UUUUUUU zywa nie strasz:-) mi gaz nie potrzebny, bo brat mnie uczyl jak sie bronic, wydaje mi sie ze dala bym rade jeszcze komus dokopac (w strazy miejskiej wtedy pracowal:-)) i przy tym miom szkoleniu tak mnie posiniaczyl ze chodzic nie moglam:-) ale ja jemu tez troszke krzywdy zrobilam:-)
Polna u nas rosolek tez zkluchami sie je:-) a ziemniaki dla mnie to jakas fanaberia do tej zupki:-)
famme fatale fajnie ze z kolega juz super:-) i ze masz swietny humorek, tak trzymaj:-)
madzik co to sa te szczypy??
a ja zaraz stukam meska do sasiada czy skoczymy na spacerek pod wieczor, dawno sie nie widzielismy chociaz mieszka 6 domow dalej i sie stesknilam bardzo:-) hehe lubie sie do niego tulic bo taki duuzi jest
i alusia mu sie podoba bo focie mu wyslalam:-) pewnie sie bedzie smial ze grobasek jestem teraz i na barana mnie juz nie wezmie:-)
Polna u nas rosolek tez zkluchami sie je:-) a ziemniaki dla mnie to jakas fanaberia do tej zupki:-)
famme fatale fajnie ze z kolega juz super:-) i ze masz swietny humorek, tak trzymaj:-)
madzik co to sa te szczypy??
a ja zaraz stukam meska do sasiada czy skoczymy na spacerek pod wieczor, dawno sie nie widzielismy chociaz mieszka 6 domow dalej i sie stesknilam bardzo:-) hehe lubie sie do niego tulic bo taki duuzi jest
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)