reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Artystka wow co za laska z ciebie:-) a z Michasia sex bomba rosnie:-) słodki jest
kingusia ja myslałam ze na tej fotce co mała podtrzymujesz nad morzem to ona sama biega mysle sobie kurcze jakim cudem wptruje sie i dopiero potem wypatrzyłam ze ja trzyasz;-p Madame normalnie z niej sliczna
confunded a niech sie wierci najwyraźniej nie potrzeba jej tyle snu:-) mój po tygodniu pobytu w domu przerzucił sie na 3 drzemki w dzien po trzy godzinki i 2-3 godzinki czówania

dziękuje bardzoo.jest jesczce tylko maly problem...ja nadala nie iwerze ze jestem w ciazy...pomimo 4 pozytywnych testach..co robic..?:(pomocy..ja chyba zwariuje..wizyte u gin mam dopiero na 20 lipca..:(

kochana bedzie dobrze, może przejdz się do jakiegos sklepu z rzeczami dla dzieci i poczuj tą magię te malutkie ubranka, na mnie to bardzo dzialalo, no i potrzebujesz wsparcia partnera, to jest bardzo wazne ! i nie zwlekaj z decyzją zeby powiedziec o tym rodzicom
p.s kwas foliowy łykasz ???

kwas lykam..a do sklepow tez chodze..wszystko to jest sliczne..ale sama nie wime czego sie boje..tego ze jestem w ciazy..czy tego ze moze sie nagle okazac ze nie jestem..moj chlopak i ja bardzo sie kochamy..chcemy tego malenstwa...dlategoo nie wime juz sama..wierzyc w ta ciaze..?

skoro nioe wierzysz testom idz do labolatorium, i zrob badanie z krwi beta hcg bedziesz miala 100% pewnosci, koszt ok 25 zł

ja od kiedy dowiedziałam sie ze bede mamą wszędzie widziałam kobiety w ciąży albo z małymi dziećmi, po prostu zaczełam je zauwazac:p na mnie to bardzo działało.:) poza tym u mnie w rodzinie jest teraz 3 maleństw. Jaś 9miesięcy, Szymon 5 miesięcy, Zosia 4 miesiące, zona mojego ciotecznego brata ma termin na poczatek sierpnia i ja za 4 miesiące wiec czuje ze bedziemy miec wesoło :):):)

Witam was mamuśki:* dawno Tu u was nie byłam:) widzę że doszło dużo nowym mamusiek:p
w Bielsku Lato na całego w cieniu mam 36 stopni:p ale muszę uciekać bo nie da się wytrzymać na tym 13-stym piętrze:( niestety...
Buziaczki dla was brzuchatki:*

umi tylko ja się martwiłam czy nie za mało ją karmię, bo czasem nie wychodzi 8/dobę, ale właśnie wyszła od nas położna i stwierdziła, że mała przytyła, więc już się nie martwię :-)
zastanawiam się tylko czy w takie upały wychodzić na spacerki i czy mała nie jest za malutka na to, byliśmy raz tylko na 15min jak jeszcze nie było tak ciepło. a teraz ciągle koszą trawy, rózne pyłki się unoszą itd i nie wiem ;/

reklama
ja rodzilam w zeszlym roku w lipcu i tez byly takie upaly i wychodzilam tyle ze miedzy 9-11 a potem dopiero po 16 po prostu w te najgorsze upaly lepiej siedziec w domu czyli mniej wiecej od 12- 16.
no i nie ubieraj za grubo wystarczy bodzik, czapeczka skarpetusie, i n.p mozesz przykryc mala jelsi chcesz pieluszką tetrową.

Do góry