kiniorek91
Fanka BB :)
Hmm zastanawia mnie jedno: bo ja uwielbiam herbatę, ale nie piję jej mocnej tylko bardzo słabą. Nie umiem pić nic innego, to co mam zrobić? Potrafię wypić 5 szklanek
:|
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie lubie być taka nieporadna
co do mdłości to ja miałam lekkie ale jak zaczęłam regularnie jeść to minęły za to mój B wymiotowałon to sie wczuć potrafi hehe
Hej dziewczyny... odblokowali mnie
Nie nadrobie Was bo miałam dośc ciężki dzień i znów moja kochana macica sie odzywa... Przyszłam sie tylko przywitać)
Współczuję... Nic a nic Ci nie pomaga?? Przez parę dni nie zaglądałam tutaj, więc nawet nie wiem jak po USG, bo dokopać się do Twojego postu o tym- raczej ciężko przy masowej produkcji postów młodych mamusiek;-)