reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

UUUUUUU zywa nie strasz:-) mi gaz nie potrzebny, bo brat mnie uczyl jak sie bronic, wydaje mi sie ze dala bym rade jeszcze komus dokopac (w strazy miejskiej wtedy pracowal:-)) i przy tym miom szkoleniu tak mnie posiniaczyl ze chodzic nie moglam:-) ale ja jemu tez troszke krzywdy zrobilam:-)
Polna u nas rosolek tez zkluchami sie je:-) a ziemniaki dla mnie to jakas fanaberia do tej zupki:-)
famme fatale fajnie ze z kolega juz super:-) i ze masz swietny humorek, tak trzymaj:-)
madzik co to sa te szczypy??

a ja zaraz stukam meska do sasiada czy skoczymy na spacerek pod wieczor, dawno sie nie widzielismy chociaz mieszka 6 domow dalej i sie stesknilam bardzo:-) hehe lubie sie do niego tulic bo taki duuzi jest:-D i alusia mu sie podoba bo focie mu wyslalam:-) pewnie sie bedzie smial ze grobasek jestem teraz i na barana mnie juz nie wezmie:-)

reklama
A i zapomniala bym o najwazniejszym WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI DNIA DZIDZI DLA MAM I DZIECIACZKOW bo my to tez jeszcze male dzidzie naszych rodzicow:-) ja dostalam kase a Alusia dalam cycusia:-) a jutro jak bedziemy w miescie to jej cosik zakupie:-D

Snoopy to Ci dobrze :p A pozatym mash dobergo chlopa ze Cie tak puszcza z sasiadem :D:D ( moj to taki zazdrosnik ze odrazu wrzask ) , a tak pozatym sorki ze zapytam mieszkacie z Twoim razem czy jesce nie ?? Milego wieczorku :)

snoopy12 szczypy, nie wiesz??? to takie slodkie dlugie mozna nazwac cukierki, zawsze sa na odpuscie:-)
ania_zywa to bylo do poprzedniej sytuacji femme fatal:-) teraz jej juz przeszlo i jest git:-)
polna_N nio u mnie tez sie nie je rosolku z ziemniakami, pierwsze slysze, ale znowu w moich stronach popularna jest zupka z makaronem i ziem niakami:-)

miska J wczoraj sie do mnie nie raczyl wogole odezwac a dzis od samego rana wydzwania, a ja mam go w d... i nie odbieram, jest zazdrosny ale ja na to leje bo "Maje" znam duzo dluzej niz J wiec nie ma nic do gadania i od znajomych nie ma prawa mnie oddzielac:-)
zywa nie za maco:-D
Alusia nie chce wstac a maja jeszcze w robocie, wiec pewnie dupa ze spacerku...

Az mi sie lezka zakrecila jak zaczelam Cie czytac, ja tez bym czula pustke i to wszystko o czym pisalas, jak patrze na Ale to wiem ze tylko ona mi zostala bo na J juz chyba nie mam co liczyc.... zobacze czy jutro wogole przyjdzie pod USC zeby ze mna mala zarejestrowac, jak nie to sprawa bedzie jasna.....:-( ale cala rodzina jest ze mna i nie dadza nam zrobic krzywdy! Moja mama wiedziala ze tak bedzie, teraz czasami sobie tak mysle ze jak bym miala dziecko z Marciniem a nie z nim to bysmy mialy wszystko i mala miala by ojca ktory wskoczyl by za nia w ogen, a tak to ma szmaciarza...:-( plakac mi sie chce za kazdym razem jak sobie o tym mysle... Ciezko jest....

Ahoj dziołuszki ale będę miała do czytania jak mi się sesja skończy :szok: Teraz nie mam czasu a tu tyle wypocin waszy się nazbierało :-D

Zrobiłam sobie przerwę od nauki układu rozrodczego i rozwoju człowieka od poczecia i zrobiłam takie małe FAQ wstawiania suwaczków i zdjęć bo sie sporo dziewczyn pyta jak to zrobić. Mam nadzieję, że komuś to się przyda i że jest w miarę czytelnie napisane. Jak coś to zgłaszać prestensje i zażalenia i bijąc się w pierś postaram się poprawić ewentualne nieścisłości i niedociągnięcia.

reklama
snoopy12 - co się nagle stało ?! przecież wszystko ok było ... czy ja jestem jakaś nie w temacie ? kur*** jak mnie to wkurza wszyscy tacy sami egoiści pierod*** brak mi słów.

Do góry