reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ehh... dziewczyno... ja mam 17 lat i jestem w 25tygodniu. Naprawdę to nie jest tragedia! I nie mów: pech chciał, bo dziecko, Twoje własne dziecko, to jest szczęście, jakiego więcej w życiu nie doświadczysz. Powiedz rodzicom. Im szybciej tym lepiej. My z moim narzeczonym zrobiliśmy to od razu, owszem, bylo ciężko, ale teraz wszyscy ze zniecierpliwieniem czekają na naszą córeczkę :laugh2:

reklama
Dzień dobry z rana:-).
FemmeFatal, przeczytałam:szok:. Co do ojcostwa to się nie martw, jeśłi tatuś stwierdzi w sądzie że chce badania to będzie musiał za to wybulić ok 2000zł:szok:, a nie wiem czy go będzie na to stać:-p. Zresztą Ty powinnaś mieć już przyszykowany wniosek do sądu i jak tylko się dziecko urodzi zaniść do sądu o ustalenie ojcostwa i alimenty, żeby on Cię nie ubiegł.
A co do tej kradzieży to jaki Łoś:wściekła/y:. Nie łatwiej było poprostu oddać ten koc i wziąć swoje rzeczy. Skoro on Was oskarża o kradzież to sam jest złodziejem również:wściekła/y::wściekła/y:. Nie odzywaj się już do niego, on chce Was nastraszyć, żebyście go może błagały żeby wycofał sprawę na policji, której jak sądzę wcale nie założył:-p. A nawet jeśli to głowa do góry, wszystko idzie wyjaśnić i napewno będzie dobrze:tak::tak:. Nie przejmuj isę gnojkiem! Oni wszyscy tacy są zauważyłam, mój ex też wszystko zawsze zruca na moją mame a też nie wspomnę już ile razy mu pomagała:wściekła/y::wściekła/y:.
GRATULUJĘ KOPNIAKÓW;-).
Polna, moja Hania miała 12 zębów jak miała 11 miesięcy a teraz od pół roku już nic jej nie rośnie:wściekła/y::-D.
Snoopy, zaświadczenie o dochodach napewno za 2006 rok:tak:.
Miłego dnia, ja w pracy do 15;-).

A dziękuję, czuję się bardzo dobrze :-D
Dni coraz piękniejsze się robią, nic tylko chodzić na spacery...
Pozdrawiam wszystkie Mamusie!

ania_zywa a jak tam panierka z platkami ? :-)

baska201 u Nas naszczescie jak Ali wyzynaja sie zabki to niegoraczkuje i przesypia nocki :happy: jedynie marudzi ale jak kazda pannica w Jej wieku :-D

Dzis poderwala jakiegos faceta(calkiem calkiem byl :-)) w sklepie i nawet lizaka Jej kupil :laugh2: aja to zawsze byla niesmiala:zawstydzona/y::-D:-D:-D

Polna, panierka z płatkami wyśmienita:tak::tak::tak:. Już teraz nie będę nigdy robić zwykłej panierki, zawsze w cieście naleśnikowym;-), raz bez płatków a raz z płatkami:-D:-D.
A Twoja panna to normalnie jaki musi mieć w sobie urok, że jej pan lizaka kupił:-D, a co do ząbków to Hania też nie płaczei normalnie śpi, ale tak jak mówisz, maruder:-p:laugh2:.
Oleńka witaj, opowiedz coś o sobie:-).

Jutro przychodzą do Hani babcia i dziadek, na kawkę na dzień dziecka. Myślicie że jak zrobię sałatkę owocową z bitą śmietaną, z jakimiś dodatkami i zwykłe jakieś ciacha postawię to starczy? Nie chce mi sie ciasta piec szczerze mówiąc, a taki deserek to chyba teraz na czasie jak owoców do wyboru do koloru. Co myślicie?

reklama
Ania Ona poprostu pomylila moje nogi z Jego i sie przyczepila :laugh2: i musze powiedziec ze kupil Jej chupachupsa a nie byle jakiego :-D
Potem slyszalam jak mowil zonie ze chcialby taka core to odp. ZAPOMNIJ przynajmniej na 5 lat :szok:
az zal mi sie go zrobilo ale jednak potem przechodzilam kolo ich samochodu dumna jak paw :rofl2: :-D:-D

A jak maja przyjsc tylko na kawe to salatka wystarczy :happy: takie moje zdanie !!
U mnie jak tesciowie przyjezdzaja to trzeba zawsze przygotowac obiad i to nie byle co tylko jakas rolade z miesa i obowiazkowo jakis placek :nerd:

Mika jak urodzisz to dopiero nie bedziesz miala czasu:rofl2:

Do góry