reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dobry Wieczór:-)

Już po wizycie u gina..
Nie było tak źle.. zmienił mi się termin porodu. Teraz jest to 12.11 więc jestem w 25 tc.:-p Maluch wielki i zdrowy i ma wieelkiego siusiaka:rofl2:

Lekarz stwierdził, że za dużo przytyłam i zaczął prawić kazanie ile to ja nie ważne.. mój D. prawie wyrył go.. Bo ja przy 170cm z wagą startową 50 kg, przytyłam już 8 i dla ginka jest to stanowczo za dużo i tyle to mam przytyć w całej ciąży- palant.:crazy:

Na bakterie w moczu- urosept, a na anemie nowe jakieś bio-przyswajalne żelazo:-p

Na twardnienie brzucha nospa forte i duużo odpoczywać:zawstydzona/y:

Mój D. właśnie się do mnie dobiera, wiec pewnie będą jakieś przytulaki dzisiaj:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::rofl2::rofl2: a już mam taaką chcicę:szok: :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dobrej nocy i dziękuje za kciukasy!:-)

reklama
Ale typ... Nie przejmuj się , przecież w ciąży nie będziesz się odchudzać... Ile przytyjesz tyle przytyjesz...
Mój poszedł na nockę także śpię sama :-(
A wam życzę milutkiej nocki ;-)

To ciekawe co mi powie ;] Ja mam 158 i waga początkowa to 59,5. A byłam na usg ostatnio i wyszło mi 61.5 ;] ... No jak na mnie to niezły przyrost. Kiedyś zeszłam z 70 na 58... No i trzymałam tak 3 lata ;].. to teraz znowu czeka mnie przyrost ;)

To ciekawe co mi powie ;] Ja mam 158 i waga początkowa to 59,5. A byłam na usg ostatnio i wyszło mi 61.5 ;] ... No jak na mnie to niezły przyrost. Kiedyś zeszłam z 70 na 58... No i trzymałam tak 3 lata ;].. to teraz znowu czeka mnie przyrost ;)

Wiesz ja też jestem niska i chociaż się nie obżerałam to przytyłam 20 kg. Ponoć duża wina tych witamin co gin mi kazał brać...
Nie macie co się przejmować :-)
Mnie tylko ciekawi jak udało Ci się tak schudnąć??

Ciemny chleb, jogurty, ograniczyłam posiłki do śniadania, obiadu i jogurtu. Do tego ćwiczenia na stepperze, brzuszki ;)

No i tak w pół roku zrzuciłam 12kg ;]

misia92-sliczny brzuszek:)
clio87;-ooo jaki duzyyyy:szok:

Cześć dziewczyny.
Mam na imię Dominika mam 17 lat i mam 6-cio miesięcznego synka Szymona:)
Już się przedstawiałam ale pod innym tematem.
Mam nadzieję ,że przyjmiecie mnie miło do swojego grona .Na innych forach niestety się to nie udawało...
Mamusie się już znały i jakoś nie były chętne do przyjmowania nowych mama ,tym bardziej nastolatki z dzieckiem... ehh..
Mam nadzieję ,że tu będzie inaczej, jestem dobrej myśli :)

witamy serdecznie;l*L*L*

Hel dziewczyny. Nie wiem czy ktoś mnie kojarzy jeszcze ale jestem Paula mam 20 lat i 7 miesiecznego synka(jutro kończy):tak:

A to mój synuś:)))
Zobacz załącznik 268780Zobacz załącznik 268781Zobacz załącznik 268782

ale slicznyyy

Pauliska[/B]-nie wiedzilam ze mozna dostac zawieszonym za to ze sie duzo wiadomosci wysyla

witajcie...

ale dzis pogoda do Bani....ranyy leje leje.....

moje fotki z wyjazdu sa w Albumiku wiec jak chcecie mozna zobaczyc sobie:tak:

ciekawe co z dziewczynami-Artyska,Kingusia,Sochi,Ar.....???????

hejka :)

ja tak poczytalam i postaram sie jakoss pooookomentooowac :p

a wiec ja przytylam 18 kg wazylam w ostatnim dniu 74 a teraz 59 :) ograniczalam sobie jedzenie ... wiecej brazowego chelbka nie pilam gazowanego nie pilam sokow z kartona duzo pestek z dynii orzeszkow warzywa czy owoce 5 na dzien ... i jako tako poszlo :) ale cwiczyc to mi sie niechce codzilam 3 miesiace na pelny fitness z roznymi rodzaju rownniez cwiczeniami pilates etc i z silka oraz sauna ale teraz mieszkam kawal drogii wiec jest ciezko z tym fitnessem ;/

witam goraco mloda mamke :)

dziewczyny brzuchole superanckie :*** do wycalowania te male fasolki :))

Dziewczyny dzięki:-)
Kiniorek ja niedawno też przeżywałam to(26 czerwca mieliśmy kościelny z chrzcinami) i ja nawet miło wspominam tę bieganinę:))) Ja to już dwa śluby przeżyłam więc weteranką jestem:) 22 sierpnia mija nam rok od cywilnego:-D i też w ciązy wtedy byłam. A co do wagi to kiedyś ważyłam około 60 kg, przed ciążą 69kg a teraz 72kg przy 172 wzrostu:/

ixidixiNie przejmuj się tym lekarzem, przytyjesz tyle ile trzeba(ja za dużo bo 24 kilo ale szczerze to już 4 dni po porodzie miałąm 17kg na minusie. Jak??? Aleks był duży(3900g i 58cm) a ja miałam baaaardzo dużo wód i się okazało, że to nie tkanka tłuszczowa tylko dzidzia:-D:-D:-D:-D

reklama
wiatm z rana.
a ja dziś cierpiałam na bezsenność chyba pierwszy raz w życiu. wróciłam z babskiego wieczorku przed 3 nad ranem :tak: nie mogłam spać przez godzine a obudziłam sie o 8 i jestem wyspana.

co do wagi ja mam na plusie od początku ok. 6 kg. bo zaczęlam przybierać w sumie od 20tc.

wage wyjściową mialam 71kg przy 170cm a tydzień temu ważyłam 76 wiec teraz już pewnie z 76,5 bo ostatnio w dwa tyg dorobiłam sie kilograma. wszyscy mi mówią że za mało przytyłam- oprócz lekarza. on uważa że jest w porządku wiec mam nadzieje ze tak jest bo po ciąży mam zamiar zejśc tak do 62kg mam nadzieje ze mi sie uda :):)

Do góry