuki za bobo :tak:

hej Mamuśki
staram się naprawdę nadrabiać ale niestety pracując nie jestem w stanie ale do przyszłego tygodnia SaSaSa :)

misia2912 mnie intensywnie minął wczorajszy dzień dzisiejszy zapowiada sie podobnie :p ale od ok poniedziałku odpoczywam ... :D wczoraj kupiłam podkłady poporodowe ;/ masarka lece bo mąż mnie goni paskuda naglemu się spieszy wrrr

I jak Ci się podobają? ;-) Jedna panna z mojej grupy na szkole rodzenia powiedziała, że ona będzie używać pieluch dla dorosłych, bo podkładów to ona używa jak ma zwykły okres :-D

Ostatnia edycja:
Justysia gratuluje. Czeka Cie najwieksze szczescie:)
Lolkak ja w pierwszym polroczu stracilam 510 zl na skojarzone. Sam rotarix na rotawirusy to koszt ponad 300 za 1 dawke, nie mowiac o prevanarze na pneumokoki

hej dziewczyny.;-) u mnie nocka spokojna, a malenstwo wstało dziś razem ze mną i buszuje w brzuszku.:tak:
justysia gratulacje małego szczęscia :happy::happy::happy: widze nawet suwaczek już zrobiony :-)

Justysia gratuluje. Czeka Cie najwieksze szczescie:)
Lolkak ja w pierwszym polroczu stracilam 510 zl na skojarzone. Sam rotarix na rotawirusy to koszt ponad 300 za 1 dawke, nie mowiac o prevanarze na pneumokoki

Wiem, że na wszystko to trochę kasy pójdzie. W informatorze o szczepionkach podali kwoty rzędu 2000-2500 za pół roku. Dlatego wolę dostać od kogoś 50 zł niż 15 parę śpiochów ;-)

P.S. Słodkie zdjęcie synusia masz w suwaczku;-)

reklama
Robiłam dziś test nie jestem w ciąży. Adaś zostanie jedynakiem. Jakoś się dziwnie czuje ostatnio i już sobie uroiłam ciąże. Mam takie wzdęcia w brzuchu,normalnie odczuwam to jak początkowe ruchy Adasia.
Może któraś z Was miała ten problem?? Nie wiem co by było dobrego na te wzdęcia.

Do góry