reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny :D

2 października biorę ślub :D oczywiście tego roku :D
Wczoraj załatwiłam najlepszą kapelę pod słońcem i super salę ;D dzisiaj idziemy z moją mamą i K pooglądać a jutro załatwiać z kościołem ;)

gratulacje !!!! :)))

Hej dziewczynki :*
Jejku jaka tutaj produkcja od piątku :)
Ja bylam sobie wczoraj z moimi rodzicami na grilu u rodzicow mojego P :) Pierwsze ich spotkanie :) Bylo fajnie objadlam sie tak ze szok.
Nie wyspalam sie bo moje melenstwo w nocy mnie skopalo i nie moglam zasnac :p
Pogoda super, 12 stopni bez slonca. Marzylam o takim dniu od dawna :)

no no no te pierwsze spotkania sa trudne :p

Gratuluje wszystkim młodym mamom a zarazem spóźniona - witam na forum.

violett - dawno Cię nie widziałam, toż to już 23tc u Ciebie, jak się czujesz?:blink:

artystka - ;-)

kiniorek91 -
gratuluje :tak: i witam się zarazem.

Elizka21 - widze, ze dobrze sobie radzisz z trojka dzieci, ze i nawet na forum znajdziesz chwilkę :tak: podziwiam.

heja dawno Cie nie czytalam :p Gratki z okazji fasoleczkii :))

hellolka dziewczeta :) widac mamy weekend na forum bo postow malenko :p

dobrej nocki do juterka napewno bedzie co czytac :)

reklama
Hej :)

Idziemy z K za 15 min na USG !!

Ale się doczekać nie mogę, mam nadzieję, że jakieś bicie serduszka usłyszymy :)
A salę już mamy zaklepaną, orkiestra także ;D jeszcze fotografa załatwiłam! Tata naszego przyjaciela robi amatorsko zdjęcia, nie specjalizuje się w weselach ale to co on wyprawia z aparatem to jest niemożliwe! I do tego powiedział, że nic nie chce za to, ale my tego tak nie zostawimy ;] teraz tylko ten kościół załatwić dzisiaj i mam nadzieję, że wszystko będzie już ok i z górki :)

hej dziewczyny... u mnie pogoda dziś wymarzona aby spędzić dzień w domu. wczoraj byłam na chrzcinach siostrzenicy mojego K wszystko ok gdyby cały czas jego ciotki nie kazały mi jeść ale odpierałam atak skutecznie :):)

kiniorek gratulacje:* mam nadzieje ze kapele znasz dobrze bo od dobrego zespołu w połowie zależy udane wesele ;-)
jak juz wrócicie z tego USG to pisz co tam zobaczyłaś :):)

Hej Kochane.... Wczoraj to był dzień leniuchowania..... Z małymi przerwami na jedzonko spaliśmy w sumie do 16 :)) Potem szybki obiadek i poszliśmy do znajomych z dzieciakami... czuje sie już lepiej czyli leki powoli zaczynaja działać :)):)) Teraz ide Was trochę nadrobic mam nadzieje że nie naskrobałyście tego dużo :))

Hej dziewczyny :D

2 października biorę ślub :D oczywiście tego roku :D
Wczoraj załatwiłam najlepszą kapelę pod słońcem i super salę ;D dzisiaj idziemy z moją mamą i K pooglądać a jutro załatwiać z kościołem ;)
:-):-) Super Gratuluje :-):-)

Gratuluje wszystkim młodym mamom a zarazem spóźniona - witam na forum.

violett - dawno Cię nie widziałam, toż to już 23tc u Ciebie, jak się czujesz?:blink:

artystka - ;-)

kiniorek91 -
gratuluje :tak: i witam się zarazem.

Elizka21 - widze, ze dobrze sobie radzisz z trojka dzieci, ze i nawet na forum znajdziesz chwilkę :tak: podziwiam.
Hej dawno Cie tu nie było... Jak sie czujesz??? Co tam u Ciebie??
Hej :)

Idziemy z K za 15 min na USG !!

Ale się doczekać nie mogę, mam nadzieję, że jakieś bicie serduszka usłyszymy :)
A salę już mamy zaklepaną, orkiestra także ;D jeszcze fotografa załatwiłam! Tata naszego przyjaciela robi amatorsko zdjęcia, nie specjalizuje się w weselach ale to co on wyprawia z aparatem to jest niemożliwe! I do tego powiedział, że nic nie chce za to, ale my tego tak nie zostawimy ;] teraz tylko ten kościół załatwić dzisiaj i mam nadzieję, że wszystko będzie już ok i z górki :)
No to daj znać po USG jak tam Twoja fasolka :tak::tak:
hej dziewczyny... u mnie pogoda dziś wymarzona aby spędzić dzień w domu. wczoraj byłam na chrzcinach siostrzenicy mojego K wszystko ok gdyby cały czas jego ciotki nie kazały mi jeść ale odpierałam atak skutecznie :):)

kiniorek gratulacje:* mam nadzieje ze kapele znasz dobrze bo od dobrego zespołu w połowie zależy udane wesele ;-)
jak juz wrócicie z tego USG to pisz co tam zobaczyłaś :):)
U mnie też ladnie chłodno... nareszcie :-D:-D:-D

hej dziewuszki :)
U mnie pogoda poprostu jesienna :) Cala noc padalo, rano tez teraz bardzo zachmurzone niebo jest i zimno:) Wreszcie. Ogolnie uwielbiam cieplo ale nie w moim stanie. Zaraz spadam bo do pracy jade. Ale postaram sie wejsc zalezyod humorku Nikolki :)

Asheara - no juz 24 tydzien szybko leci :) Dawno mnie nie bylo fakt, czuje sie bardzo dobrze.Nie wiem nadal conosze w sobie bo sie pupa dzieciatko odwrocilo. A Ty kochana jak sie czujesz? Jak znosilas te upały? Kiedy mialas USG?? Wszytsko dobrze?

hejkaaa :)

kiniorek to w sumie masz juz prawie wszystko pozalatwiane :) zostalo najgorsze ... kosciol :p mam nadzieje ze bez wiekszych stresow uda Ci sie reszte spraw pozalatwiac i jeszcze raz gratuluje :))) no i serduszko bedzie napewno widac :)))

hej
Dawno nie pisalam ale nie wiedziałam co...:dry: jakos sie wbic nie mogę...

Co do gukozy to nie straszcie bo ja w ciąży z mikim to wypiłam ja i mi smkowała:-D bez cytrynki pilam i dalam rade;-)

Dzis mikuj skonczyl 6tyg. zwazyłam go i jestem w szoku bo ma juz 6kg :szok: klocuś mój no...

Aaaa no i byliśmy na tym weselu w sobotę z małym i szczerze jestem w szoku... bo mały praktycznie caly czas spal:-D dal sie mamusi wybawic i wogóle bylo super! :-) nie załuje ze poszlismy:-D grzeczny urwisek nasz :)

sliczna fotka;)

patrycja biedna bylas z ta goraczka mam andziej ze juz czujesz sie lepieje;)

witam

ja worcilam z wakacji wypoczeta i szczesliwa:) bylo superr

Nie puściła nam serduszka, wyszło że to 6 tydzień i 1 dzień. W sumie sama zawaliłam bo nie poprosiłam.
Ale K zadowolony i ciągle na zdjęcie patrzy :)
Ma 6 mm i jak fasolka wygląda :)

mój K nie był ze mną na USG ale zdjęcie zabrał od razu i powiedział że nie odda bo ja mam malenstwo przy sobie to on bedzie miał chociaż zdjęcie..:):)

u mnie cały dzien pada a malenstwo jest dziś wyjątkowo rozmowne ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Moj P chodzi na kazde usg ze mne, i nawet nie ma mowy ze nie pojdzie. Zdjecia mu nie dalam bo potrzebne w szpitalu potem i zeby sie nie zniszczylo ale za to nosi test ciazowy w portwelu:)

Do góry