reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dziecko wyczuje zawsze co jest grane :d
Ja pamietam jak nasz maly zaczynal zawsze plakac jak zaczynalismy sie seksowac nie wiem dlaczego :D ( spal w osobnym pokoju ) ale pozniej mu przeszlo:p
A nie wiem ile to u Was kosztuje takie glosniczki co jeden sie daje przy lozeczku a drugi nosi przy sobie :) Naprawde dobra rzecz :) sprawdz sobie na allegro:)
Karolina no to bierz sie do roboty i tesh cos rob :d Ja biegam z kuchni do pokoju :D i tak smaze :)

witam:-) ja to mam dzis urwanie glowy, robie imieninki i oblewanie prawa jazdy w jednym, takze od rana robienie salatek, sprzatanie itp... zaraz beda goscie wiec zmykam, buziole:-)

Nie ma kasy na razie na takie bajery, mama ja pobawila a ja jadlam w tym czasie:-) zeszlam tylko na dol i slysze laaaaa no i sie musialam wrucic:-D

Caly przespala:-) pozniej strasznie w domu kichala ale dzisiaj juz jest cacy:-) mama mnie opieprzyla ze za wczesnie ze ona jest ale jak by jej nie bylo bo za wczesnie sie urodzila itp, wiec dzis mnie juz z nia nie puscili...:-(

kuriwa!!!!!!! Mam doła na maxa :-:)-:)-( W piątek byłam z Nicole na szczepieniu. okazało się,że pierwsze szczepienie to są WZW B,Błonica,tężec i krztusiec.Czyli w sumie 4 ukucia :wściekła/y:,kupiłam więc wszystkie szczepienia zmieszane w jednej szczepionce (żółtaczkowe musiała dostać osobno więc były tylko 2 ukucia). I rotarix na rotawirusy zapłaciłam ze zniżką stałego klienta 418 złotych...Mała tak płakała,że ja sama się rozbeczałam :laugh2:, ale po powrocie do domu zaczęła mi gorączkować i tak do teraz ma nadal gorączkę,a ja nic dzisiaj nie spałam bo jak dosiadłam do kompa to odejść nie mogę. W każdym bądź razie wysiadam fizycznie i psychicznie :-( chce mi się ryczeć w chuyyy jak patrzę na moją kruszynkę,która się tak bardzo męczy. Wiem,że gorączka jest normalna po szczepieniu,ale ja już mam dość najpierw pół ciąży włóczyłam się po szpitalach,potem przy porodzie krwotok i zakażenie tak,że dodatkowe dni w szpitalu spędziłam,później ciągłe kolki i zatwardzenia,skaza białkowa,a teraz gorączka. Jestem strasznie rozgoryczona to takie penery co ćpają,chleją w ciąży i co tylko jeszcze nie mają problemów ani nic,a ja mimo,że wszystko robiłam dla Nicole mam wiecznie jakieś problemy:no::angry::wściekła/y:!!!

A tak poza tym to co dostałyście na dzień dziecka??? Ja dostałam od mamy bluzeczkę,od teściowej (chciała mi się podlizać) telefon LG Shine KE970 i ręczniki,a Nicole dostała ode mnie książkę "365 opowiadań dziadka",od moich rodziców komplecik ubranek,od teściowej buciki i basenik z kulkami,od mojej siostry dostała kurteczkę i 4 pary skarpetek :)A M. dostał tylko od teściówki ręczniki i od moich rodziców koszulę. A i zapomniałam,że teść mi przywozi ze Szwecji tenisówki na szpilkach są godne na maksa.

Niuni urosły włoski do ramionek już :happy2: podnosi ślicznie już główkę i lekarka powiedziała mi,że Nica jest bardziej rozwinięta niż dzieci w jej wieku.

Famme wysłałam Ci paragony wczoraj wieczorkiem. Co do bycia modelką to nie masz za czym tęsknić...wiem o czym mówię bo zajmowałam się tym.raz,że żeby zajść daleko musisz przewinąć się przez wiele łóżek,dwa są składane niedwuznaczne propozycję ;/ ja miałam mnóstwo na akty i wogle jakieś bez pruderyjne sesyjki,a po wybiegu też było ciężko bo parę godzin na 10 cm szpilach :szok: dlatego,że mam zasady zrezygnowałam z molelingu bo nie chciałam być jak inne ździrami.

reklama
Witam Kobietki ;-) no i Kochane Dzieci :-):happy:

Wszystkiego najlepszego... Szczęścia i radości moc... Ciepłego słoneczka co dzień... Kolorowych snów co noc... :happy:

firanka a mowilam Ci ze i tak bedzie plakac :happy: ja kiedys pytalam sie znajomej pielegniarki o ta szczepionke to sama stwierdzila ze udogodnieniem jest tylko dla pielegniarek i z obserwacji to wlasnie bobasy po nich czesciej goraczkuja !! ale takie jest zdanie tylko znajomej!!
Wkazdym badz razie musisz byc dzielna,kazda mateczka ma taki .. okres .. , ja ich chyba mialam z milion :laugh2:
A tak wogole to co tak wczesnie pisalas ?
Ja nic nie dostalam na DD :angry:

madzik1388 GRATULUJE zdania prawka :happy:

Madzia a Tobie zareczyn :happy:

Ja chyba juz dzis nie zagladne bo z Ala mam urwanie glowy,ciagle na polu chce siedziec :confused:
a potem wybieramy sie na festyn z okazji DD :-D

Zycze milego dnia wszystkim dziieciaczkom :happy: no i mamusiom :-p

Do góry