kuriwa!!!!!!! Mam doła na maxa :-
-
-( W piątek byłam z Nicole na szczepieniu. okazało się,że pierwsze szczepienie to są WZW B,Błonica,tężec i krztusiec.Czyli w sumie 4 ukucia
,kupiłam więc wszystkie szczepienia zmieszane w jednej szczepionce (żółtaczkowe musiała dostać osobno więc były tylko 2 ukucia). I rotarix na rotawirusy zapłaciłam ze zniżką stałego klienta 418 złotych...Mała tak płakała,że ja sama się rozbeczałam
, ale po powrocie do domu zaczęła mi gorączkować i tak do teraz ma nadal gorączkę,a ja nic dzisiaj nie spałam bo jak dosiadłam do kompa to odejść nie mogę. W każdym bądź razie wysiadam fizycznie i psychicznie :-( chce mi się ryczeć w chuyyy jak patrzę na moją kruszynkę,która się tak bardzo męczy. Wiem,że gorączka jest normalna po szczepieniu,ale ja już mam dość najpierw pół ciąży włóczyłam się po szpitalach,potem przy porodzie krwotok i zakażenie tak,że dodatkowe dni w szpitalu spędziłam,później ciągłe kolki i zatwardzenia,skaza białkowa,a teraz gorączka. Jestem strasznie rozgoryczona to takie penery co ćpają,chleją w ciąży i co tylko jeszcze nie mają problemów ani nic,a ja mimo,że wszystko robiłam dla Nicole mam wiecznie jakieś problemy
!!!
A tak poza tym to co dostałyście na dzień dziecka??? Ja dostałam od mamy bluzeczkę,od teściowej (chciała mi się podlizać) telefon
LG Shine KE970 i ręczniki,a Nicole dostała ode mnie książkę "365 opowiadań dziadka",od moich rodziców komplecik ubranek,od teściowej buciki i basenik z kulkami,od mojej siostry dostała kurteczkę i 4 pary skarpetek
A M. dostał tylko od teściówki ręczniki i od moich rodziców koszulę. A i zapomniałam,że teść mi przywozi ze Szwecji tenisówki na szpilkach są godne na maksa.
Niuni urosły włoski do ramionek już
podnosi ślicznie już główkę i lekarka powiedziała mi,że Nica jest bardziej rozwinięta niż dzieci w jej wieku.
Famme wysłałam Ci paragony wczoraj wieczorkiem. Co do bycia modelką to nie masz za czym tęsknić...wiem o czym mówię bo zajmowałam się tym.raz,że żeby zajść daleko musisz przewinąć się przez wiele łóżek,dwa są składane niedwuznaczne propozycję ;/ ja miałam mnóstwo na akty i wogle jakieś bez pruderyjne sesyjki,a po wybiegu też było ciężko bo parę godzin na 10 cm szpilach
dlatego,że mam zasady zrezygnowałam z molelingu bo nie chciałam być jak inne ździrami.