reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No wiec wybiore sie do apteki i zapytam i najwyzej sama zaczne brac a jak juz pojde na wizyte to mu po prostu powiem co zazywam i tyle :-) juz jakis czas sie zastanawiam nad tym ze wszystkie kobitki w ciazy biora albo wit albo kw foliowy albo nawet jedno i drugie a ten moj gin nic mi o tym nie wspomina...

Nom teraz powinni Ci za to podziekowac ;-) no zaczne brac bo chodzi mi tu o zdrowie dzidzusia, zeby mu tam nic niezbednego nie zabrakło :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Szalom no prosze krypto reklama:-p
Paulla20 idź idź, bo zazwyczaj mimo iz w ciąży je się więcej to jednak nie dostarcza sie tylu witamin ile potrzeba ja np w III trymestrze dodatkowo brałam chyba magnez jeszcze pod koniec bo miałam straszne skurcze łydek

No własnie moje kolezaki albo kobitki z rodziny jak były w ciazy to pamietam ze zawsze duzo tych wszystkich tabletek brały... a co najciekawsze chodziły do tego samego gin i im przepisywał a mi nie... dziwne :-( bede musiała z nim pogadac

Paulla20 moze dla tego duzo brały bo miały byc moze jakies problemy, nie ma co patrzec ze ta bierze 7 a ja tylko 1. Ale witaminy to raczej powinien ci przepisac, ale rózni są lekarze, moze myslał ze skoro sie nie pytasz to cos bierzesz, albo tamte uskarzały sie na jakies dolegliwosci i im przepisywał

Ja w ciąży z sebusiem brałam Feminatal N a z Kubusiem Prenatal.....Przy obu przypadkach to lekarz zalecił branie witamin ....

umi2 no w sumie racja.Ale przeciez kazda kobieta inaczej przechodzi ciaze i potrzebuje czego innego :-)
Patrycja wiec moze jednak poczekam jeszcze te troche. Skoro tyle czesu nic nie brałam to chyba nic sie nie stanie jak jeszcze troche poczekam. Ale z drugiej strony to tylko wit wiec nawet jak bym brała je na własna reke to mysle ze nie powinno sie nic złego stac :-) prawda ??

pati tak głosno mysle:-p bo ładnie wyglądałby miedzy suwaczkami Kubusia i Sebusia suwaczek dziewczynki:-p hihi

edit Paulla20 Po czesci racja ale niedobór witamin jest nie wskazany, a za duzo tez nie dobrze to działa w dwie strony:-)

reklama
umi2 no w sumie racja.Ale przeciez kazda kobieta inaczej przechodzi ciaze i potrzebuje czego innego :-)
Patrycja wiec moze jednak poczekam jeszcze te troche. Skoro tyle czesu nic nie brałam to chyba nic sie nie stanie jak jeszcze troche poczekam. Ale z drugiej strony to tylko wit wiec nawet jak bym brała je na własna reke to mysle ze nie powinno sie nic złego stac :-) prawda ??
Nie sądze zeby miało sie cos stać...
tak głosno mysle:-p bo ładnie wyglądałby miedzy suwaczkami Kubusia i Sebusia suwaczek dziewczynki:-p hihi
Ania nawet tak nie żartuj..... ja i 3 dziecko.... nie nie nie :p:p:p

Do góry