sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
counfonded gratkii dla malenkiej z okazji miesiaczka swego pierwszego ))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej, jeżeli chodzi o poród, to ja miałam rodzinny z mężem, ale u nas w szpitalu wanny nie ma i siedzieliśmy pod prysznicem, położna nam poleciła, choć mi to nie pomogło :-) a co do wanny, to słyszałam, że można w niej siedzieć pół h a potem pół h poza. :-)
hellol )
B]justysia[/B] ja mieszkam w irlandii
a test to chyba pregnancy test jak sie nie myle wiec pochodz sama po sklepach i poogladaj sobie jakich sa cenach
[B
i moje maleństwo nareszcie wiecej sie wierci. dokładnie od kiedy zrobiło sie troche chłodniej. widocznie ono też gorzej znosiło te upały;-) bynajmniej taka jest moja teoria.
Laski!!
Jakiego ja kamerzystę znalazłam no nie mogę i 1300 zł bierze ! WESELE # BOGDAN STRYCZEK | Profesjonalne Studio Filmów Video tu macie link do wstępów samych :| Ja jestem pod wrażeniem tego pierwszego ^^
hello !
jak tam wszystkie ciezarne mamuski ? ;-)
dawno mnie znow nie bylo
u malutkiej ok, wczoraj bylysmy na ostatnim szczepieniu, kolejne dopiero jak bedzie miala 12 miesiecy
poplakala sie niezle, bo byly 3 zastrzyki :-(
a tak to chce juz sama siadac i pewnie za miesiac usiadzie mala malpeczka
pozdrawiam Was wszystkie :-)
p. s - trzymam kciuki za rozwiazania ciezaroweczek