reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam
Mam nadzieję, że mimo wieku 22 mogę się tu udzielać bo zmyliłyście mnie tytułem wątku i już nie wiem w końcu do którego roku jest:p
My mamy z mężem córeczkę Martynkę, która już 7ego skończy 8 miesięcy:)

witamy:&:&*

misia92 ja też mam wrażenie że dziewczynka, w sumie każdy mi to mówi, nie wiem po czym to mówią :)

Mój tata, jak już wcześniej pisałam kiedyś, to ma taki instynkt, bo nigdy praktycznie się nie myli i zawsze wie już po 6 tygodniu co będzie ;D i też powiedział, że dziewczynka, więc będzie jak coś : Zuzia :-)

A jak nie to Sławek (imię wybrał K - mnie w sumie też pasuje) ale byle było zdrowe i silne ;-)

oo zoabczymy czy sie sprawdzi...a Imionka Super....
dzisiaj bylam z u Mlaje ANi...i bylam z nia w Parku a tam bylam 15miesieczna dziewczynka o imieniu KORDELIA>....:szok: mowi sie na nia Dusia....Dziwne imie co?>?

reklama
witamy:&:&*

oo zoabczymy czy sie sprawdzi...a Imionka Super....
dzisiaj bylam z u Mlaje ANi...i bylam z nia w Parku a tam bylam 15miesieczna dziewczynka o imieniu KORDELIA>....:szok: mowi sie na nia Dusia....Dziwne imie co?>?

Kornelia słyszałam.. Ale Kordelia... i niby czego Dusia... Dziwne ,dziwne...

matko,jaki to człowiek ma małpi rozum w takim wieku-wnioskuje po niektórych postach.
sama zostałam mamą w wieku 18 lat i wychowywałam od początku dziecko sama.mam cudowna mame która mi pomagała.skonczyłam szkolę,studia,mam cudna 10-letnia córeczke, męża a teraz czekam na bliźniaki.
jedno jest pewne.ciaza pozwala kobiecie dorosnac w ekspresowym tempie.kończy etap niefrasobliwosci,uczy odpowiedzialnosci i wdzięcznosci.zmienia człowieka na całe życie.
i warto podjac ten trud.
podziwiam dziewczyny które potrafia poniesc konsekwencje swoich decyzji i tak dobrze odnajduja sie w roli młodych mam:)

hehe no dziwne, że Dusia no ale ;] Może od KornelDUSIA :nerd:

Chociaż lepsze to od Bogdan albo Leszek ;D Tak sobie mój ubzdurał na początku i nie dało się przegadać, na szczęście odpuścił i złagodził troszkę do Sławek ;) hehe

Umi- Adaś też uwielbia książeczki. Potrafi naprawdę długo w skupieniu oglądać i nawet słucha jak mu opowiadam o zwierzątkach. Ulubiona to jego pierwsza książeczka o dziwo"Czerwony kapturek" -uwielbia wilka. Może mu przypomina psy. Podobno ja tez tak lubiłam książki i gazety. Potrafiłam bardzo długo zająć się sama w łożeczku. Do dziś lubie książki. Mam nadzieje,ze zaraże Adasia pasją do książek. Nigdy nie szarpał, ani rwał książek. Tylko ładnie przekłada strony:D

Tu miał 6 miesięcy i już wtedy lubił ogladać książeczki.

Fajnie wygląda co??

Ostatnia edycja:
moje maleństwo dziś zlokalizowało moje żebra i uznało je za swietną zabawke :):)
nie kopie jeszcze tak mocno- na szczescie .:-) ale wole kiedy kopie niż kiedy sie nie rusza bo wtedy chociaż wiem że jest. mam nieodparte przeczucie ze to bedzie dziewczynka ::happy: ciekawe czy mój instynkt mnie nie zawiedzie ::-D

strasznie cicho dzis na forum
Oo to Ty jeszcze nie znasz płci. Ja poznałam w 18tc, ale wiadomo, że to głównie od dzidzi zależy czy pokaże co ma między nóżkami:)

reklama
moja kruszynka uparcie nie chce pokazać co ma między nóżkami. :wściekła/y:
a co do imion to mi też zawsze podobało sie Zuzia, nawet moja mama ma tak na drugie ale siostrzenica K ma Zosia a i tak wszyscy Zuzia mówią, a różnica między nimi będzie 7 miesięcy i będziemy mieszkać bardzo blisko siebie więc odpada. K uważa że będzie chłopiec wiec wybrane już mamy Michaś, Filip lub ewentualnie Adam któreś z tych 3 a co do dziewczynki to jak mi zaproponował Sandre to odpadłam- żle mi sie kojarzy ja czuje ze będzie ADA :tak::happy::happy:

Do góry