reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Masakra...

Była szansa że pojedziemy i w 3 dni załatwimy te nauki w Bystrej. Moja mama się upiera żebym jeździła do Katowic. Gdybym jeździła to wyszłoby to 60 zł, a że widujemy się co tydzień, a ja co dwa tygodnie tam jestem to by wyszło 90zł. Jakby dołożyć 35zł do tego to akurat wyjdzie na ten kurs na 3 dni...

Jeszcze do tego nie wiadomo czy by wyszło z tymi Katowicami bo powiedziała że prawdopodobnie będą od pierwszego tygodnia, a jak nie będą to będzie zwalone... ;/ ...

już mam dosyć, mam mętlik w głowie i w ogóle... masakra

reklama
kiniorek
no niestety tak to już jest. przygotowania są strasznie męczące dlatego min. my zrezygnowaliśmy z wesela i ślubu kościelnego przed rozwiązaniem. nie miałabym na to siły.
pauluś89 no ja niestety nie pamiętam, ale witam sie serdecznie :):)

Cześć dziewczyny.
Mam na imię Dominika mam 17 lat i mam 6-cio miesięcznego synka Szymona:)
Już się przedstawiałam ale pod innym tematem.
Mam nadzieję ,że przyjmiecie mnie miło do swojego grona .Na innych forach niestety się to nie udawało...
Mamusie się już znały i jakoś nie były chętne do przyjmowania nowych mama ,tym bardziej nastolatki z dzieckiem... ehh..
Mam nadzieję ,że tu będzie inaczej, jestem dobrej myśli :)
Witam sedecznie, tutaj napewno kazda Cię miło przyjmie bo kazda jest mloda :) I ma dzieciaczka albo bedzie go niebawem miala. Napisz cos wiecej o sobie, czymsie zajmujesz i takie tam :)
A co do suwaczka to na stronie Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com zrob suwaczek tam jest wszytsko ladnie opisane, potem skopiuj ten link co Ci sie pokaze do suwaczka i na stronie babyboom wejdz w ustawienia potem w edytuj sygnature (po prawej stronie) i tam wklej link suwaczka zapisz i gotowe :)

Hel dziewczyny. Nie wiem czy ktoś mnie kojarzy jeszcze ale jestem Paula mam 20 lat i 7 miesiecznego synka(jutro kończy):tak:

A to mój synuś:)))
Zobacz załącznik 268780Zobacz załącznik 268781Zobacz załącznik 268782
No ja niestety nie pamietam ale witam :) Synus przeuroczy :)

Witam wszytskich, u mnie pogoda beznadziejna, sama nie wiem czy sie cieszyc czy nie. Dzisiaj mnie cos brzusio pobolewal. Ale juz przestal ugff
Wrocilam z pracy a teraz sobie odpoczywam a moje kochanie szaleje jak opetane :) Oj jak on uwielbia kopac mamusie :)

Violett Dziękuje :)
Na razie zrobiłam sobie rok przerwy...Bo mnie do szkoły nie chcieli przyjąć... W tym roku chcę iść do szkoły dla dorosłych.Złożyłam podanie ale nie wiadomo czy ta klasa powstanie... Muszę jeszcze iść się popytać do innych szkół...
Teraz zajmuję się synkiem razem z narzeczonym... :))

Przyszła teściowa postawiła na swoim i namówiła tatę. Ciekawe jak mama zareaguje. Co prawda z moich pieniędzy wczasowych pójdzie 60 zł na to, ale wolę mieć to załatwione. Po powrocie zostanie "tylko" rozwożenie zaproszeń, zamawianie alkoholu, napoi, kamerzysta, zdjęcia w studiu, 2 razy do poradni rodzinnej i oczywiście sukienka...

Na szczęście zostały mi 3 dni do wyjazdu do Rabki na wczasy i mam nadzieję, że odpocznę te 2 tygodnie...

Dziś już nie mam na nic siły. Jutro tylko po akt chrztu i bierzmowania i do bratowej po USG i zdjęcia ze studia foto gdzie mieli robione zdjęcia ślubne...

No mam nadzieję, że wytrzymam, bo dziś to puls miałam pewnie powyżej 100 ;]

reklama
Pewnie nie będę pamiętać, ale dzisiaj burza hormonów mnie dopadła i tak mnie wszystko rozstroiło, że masakra...
Jeszcze od wczoraj mnie na wymioty bierze... Mam nadzieję, że się na tym tylko skończy, bo nie chcę mieć wakacji pod znakiem ubikacji ... ;]

Do góry