reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No u mnie tesh niby pogoda ladna ale jest dosc chlodno , ale cieshe sie bo przynajmniej tak nie puchne :/ a upal tu potrafi byc koszmarny nieraz :/ najgorsza jest wilgoc i nie ma czym oddychac !
A Filek wporzadku dzisiaj spal sam w swoim pokoju :) polowe nocy ale to jush sukces:) Zjedlismy sniadania i oglada bajke :) tylko ciagle mushe biegac bo opowiada co tam i jak tam ( oczywiscie po swojemu ) a ja mam mu tlumaczyc :) ale takie uroki dzieci :D Male dziecko maly klopot duze duzy klopot :d cos w tym jest :)
No to fajnie ze Ci spi chwilke oddychniesh :) Moj czasami jush odmawia spania w poludnie a pozniej marudzi o 4-5 a to jush nie ma sesnsu wtedy go klasc :)

reklama
Mika masz racje laktator kup po urodzeniu!! ja kupilam i co ztego jak i tak musialam dokarmiac Luske modyfikowanym :crazy:

Ania niczym sie nie martw Hani jeszcze urosna wloski a dotego czasu niech chodzi w chusteczkach :laugh2:

miskahxc Ano juz wstala ,zjadla jeden kawalek watrobki :-) ale zobaczyla pomarancza i trzebabylo dac,stala przy stoliku,wszamila pol i przybiegla zebym Ja wytarla!! musze Ja wyszkolic zeby sama brala chusteczke i sie wycierala po jedzeniu :laugh2:
Pierwsze nocki w swoim pokoju to dopiero przezycie :rofl2: My musimy jeszcze poczekac z 2 lata :sorry2:

No w sumie moj filip spal sam w pokoju od urodzenia :) potem od roku czasu zasypial sam :) aaaa jak mial poltorej roczku to mi go szkoda bylo ciagle lapal zapalenie ucha ( potem mial zabieg takie tuby zakladane w uszka zeby jush mu sie nie robilo nic )i bralam go do nas do sypialni a pozniej to jush trudno bylo go odzywczaic :( a teraz jak mala ma sie urodzic to powoli go odzwyczajam zeby nie byl strashnie zazdrosny:)

To Twoja i tak ma apetytek :D moj zadnego owoca nie tknie , jesce cytrusow to wogole :( ale za kielbache to lubi :d mieska itd i zaczal jesc normalnie zupy :) bo wczesniej to o 2 parowkach mogl caly dzien przezyc i nic wiecej mu nie trzeba bylo na sile nieraz probowalam ale to i tak nic nie dawalo:)

Powiem ci ze dosc dobrze ja mu tlumacze od samego poczatku i wogole ciagle podkreslam ze Jego tesh bede kochac i wogole :) Ale mysle ze bedzie dobrze czesto kladzie mi na brzuszku raczke i czuje jak sie rusza przy tym ma taka radoche ze szok :) Nakupilam ubranek to chcial na siebie zakladac ale kupilam tesh jemu zeby widzial ze bedzie tak samo :) Wczoraj skrecilismy lozeczko to mowi ze tam Ziuzia ( Zuzia) bedzie spac itd ale sam tesh sie pcha :) Ale zobaczymy jak to bedzie jak sie urodzi i jak przywioze do domQ :) A Ty jak sie czujesh ???
Ja jush doslownie czuje jakbym miala ja na wylocie takie mam dziwne uczucie ale jak bylam u lekarza to niby wszystko ok:)

A ja padam z nóg... Byłam dzisiaj u siebie w pracy, potem na drugim końcu miasta u księgowej, później w zusie... Potem obudziłam marka i poszliśmy na zakupy (ok14) i dopiero wróciliśmy... Ale kupiłam sobie buty i spodnie (bo w dżinsach i adidasach sie gotowałam) kilka ubranek dla szkraba i ręcznik, no i już Markowi kupiłam prezent i dałam... Jutro jedziemy do jego szwagra bo za tydzień chcem iść na dni gorzowa więc sobie jutro opiją... Tak wogóle to jak oni w zusie wysyłają pieniądze bo niby 30 dni po dostarczeniu zwolnienia a dzisiaj babka mnie zaskoczyła jak mi powiedziała że pieniądze juz są wysłane a myślałam że wyślą 6.06 bo 6.05 dostarczyłam a oni wysłali już tydzień temu...

No to mialas bardzo pracowity dzionek :) A w tym zusie to sie chyba poprawili :D bo jak ja bylam w Polsce to koszmar byl moja mam musiala sie o wszystko upominac i tak zawshe bylo cos z opoznieniem :/ Wiec Ci sie poszczescilo:)
A kupowanie ubranek dla szkrabka to sama przyjemnosc ja doslownie uwielbiam kupowac dla mojego malego i mojej niuni :D

Ja to dzisiaj M. właśnie mówiłam że kupowanie dla dzidzi sprawia mi duuużo większą przyjemność niż samej sobie :)
Co do zusu to nie wiem czy sie pomylili czy może jakoś im sie terminy pozmieniały...

reklama
Hejka... Dawno mnie tu nie było ale przepraszm to z braku czasu na co kolwiek... Pisze ogolnie sie cchwalac tym ze sie zareczylam 27.05.2008:):) dostalam sliczny pierscionek i wielki bukiet kwiatow w kszatlcie serca...Ahhh cudowny byl to dzien... a teraz tylko wypoczywam w domku... moj partner pracuje i pracuje ....mielismy sie dzis zobaczec ale cos mu nie pyklo bo sie nie chcialo mu ruszyc do mnie:/ ahhh ale szkoa sie denerwowac... trudno przezyje... a teraz poczytam troszeczkie o czym wy tu piszecie....pozdrawiam ...

Do góry