reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Polna wiem, dlatego chce wszystko pozaliczać, a jeszcze tyle mi zostało :( Jak będę miała jakąś poprawkę to lipa, bo po pierwsze za nią się płaci a po drugie jak dziecko urodzę to nie wiem jak to wyjdzie, bo dojeżdżam do szkoły i na same dojazd ponad 2 godziny tracę, a jak nie trafie na autobus to pół dnia. Liczę że wszystko będzie w terminie bo 13lipca mam ostatni zjazd

reklama
Mika zaliczysz ja Ci to mowie :happy: a zreszta jak urodzisz to przeciez zawsze ktos pomoze ... NIC sie nie martw :tak:

Ona_mika, napewno pozaliczasz:tak:. Ja niestety zawaliłam w ciąży, a później jak się Hani urodziła to już nie było kiedy i dupa. Postaraj się, bo warto:tak:.
A czemu Ty sprzedajesz ciuszki dziecięte skoro sama za niedługo urodzisz??
Polna, czy Ty swoją Alusie możesz w kitkę uczesać? Albo jakieś inne kombinacje z włosami? Ma już na tyle długie??

Ania ja juz wiazalam Ali kitki jak miala pol roku :-)
ale teraz to nie da rady bo odrazu sciaga :angry:

Mika zawsze mozna sciagnac mleko do butelki :happy: tak robila moja kuzynka gdy musiala jechac na egzaminy !!
A co do ogrodniczkow to Ala tez miala pare spodni i bluz po moim siostrzencu i Jej ubieralam bo co to za roznica jak i tak obrudzi :-)

miskahxc witaj :happy: u Nas goooraco ,jak patrzylam przedtem bylo 25 stopni w cieniu , dobrze ze chodziaz wieje wiaterek bo tak to bym chyba umarla :crazy:

A jak Filip ? u mnie Ala juz od 13 spi :-)

Ona_mika ja mojego łobuza w domu ubieralam w to co mialam tak ładnie bylo mu w rozowym:-D
i na studia nie poszlam czego zaluje i teraz juz wypelnilam podanie 2 czerwca zaniose bo ostatnim ogniwem w pracy zawsze nie chce byc:no:
moj kacperek ma takie dlugie wlosy ze jak mial 4 miesiace to mu kitke wiazalam a ostatnio nie moglam patrzec na jego grzywke jak do ust mu juz wchodzila -wzielam nozyczki i ciach zrobilam :rofl2:

Ja miałam 17 jak wpadłam . Nie powiem że było lekko bo tamten chłopak nie chciał dziecka, ja postanowiłam urodzić . jestem teraz szczęśliwa mamą . w rodzicach nie miałam zbytniego wsparcia. mam nadzieję że Twoi rodzice i chłopak są lepsi.pozdrawiam

No to widzę, że tylko moja Hania ma takie pirzoczki:-D:-D.
Ona_mika, bo mi na Hani rozmiar pasują 3 ostanie rzeczy, a w ogóle to podoba mi się ta kurteczka:tak:. Za ile chciałabyś ją sprzedac? Ona w ładnym stanie jest??

reklama
Kochana, nie "pech chcial"... pomyśl ile dziewczyn chciałoby być w Twojej sytuacji!!
powiedz rodzicom, że jesteś szczęśliwa ze swoim chłopakiem i że chcecie stworzyc

watpie zeby jakas 16 marzyla aby zostac w tym wieku mama!!!!!!!
zastanow sie co piszesz :szok::szok:

wiadomo ze jak juz sie zajdzie to trzeba stanac na wysokosci zadania, ale jestem pewna ze nie o tym marzyla.

co do samej zainteresowanej to moim zdaniem lepiej najpierw porozmawiac z mama w 4 oczy, powinno byc dobrze,
zycze powodzenia!!!!!!

Do góry