reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ARTYSTKA - mi moja mała od 2 miesiąca życia spała od 22 do 8 jadła mleko i spała do 11 :-p tak więc to normalne masz duże szczęście oby tak zostało moja do dzisiaj przesypia ładnie całe noce :-)

reklama
femme to super :) Widze ze moj synuś taki grzeczniutki jest. :) Teraz sobie tak fajnie śpi na boczku, miedzy nóżkami ma podusie i pieluszke sobie sam przylozyl do buzi.
A co do spania moj przewaznie 7/8 sie budzi, 2 godziny posmieje sie, pohasa :D A później na 2 godzinki idzie spać i potem na dworek idziemy i tez spiocha ze 3 godzinki ;)

Moja to była dzieckiem marzeniem :-p zero kolek ładnie spała ładnie jadła wszystko idealnie normalnie :-) ciągle uśmiechnięta :-) trafiło mi się :-) po roku zbzikowała trochę i zaczęła rozrabiać :-p ale to normalne :-p

hehe no moj tez non stop sie recholi, placze malo kiedy tylo jak jest glodny i to nie placze tylko robi taką mine :( hehe i pojęczy troche, zanim mu zrobie butle.
No ogólnie super dziecko, kolke mial raz jak mial miesiac i przedwczoraj mial drugą ale to dlatego ze mu kupilam inna herbatke, wczesniej mi uspakajającą z rumiankiem a teraz sam rumianek i po nim kolki ma. WIec odstawilam i narazie woda i koperek ;)Ogolnie ja poprosze wiecej takich dzieci

artystka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D to kiedy następne:-p??
femme ty to w ogóle masz dziecko idealne...

Mój nigdy nie miał kolki jak skoczył 2 miesiace przesypiał noce o 22- 7 ale za to był strasznym terrorysto edzeniowym do 5 miesiaca... mógł jesc co godzinę po 120 ml i musiało byc mleko wode tez wyp,ił ale i tak potem musiało byc 120 ml mleka:/ a jak sie darł masakra...

UMI - Dla mnie na pewno jest idealna to chyba normalne u rodzica :-p :-)
To skoro on tyle tego mleka pił to to jest powód czemu teraz mu się odechciało :-p

femme no tak najadł sie za wszystkie czasy do końca życia mu wystarczy:-p. No ja wiem dla mnie Nina jest idealna chociaz nie jest moja córką. Tak jak kiedys pisałam nie znosze krzykliwych dzieci...:-p a trafił mi sie prawziwy krzykacz:-p no ale jego uwielbiam:-p

Witam sie :-)

Dzis wróciliśmy ze szpitala. Mały urodził sie jak widac na suwaczku we wtorek :-D
Poród w miare... bez nacinania i wogóle... ;-)
Synek grzeczny, je i śpi tylko.:tak:
Ja czuje sie juz super, nie krwawie juz prawię wcale...

Jeeeeejku jak sie cieszę ze jestem juz po....:tak::happy2::cool2:

Pozdrowionka

umi no to mialas dziecie krzykliwe, a w dzien akurat najwiecej do zrobienia, hehe ;)
ale moj to wspanialy dzieć

Ahaaa i dziś chcialam wam powiedzieć ze na 95% ide impreze ;) wreszcie moja i mojego przyjaciela osiemnastka :D Sobie odpracujemy ;)
ja 18 marca a Jasiek 3 czerwca a dzis dopiero mamy możliwość
O dziwo moja mama sie zgdziła i ojciec tez, ale do wieczora u nich duzo sie moze zmienic ;/

Spadam robic sałatke tacie bo zaraz bedzie na obiedzie ;)
3mcie sie ;*

reklama
Do góry