reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
No cóż. W jej wieku to już niektóre dzieci raczkują:) Ona podnosi pupkę do góry, ale na tym się kończy, na razie pełza po ziemi:) Co i tak już jest sukcesem bo to robi od niedawna:) Ona już zaraz skończy 8 miesięcy. Jak sobie pomyślę, że za 4 miechy ROK to w sumie nic dziwnego, że tak się ładnie rozwija:) I szybko:)

Super :) Ciekawi mnie kiedy mój synuś powie pierwsze słowo... Niby chłopcy później mówią... Wszystko się okaże :-)Mój synuś jest na etapie hopa - hopa

misia dziękuję ślicznie:* W sumie to nadal nie mogę uwierzyc i jak wczoraj robiłam test to nie wiem czemu ale byłam pewna ze bedzie negatywny.. A tutaj taka niespodzianka:) A moj Daniel mowi że do niego to nie dociera ale widzę że jest zadowolony:) Ajj aby szybko do Polski i do lekarza.
A ja już coraz częściej myślę o drugiej dzidzi, ale wpierw to musiałabym iść do pracy;) Bo nie można żyć tylko tym cudownym macierzyństwem;)

A jak się nazywa Twój synalek i jakie robi postępy?
Ma na imię Szymon. Mówi tylko mammm... Robi brrr (jedzie samochodzik...) Śpi na brzuszku ogólnie się przewraca , próbuje już siadać ale jeszcze się kiwa na boki jak go posadzę to siedzi, ogólnie etap hopa -hopa...Chyba o niczym nie zapomniałam....

moje maleństwo dziś zlokalizowało moje żebra i uznało je za swietną zabawke :):)
nie kopie jeszcze tak mocno- na szczescie .:-) ale wole kiedy kopie niż kiedy sie nie rusza bo wtedy chociaż wiem że jest. mam nieodparte przeczucie ze to bedzie dziewczynka ::happy: ciekawe czy mój instynkt mnie nie zawiedzie ::-D

strasznie cicho dzis na forum

misia92 ja też mam wrażenie że dziewczynka, w sumie każdy mi to mówi, nie wiem po czym to mówią :)

Mój tata, jak już wcześniej pisałam kiedyś, to ma taki instynkt, bo nigdy praktycznie się nie myli i zawsze wie już po 6 tygodniu co będzie ;D i też powiedział, że dziewczynka, więc będzie jak coś : Zuzia :-)

A jak nie to Sławek (imię wybrał K - mnie w sumie też pasuje) ale byle było zdrowe i silne ;-)

reklama
misia92 ja też mam wrażenie że dziewczynka, w sumie każdy mi to mówi, nie wiem po czym to mówią :)

Mój tata, jak już wcześniej pisałam kiedyś, to ma taki instynkt, bo nigdy praktycznie się nie myli i zawsze wie już po 6 tygodniu co będzie ;D i też powiedział, że dziewczynka, więc będzie jak coś : Zuzia :-)

A jak nie to Sławek (imię wybrał K - mnie w sumie też pasuje) ale byle było zdrowe i silne ;-)

Ładne imiona :-) Ale najważniejsze żeby było wszystko dobrze :-)

Do góry