agnieszkacc jak dla mnie naprawde niemilo postapiłaś, chrzesna malej nawet jesli zniszczone rzeczy czy zamale CI wysłała to nie powinnaś odsyłać, ona nie kazala Ci tego zakladac malej! Tylko to co bys chciala to bys zostawila a jak nie to komus potrzebujacemu oddala. ogolnie nie chce mi sie produkowac, ale nie fajnie zrobilas.
Jesli chodzi o herbatke to ja czerwoną pije
motylek witamy
umi hahaa no nie moge
klima full wypas
Co do upałów mam dla ciężarówek przkrą wiadomość.. Te wakacje mają byc tak upalne i klimat ma sie zmienic prawie tak jak na równiku, skwar ,gorąco i bedzie lać deszcz i dalej skwar! Tak slyszalam.. ale zobaczymy, okaże sie.
Dzis kupilam sukienke ale niestety wam foto nie wstawie bo mi nie wgral tata na kompa do odtwarzania czegos tam. Jutro albo pojutrze, ale to nie sukienka na wesele/
Na wesele za 139zl znalazłam przepiękną czerwoną ,satynową! boska! I zastanawiam sie czy warto wydać kase na nią ale jak dla mnie śliczna.
Dessosus ja urodzilam synka swoją 18tkę podczas ciąży myslalam ze juz sie wyszalałam itd, a zreszta ze mi to nie potrzebne, teraz jak są wakacje, wszyscy wyjezdzaja pod domki, nad morze, przyjaciele do Angli chcial mnie zabrac.. A tu nie moge, nie dosc ze rodzice sie wchrzaniają i mi na nic nie pozwalają bo uwazaja ze z brzuchem przyjde. Nie moge wyjsc na piwo, na zakupy, nie moge isc do kina na film. Poki moj synek w wózeczku spi nie chodzi i nie marudzi to spacer czy zakupy są do ogarniecia, ale do kina juz z nim nie pojde, pozniej jak zacznie chodzic i bedzie taka maruda to w sklepie mnie zameczy. Ogolnie to jest tak łatwa decyzja a zarazem tak trudna ze sobie nie wyobrazasz
To o czym mówi ixidixi wlasnie... Jaknie bylam w ciazy (mimo ze nie mialam jakos baaardzo dlugo partnera) to marzyl mi sie w mlodym wieku dzidzius, ale jak zaszlam w ciaze pozniej to swiat mi sie zawalił... Później z kazdym dniem ciazy coraz bardziej kochalam dziecko i bylam coraz szczesliwsza. I jestem. Tylko wlasnie gdybym mogla cofnąć czas to bym poprostu przesunęła choćby i o te 4 lata ciąże. Bym skonczyla szkole chociaz. A tak to? Facet tez myslam ze porządny a sie o ciazy dowiedzial i mnie zostawił. Faceci to tchurze i nigdy nie wiadomo jak zareaguja. Nawet jesli bylabys 10 lat. Przyklad z mojej rodziny żyla ciocia na kocią lape 8 lat zaszla w ciaze a facet ja zostawil i tyle z wielkiej niby doroslej milosci. Więc skoncz studia i wtedy pomysl o dziecku. Tak jak dziewczyny mowią, wyszalej sie,bo przy dziecku niby masz czasu troche ale nie masz tak naprawde a to prasowac, nakarmic, przewinąć,prac itd, itd. W moim przypadku nawet nie mam czasu sie nabalsamowac czy paznokci pomalowac, takie glupie rzeczy a jednak...
Ale.... I TAK BARDZO KOCHAM SYNKA! I teraz sobie zycia bez niego nie wyobrazam jest calym moim światem! I wiem że Ty swoje szczescie też od losu kiedys dostaniesz, ale narazie naprawde nawet te 2 lata sie wstrzymaj
pozdrawiam
Michas dzis zauważył swoją reke normalnie ogladal sobie z 5 minut pięśc, dłoń, palce. hehe i zeza aż robil.