clio wlasnie zapomnialam wczesniej dopisać ze przepiękna sesja, ja tez bym z powrotem taki brzuś chciała, ale narazie nie znalazł sie odpowiedni tatuś
mamaola a ja to z tego Płocka bym sie z chęcią wyprowadziła, ludzie mnie denerwują tu. Natomiast nie wyprowadze sie ze wzgledu na swojego przyjaciela
Za dobrze nam razem
Może wyrusze do Poznania za kilka lat z Jankiem ;]
natalia ja powiem tak mi sie bardziej podoba Nadia. Ale.. Ale... Julek, Nadii, Amelek, Lilianek to zatrzęsienie. Ale naprawde według mnie śliczne imiona..
A może pójdzcie na kompromis i wybierzcie zupełnie inne imie niz Nadia i Amelka
Ewentualnie zróbcie glosowanie w rodzince
tak jak ja, i przeglosowala rodzina i zostal Michaś
umi tak dostalam dziś 2500 zł
Zaszalałam nakupywałam małemu super ciuszki, bodziaki po 14 zł w C&A w H&M i w Crocodilo czy jakoś tak
kupilam koszulki w c&a tez po 14 i fajną hustke dla niego granatową,wygląda w niej jak pirat ;D
Super!
A sobie jak zwykle nic, tzn bluzke za 19 zl i tusz do rzęs. A mama mi mowila, kup sobie bo chodzisz jak żulówa. A ja jak zwykle mam tylko 2 bluzki i jedne leginsy i jedne dzinsy i chodze tylko w tym
i oczywiscie wszystko wale w malego! glupia jestem
Ale to moje oczko w glowie ;]
Ale CHWALE SIE WAM!
Dostalam zaprozenie na wesele do mojego taty brata i moja mama dzis do mnie:
Marta weź może ze sobą Jaska!
A ja szok! Moja mama go nigdy nie trawiła! A teraz i mama i tata jak o nim coś mówie to są normalni wobec niego
I ja dzis do mamy czy moge isc na osiemnastke do JAska ,tylko nie wiem kiedy bo wyprawia ale termin ustawi tak zeby mi pasowalo ,na to mama : mnie sie nie pytaj, tylko poszukaj kto Ci z malym zostanie!
A ja naprawde w taki szok wpadam ze nie wiem! Ostatnio jak jej o imprezie mowilam to powiedziala ze napewno nie bo z brzuchem wroce! A teraz? Ja nie wiem co jej sie stalo!
Jutro ide kupić sukienke na wesele
znalazłam sklep gdzie takie fajne od 30 do 60 zł można kupić ;D Bo na co mi droższa, ta ma być na jeden raz ;]