reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

ixi nie przejmuj sie lekarzem:/ 8kg to moim zdaniem mało, ale zazwyczj jest tak ze chudsze dziewczyny wiecej tyją a grubsze mniej. ja 3 razy przytylam 11kg. po porodzie 6kg od razu spadalo. teraz musze sie zwazyc i mam nadzieje ze na przodzie bedzie juz 6...:dry: :tak:

No pytalam sie wczesniej ale ponawiam;-) jak wstawic wieksze zdjecie w sygnaturke? da sie wogóle? :-)

reklama
Witam dziewczynki.
Ja nie wiem jak z ta regula jest tycia ale ja chyba nie naleze bo jestem szczupla osoba bo przytylam tylko 4 kilo od poczatku ciazy.

Oj ja dzisiaj tez spac nie moglam,do 2 w nocy siedzialam i nie wiedzialam co mam z soba zrobic. Dzidzia tez niemogla spac :p bo kopala jak szalona,no ale coz, chyba sie wyspalam. A zaraz do pracy wiec nie wiem czy bede to zalezy czy Nikolka bedzie spala czy nie :)

Ja miałam wczorajszą noc nie przespaną... A dziś spałam jak zabita... Szymuś wstał koło 5 rano na jedzonko... Pogoda okropna i znowu będziemy siedzieć w domku...

Ja dzis wyspana praktycznie jak zawsze. Aleks zasypia okolo 20 a wstaje o 6 i do 8 dosypia ze mna jak moj A pojdzie do pracy. Jak dlugo jestescie w swoich zwiazkach?

Nie nadrobię za chorobę... Witam nowe mamy chyba ze po prostu ktos zmieniła awatara i mnie zmylił:-p

My spodziewamy sie kolejnego zabka i młody mi szaleje choc ta nc była bardzo spokojna:-), ale dobija mnie pogoda bo od soboty tylko deszcz i desz i rzeszów juz zalewa wiec nas niedługo tez zaleje jak tak dalej bedzie lac... ja chce upał:-p

Pauluś89 Tak jak pisze w moim suwaczku... 3 lata i 5 miesięcy :) Mój synek ma na drugie imię Aleks :) a mój jak idzie spać koło 20 zależy to wstaje po 7 i już nie chce spać....dopiero za jakieś dwie dwie godzinki....

Pauluś89 a nam za 3 dni, czyli 1 sierpnia stuknie 6 lat odkąd sie znamy :) a po ślubie jestesmy 4 lata i 2,5mies.:) kurcze ale czas leci...

A do pogody to juz nie mam wogóle siły... jak nie upał to leje deszcz...:dry: mam nadzieje ze od poniedzialku bedzie ladna pogoda bo jade do siostry do soboty odpoczac z dziecmi ;-) zobacze jak mieszka (bo jeszcze nie bylam u niej:dry:) hania z jej córeczką pochodzi te pare dni do przedszkola ;-) no nie moge sie doczekac, wreszcie jakas odmiana bedzie anie tylko dom, dom i dom...:sorry::tak::-)
A Miki spi jak zwykle:-) Hania z \danielem bajke ogladają...:-)
wpiecu trzeba bylo napalic bo sie zimno w domu zrobilo...:szok:

A u mnie za miesiac bedzie roczek od kad jesatesmy ze soba a znamy sie juz z 5 lat.

Oj tak pogoda beznadziejna, myslalam ze wyjde z Nikola na spacer ale po pierwsze pada deszcz a po drugie niunia jak zawsze spala to dzis od samego rana nie chce spac :) i lobuzuje :p

My ze soba 3 lata juz prawie.
Violett ja juz tesknie za ciaza i nie moge sie doczekac nastepnej dzidzi.
Misia czasem tez tak ma ze juz nie chce dosypiac

reklama
Nikolka poszla spac :) Ona chciala isc spac tylko nie wiem czemu nie szla, zrobilam jej kasze zaczelam karmic i mi na krzeselku prawie usypiala, zdazylam polozyc i juz spi :p

Oj tak ja tez bede tesknic za ciaza a najbardziej za tymi kopniakami

Do góry