reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kiniorekjeszcze usłyszysz i to nie raz ;-)

ja mam dziś wyjątkowo dobry humor- ha lepszy niz w słoneczne dni i to własnie przez ten deszcz :):) i z tej okazji wrzucam zdjęcia. to moje maleństwo wczoraj
DSC00007.jpg

a to dziś ...:)
DSC00014.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Nie puściła nam serduszka, wyszło że to 6 tydzień i 1 dzień. W sumie sama zawaliłam bo nie poprosiłam.
Ale K zadowolony i ciągle na zdjęcie patrzy :)
Ma 6 mm i jak fasolka wygląda :)
Fajnie... Serduszko jeszcze nie raz usłyszysz w koncu przed Tobą jeszcze przynajmniej 30 tyg ciąży :))
kiniorekjeszcze usłyszysz i to nie raz ;-)

ja mam dziś wyjątkowo dobry humor- ha lepszy niz w słoneczne dni i to własnie przez ten deszcz :):) i z tej okazji wrzucam zdjęcia. to moje maleństwo wczoraj
DSC00007.jpg

a to dziś ...:)
DSC00014.jpg

ładny masz ten brzuszek.... :)):)):)) Mi też lepiej jak jest tak chłodniej.... Dzieci zawołałam do domu na obiad i mam chwilke dla siebie :)) mój dopiero z godzinę do domu wróci... no ale chyba na dziś planów nie ma mam nadzieję to pobedziemy trochę w domciu :))

a ja daje znać ze wszystko u nas OK :tak:
będę się bardziej od sierpnia udzielała bo w domu będę już sobie siedziała i korzystała z waszej nieocenionej wiedzy Mamuśki :) tyle piszecie ze teraz nie daję rady nadrobić i jeszcze te upały mnie osłabiły ... zaraz też zrobię zdjecie mojego brzuchatka i też załączę hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie i ja... musiałam na szybko założyc nowe konto na dwa dni bo admonistrator zablokował moje konto przez to że wysyłałam troche za dużo wiadomości na PW :/ Clio sliczny masz ten brzuszek :)):)):))

hej
Troszeczke mialam czytania ale nadrobilam, niewiem co komu napisac bo juz nie paietam ale nie obrazicie sie ;)))
U mnie i dzieci wszystko oki, wczoraj bylismy na szczepieniu z malym i troszke marudny byl wczoraj dlatego tutaj nie wpadlam wczoraj. ale dzis juz spi ladnie;)
Pogoda deszczowa, 19 stopni tylko.... no ale cóż jak nie upal to zimno:////
Patrycja no to niezle zaszalałas ze zostalas zbanowana:DDD hehehe

clio super brzuchalek:-)

No wiesz co przez ostatnie dwa czy trzy dni wysłałam chyba ze 50 wiadomości.... to może dlatego i też dużo było tej samej treści :/// poczekam do jutra do 20 i sie musze poprawić bo nie chce byc znowu zbanowana
://///
I mały Ci nie gorączkuje po szczepieniu????

hej dziewczyny:)
u mnie pogoda taka jak u Elizki.:-) dzis leniuchowałam - spałam do 9.30 :-)
patrycja nie szalej tak bo Cie znowu zbanują :tak:

clio śliczniutki brzunio :)

dobra zmykam kombinowac jakis obiad dla tych moich głodomorów :-)

Hej laski...

Ja mam niezły kocioł...
Do tego całego załatwiania doszło to, że mamy problem z naukami przedślubnymi. Nigdzie nie ma na wrzesień i chyba będziemy musieli jechać na 3 dni do Bystrej, gdzie są rekolekcje. Koszt za parę wynosi 250zł. K jest zadowolony i chce tam jechać bo będzie przynajmniej z głowy to, a potem tylko poradnia rodzinna do odhaczenia i po kłopocie. Ale i tak jeszcze ja muszę namówić rodziców na 125zł, żeby mi dali... Mama K powiedziała, że i tak nas tam wyśle.
Do tego wyszło na 66 osób zamiast 60 i musiałam dzwonić czy da się wcisnąć. Na szczęście się udało.

Marzą mi się spokojne wakacje. Jeszcze jutro iść po odpis z chrztu i bierzmowania. Potem w czwartek do kościoła tam gdzie ślub iść, żeby złożyć papiery i spisać protokół...

Ku*** normalnie beczę... Mam dosyć wszystkiego od wczoraj... Mam nadzieję że mi przejdzie :(

Witam dziewczyny..
W moim temacie chodzi o to że spóźnia mi się okres już 14 dzień.
Dla mnie to nie problem bo chciała bym mieć już dziecko.
Ale chodzi o to że nie mam żadnych objawów ciąży. Tzn tylko częściej oddaje mocz i czuje się zmęczona. Zmieniłam klimat bo wyjechałam do Londynu ale wydaje mi się ze dwa tygodnie by się aż nie spóźniał z powodu zmiany klimatu. Wiem powinnam zrobić test ale boje się ze wyjdzie negatywny:( I jakoś tak boje się rozczarowania.
Mam też taki dziwny śluz koloru żółtawego przeźroczystego.
Cycki dość wrażliwe ale inaczej jak przed okresem i chwilami pobolewa mnie brzuch jak bym miała dostać za chwile okres.
Zawroty głowy mam czasem ale nie wiem czy to z powodu ciąży czy z innego. A wymioty to w o gole... Zawsze ma się mdłości w czasie ciąży? Czy to może jeszcze za wcześnie? Proszę o podpowiedź:(

Dziękuję z góry:*

reklama
Najlepiej zrób test ciążowy, a jeśli chodzi o wymioty to ja np. miałam w 3 miesiącu dopiero, jak byłam w początkowych tyg ciąży to nawet nic nie czułam, czekałam na okres a jak mi się spóźniał tydzień to zrobiłam test.

Do góry