reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hellollll :)

macie szczescie ze za duzo nie napisalyscie :))

artystka superrr ze sie odezwalas i ze przyjaciel ma znow z Toba kontakt :) ! :) odzywaj sie dziewczyno kiedy tylko bedziesz mogla i nie rezygnuj z watku ! :) buziaczkujemy bejbe :*****

ojj widac dziewczyny mialy dzis ciezkie nocki a ja znow spalam superr tylko rano sie obudzialam i takk nie wyspana a tu do pracy trzeba isc normalnie mi nocki braklo :p :(

reklama
ooo ale tu pusto dzisiaj....
Mnie męczy ból i gorączka... :baffled::baffled: ale za to moje chłopaki maja sie coraz lepiej.... od porannej goraczki która udało mi sie szybko zbic nie gorączkują.... Seba dość długo spał dzisiaj po południu i tez sie lepiej czuje .....
Kasiuch a gdzie Ty sie podziałaś????

Hej dziewczyny :D

2 października biorę ślub :D oczywiście tego roku :D
Wczoraj załatwiłam najlepszą kapelę pod słońcem i super salę ;D dzisiaj idziemy z moją mamą i K pooglądać a jutro załatwiać z kościołem ;)

Ja urodziłam jak maiałam prawie 17 lat rocznikowo 16.
Teraz mam 19.
Ciąże bardzo dobrze wspominam:)
jak tylko sie o niej dowiedziałam, duzo czytałam o ciązy, porodzie dzieciach.
szykowałam wyprawke, oczywiście nie z pieniędzy rodziców:)
Myslę że najlepiej jak mogłam przygotowałam się do macierzyństwa.
teraz synek jest moim oczkiem w głowie, nieodstepuje mnie na krok jest takim "cycusiem Mamusi" :).
Skonczyłam szkołęi wybieram sie na studia:)
Pozdrawiam Młodziutkie i te starsze MAmy:0

Hej dziewczynki :*
Jejku jaka tutaj produkcja od piątku :)
Ja bylam sobie wczoraj z moimi rodzicami na grilu u rodzicow mojego P :) Pierwsze ich spotkanie :) Bylo fajnie objadlam sie tak ze szok.
Nie wyspalam sie bo moje melenstwo w nocy mnie skopalo i nie moglam zasnac :p
Pogoda super, 12 stopni bez slonca. Marzylam o takim dniu od dawna :)

Moja siostra zaszla w ciaze w wieku 15 lat, urodzila kiedy miala 16 (dokladnie 4 dni przed 16 urodzinami), teraz ma lat 18 i wspaniala 2,5roczna córeczkę. Moja siostra zawsze byla lekko przy kosci. wykorzystala to i przez pol roku ukrywala swoja ciaze. Zadne z nas, ani mama ani tata ani ja nie podejrzewalismy ze rosnacy brzuch to dzidzius a nie kilogramy odlozone z wiekszej ilosci jedzenia jakie pochlaniala. Wyszlo na jaw wszystko w 6mc kiedy brzucha juz nie dalo sie jako tako ukryc. To byl dopiero szok! Chyba lepiej by zrobila mowiac wszystko od razu, przeciez reakcja rodzicow bylaby taka sama a moze nawet lagodniejsza. Bylismy zli ze nic nie mowila, ze nie byla u lekarza, nie zbadala czy dziecko jest zdrowe, nie brala witaminek. Po czesci ja rozumiem... Sama zaszlam w ciaze w wieku 19 lat kiedy rodzice oplacili mi juz studia i wszystko mialo byc pieknie i kolorowo. tez sie balam ale sie przyznalam :-). Wiem ze to nie to samo, ale jestem tez swiadoma ze kochajacy rodzic chocby nie wiem jak sie zezloscil, jak wrzeszczal i ile plakal to po przejsciu tej burzy emocji... wraca rozsadek :-). I nie po czasie wszystko wraca do normy i da sie zyc majac dziecko w tym wieku. Moja siostra konczy szkole, ma chlopaka (tatus dziecka sie zmyl) i nic nie stoi na przeszkodzie by mogla byc szczesliwa mloda mamusia.

reklama
Gratuluje wszystkim młodym mamom a zarazem spóźniona - witam na forum.

violett - dawno Cię nie widziałam, toż to już 23tc u Ciebie, jak się czujesz?:blink:

artystka - ;-)

kiniorek91 -
gratuluje :tak: i witam się zarazem.

Elizka21 - widze, ze dobrze sobie radzisz z trojka dzieci, ze i nawet na forum znajdziesz chwilkę :tak: podziwiam.

Do góry