reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A no własnie przerabiałam zdjęcia i juz wam pokazuje :-)

Załączniki

• DSC01237.jpg
    DSC01237.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC01232.jpg
    DSC01232.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC01228.jpg
    DSC01228.jpg
    48,8 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Witam :) Elizka-gratulacje !!!!!:-) synus przecudny !!:tak: nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze ze juz masz po wszystkim... Ehhh a mnie to wszystko jeszcze czeka :no: masakra :/

Elizka gratulacje. Mikuś przesłodki.
też już bym chciała mieć swoje maleństwo przy sobie ale niestety jeszcze 4 miesiące :)

artystka wyszalej sie ;-) i oczywiście zdaj nam relacje xD

Elizka- wielkie gratulacje:) Mikuś jest słodki. Podobny do mojego Adaska jak się urodził i też 4 kilowy chłopaczek. Aż się wzruszyłam. Pozdrawiam i życzę zdrówka dla ciebie i maluszka:) jak dojdziesz do siebie i poznasz się z maluszkiem to wpadnij i opowiedz wiecej:)

No skończyłam czytac...troche tego było :tak::tak::szok::szok:

Witam w upalny dzień :szok: u was też jest tak gorąco ?! ... super ja się cieszę :-p szkoda że nie mam na paliwo bo musieliśmy głupią ratę wpłacić bo bym sobie nad jeziorko z małą pojechała :-) no ale trudno wakacje dopiero się zaczynają :-D

A wy macie jakieś plany na wakacje jakieś domki coś coś ? :-)

AGNIESZKACC - ryż z truskawkami :szok: ? pierwszy raz słyszę u nas się je makaron z truskawkami :-p to się tak samo robi ?
My jak narazie bez planów bo mieliśmy duuuży wydatek (mieszkanko- wyposażenie).
A co do ryżu z truskawkami to uwielbiam :-D:-D

Hmm to nie tak artystka , poprostu częściowo mnie nie rozumiecie dlatego tak za nią stajecie , mówisz że ona nie kazała mi zakładać tych ciuszków mylisz się , kazała do tego zabraniała mi kupowania czegokolwiek dla małej ja nie mogę jej nic kupić a jestem jej matką, i już na początku mówiłam jej żeby nic nie przesyłała bo nie chce żeby to był dla niej jakiś wydatek lub coś podobnego , może jestem czasami szczera aż do bólu ale mamy małe mieszkanko i też na wiele nie mogę pozwolić , mówicie że powinnam nie oddawać dać na czerwony krzyż lub podobnie , niestety nie mogłam bo ona chcę żebym odrazu jej wszystko przysyłała co nie jest odpowiednie na małą , nawet moje rzeczy które małej kupiłam :/ ja nie mogę się sprzeciwić i to mnie wkurza , nie znacie jej nie wiecie jaka ona jest lubi grać na uczuciach innych to jest tak ona kupi swojej córce da mi a ja już nie mogę kupować ok fajnie ale ja chcę być sama samodzielna wszystko małej zapewnić , nie chcę być od kogokolwiek zależna Nie chcę o niej już trĄBIĆ ale powiem tylko tyle zawsze mnie raniła krytykowała i dołowała , że źle to robię z mała że zły smoczek jej dałam źle ją ubrałam , że ją tuczę , i najlepiej żebym jej małą przysłała to ona się nią zajmie wiecie co on to jest temat rzeka , ale jeśli kogokolwiek zraniłam to przeproaszam za to ,

A teraz inny temat czy któraś z was stosowała alli?? i krem good bye celuite?? bo nie wiem czy kupić a mam cholerne rozstępy i nie mam jak się na dworze pojawić , a teraz idę z mała za chwilkę na spacer bo już jest 31 stopni a ma być więcej :/
miłego dnia :*:))
Kochana to że tak jej ulegasz zostawię bez komentarza... Dziewczyny już napisały dośc....
A co do rozstepów to one Ci zostaną do końca życia ... Jak masz jeszcze różowe to za jakiś czas zrobią sie białe i prawie nie widoczne .... Nic na to specjalnie nie kupuj...smaruj sie zwykłym balsamem do ciała..... A co do tabletek na odchudzanie to nigdy nic nie brałam...
agnieszka zgadzam sie z wypowiedzią umi :)
a ja na odchudzanie kiedys stosowalam za 10 zł tabletki, starczaja na miesiąc, są to na bazie octu jablkowego, jak rano wzielam jednąto o 19 wieczorem pol jablka tylko moglam zjesc. Dobre jak na moj organizm byly, z tym ze w 20 dni schudlam 6kg ale jeden problem, pozniej ostro trzeba sie pilnować bo moze byc efekt jojo ;/
Zreszta jak przy kazdym dziwnym sposobie odchudzania :p

Dziewczyny a to normalne ze moj Michał potrafi cala noc przespać, ostatnio np jak zjadl o 19 to o 22 usnął i o 6.30 rano wstal!
I wogole on ma tak ze 3,4 dni przesypia cale noce, a jeden dzien budzi sie o 2 i o 7 rano.
Ale 3/4 nocy mi w całości przesypia.
WIem powinnam sie cieszyc i sie ciesze, z tym ze kazdy mi opowiada jak to w nocy dzieci nie spia jak to po 50 razy wstaje sie do maluchow. hehe. a moj jakis taki wyjatek :p

Mój Sebuś też taki był..... Za to Kuba ...... oh........ chyba tylko 2 noce całe przespał... a ma dziś 4 miesiące....... Także ciesz sie :tak::tak::-):-)

Moja to była dzieckiem marzeniem :-p zero kolek ładnie spała ładnie jadła wszystko idealnie normalnie :-) ciągle uśmiechnięta :-) trafiło mi się :-) po roku zbzikowała trochę i zaczęła rozrabiać :-p ale to normalne :-p
Tak tak miałam to samo z Seba... Teraz to 3,5 letni terrorysta:-D:-D:-D:-D:-D
Witam sie :-)

Dzis wróciliśmy ze szpitala. Mały urodził sie jak widac na suwaczku we wtorek :-D
Poród w miare... bez nacinania i wogóle... ;-)
Synek grzeczny, je i śpi tylko.:tak:
Ja czuje sie juz super, nie krwawie juz prawię wcale...

Jeeeeejku jak sie cieszę ze jestem juz po....:tak::happy2::cool2:

Pozdrowionka
SUPER ZE JUZ JESTES PO..... MIKUŚ DUŻY SIE URODZIŁ...JAK TAM PORÓD???

umi no to mialas dziecie krzykliwe, a w dzien akurat najwiecej do zrobienia, hehe ;)
ale moj to wspanialy dzieć

Ahaaa i dziś chcialam wam powiedzieć ze na 95% ide impreze ;) wreszcie moja i mojego przyjaciela osiemnastka :D Sobie odpracujemy ;)
ja 18 marca a Jasiek 3 czerwca a dzis dopiero mamy możliwość
O dziwo moja mama sie zgdziła i ojciec tez, ale do wieczora u nich duzo sie moze zmienic ;/

Spadam robic sałatke tacie bo zaraz bedzie na obiedzie ;)
3mcie sie ;*
Mam nadzieje że teraz sie bawisz :)):)):))

A no własnie przerabiałam zdjęcia i juz wam pokazuje :-)

Słodziachny jest....
a jak rodzeństwo zareagowało na braciszka????

No to teraz mogę troche napisac....
My mieszkamy już na swoim... Wczoraj 1 raz tu spaliśmy.... No dobra kto spał to spał bp ja to pół nocy chodziłam po mieszkaniu... Co Chwile byłam sprawdzic Sebusia bo 1 raz spał sam w pokoju.... Ale obudził sie o 6 normalnie i przyleciał do nas do łóżka :)):)):))

Troche jeszcze jestem taka nie oswojona z nowym miejscem... a mój dziś wybył z kumplami i mnie tu zostawił sama:-:)-:)-:)baffled:
Powiem Wam że mam stracha troche :baffled::baffled::baffled:

Witam Was :) Dawno mnie nie było :) Trochę mam na głowie remont, praca. A czasami wieczorem to już mi się nie chce usiąść. My za miesiąc się wyprowadzamy na swoje :) Ostatnio byłam u lekarza i mówił, że za mało przytyłam :/ trochę tym się teraz zamartwiam. A tak poza tym wszystko ok. Pogoda coraz ładniejsza. Pozdrawiam Was cieplutko

Witam Was :) Dawno mnie nie było :) Trochę mam na głowie remont, praca. A czasami wieczorem to już mi się nie chce usiąść. My za miesiąc się wyprowadzamy na swoje :) Ostatnio byłam u lekarza i mówił, że za mało przytyłam :/ trochę tym się teraz zamartwiam. A tak poza tym wszystko ok. Pogoda coraz ładniejsza. Pozdrawiam Was cieplutko

Ja już to mam za sobą :)):)):)) przeprowadzka itp... :)):))
Ja w ciąży z Kuba do 16 tyg ciąży tylko traciłam na wadze.... Nie przejmuj sie jesteś dopiero w 13 tyg największy przyrost masy jest miedzy 22 a 32 tyg ciąży :)):)):))

reklama
Witam:happy2:
Jestem Judyta. Fajnie tu u Was.

UMI rozwaliła mnie ta rozmowa z twoim maleństwem:-D

witam i trzyma kciuki za 2 kreski

Witam sie :-)

Dzis wróciliśmy ze szpitala. Mały urodził sie jak widac na suwaczku we wtorek :-D
Poród w miare... bez nacinania i wogóle... ;-)
Synek grzeczny, je i śpi tylko.:tak:
Ja czuje sie juz super, nie krwawie juz prawię wcale...

Jeeeeejku jak sie cieszę ze jestem juz po....:tak::happy2::cool2:

Pozdrowionka

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak: ale peikny Mikus....

a jak dzieci zaareagowlay na Mikusia??

hejka;*

U mnie upal....ze nie ma czym oddychac....::(

Patrycja-ja mieszkam pod laskiem i tez czasem strach samej spac w domku

Do góry