reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Snoopy pogratulowac tylko dzieciatka :) Moj Filip to non stop cos chcial i nie bylo chwili spokoju :p Moze corcia bedzie grzeczniejsza :D

reklama
Nie ma czego gratulowac bo moze jej sie odmienic i da mi popalic:-D tfu tfu oby bylo dobrze:-) najlepiej jej sie spi jak okno otwarte albo na dworku:-) tak ja okrylam ze tylko buziulke jej widac z pod pieluszki:-D

Tu już od jakiegoś czasu taki spokój ciągle... więc mnie to juz wcale nie dziwi... no ale przynajmniej po 20stron do nadrabiania nie ma...:-)

Julka, ja też mam 17lat, skończyłam je dopiero w tym miesiącu, a jestem 25tygodni w ciąży.
O tym, że będziemy mieli dzidziusia powiedzieliśmy razem z moim chłopakiem od razu, ale ja zawsze miałam z nimi dobry kontakt... a skąd wiesz, może Wasz dzidziuś wszystko zmieni? Może złapiesz z rodzicami super kontakt? Pozdrawiam!! :-)

Ja bylam na spacerQ z Filkiem z ranca :d pozwolilam mu troche poszlaec i musialam kompac bo sie potaplal w kaluzy :D ale jutro Dzien Dziecka wiec mozna przymknac oko :)
A teraz padl jak kawka i spi :) a ja smaze nalesniki :)
A Wy dziewczynki co porabiacie ??
Snoopy a jak ja wiozlas ze szpitala ???
ja to nie wiem jak mala ubrac jak bedzie goraco ??

U nas bylo chlodno wiec kazalam mamie przywiesc kombinezon, jak ja wsadzilismy do niego to jej nie bylo widac, a w foteliku wygladala jak sam kombinezonik:-D

reklama
kurde mala spi i spi caly czas... mama grilla robi chociaz same jestesmy i cos czuje ze jak tylko zejde na dol to mala sie obudzi i juz sobie na dworzu nie posiedze... a jak tu bedzie ruch to ona nie bedzie mi chciala spac jak ostatnio...:-(

Do góry