reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ashera Wowo te niebieske super szkoda ze ja mam 40:/ nawet moja mama chciała ale ona ma 38 i tez dupa gdzie ty sie z takimi nogami uchowałas
pati widze ze nie tylko ja mam duże stopy:-p ale u mnie to własnie 41 jest wiecej niz 40... i mnie to strasznie wkurza bo sa fajne buty to przewaznie 39 i 41 a 40 brak:/
femme
ach te lumpki:-) nie dość ze tanio to jeszcze ładne i markowe:-D

reklama
asheara-najwązniejsze że sie dobrze czujesz:)))spokojnej ciązy życze.....

Umi-no własnie chcialam napisać że po Kacperku żadnej choroby nie widać....:)

Kurde a ja przez te moje leżenie wogole po lumpkach nie chodze...a lubilam bardzo....myslalam ze dla młodego i dla pokemonka cos mi sie uda upolowac a tu o....d.pa....jedynie allegro mi pozostało....

hej :-)
wpadam tak tylko na sekundkę... mam wlasnie sesje egzaminacyjna i ogolem jestem wyczerpana. ledwo mam co sily umyc si i cos zjesc a co dopiero uczyc i zajmowac Damiankiem :sorry2:

artystka - super, ze tak sie sprawy maja :tak: moze wkoncu rodzice polubią Jaśka :tak:
i jasne, ze nie kupuj drozej sukienki... ja na wesle mojej siostry zaszalalam i kupilam za 89zl i... i co? mialam ją na sobie 3 godziny bo potem pojechalam na porodowke :-D

mamaola - Amelka to piekne imie :tak: chociaz wydaje mi sie, ze ostatnio duzo osob je nadaje.. sama tez chcialam kiedy bylam w ciazy z Damiankiem a jeszcze nie wiedzialam, ze to chlopiec :tak: pozatym, ja czuje sie dobrze. nie chce sie rozpisywac.

widze, ze zaczynaja wracac stare mamuski :-)

moze ktoras z Was bedzie chetna do zakupu:
satynowe niebieskie 40zł, pozostałe buty + torebka 35zł. rozmiary to 36 :-p
wszystkie sa nowe! sprzedaje, bo potrzebuje kasy a nie mialam nigdy okazji ich zalozyc:-(
Zobacz załącznik 254453Zobacz załącznik 254454Zobacz załącznik 254455Zobacz załącznik 254456

pozatym, wciaz zbieramy glosy o ktore bardzo prosimy!
BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!

Asheara- a te buciki z torebkami to wysokie?? Podobają mi się-ale ja nie bardzo na wysokim chodzę.

U nas ostatnio fajnie. Adaś odpukac nie choruje, taki mały wesołek. Idą kolejne ząbki-więc od 2 dni troszke popłakuje. Niedługo roczek. Ach jak ten czas leci.

Mamaola a jakie imie wybraliscie dla dzidzi bo nie wiem czy pisałas jak pisałas to przepraszam:-(
lenka dawno cie nie widziałam tutaj:-) a ja pamietam jak wklejałas zdjecia małego Adasia:-) a to juz roczek :-)

Asheara Śliczne butki.. gdyby były większe to kupiłabym :)

A ja chyba dzisiaj przesadziłam z zakupami dla maleństwa.. :D nie dość, że tak wcześnie.. to jeszcze tyle tego :x

Zobacz załącznik 254529

I wiem, że to dziewczynka.. nie wiem skąd.. ale po prostu jestem pewna!:) Wszystko się okaże 24:)
:cool::cool:
Artystka Jasne, nie przepłacaj! Tym bardziej, że to tylko na 1 raz.. Wstaw kilka fotek od Michasia!:D:tak: On się tak fajowsko uśmiecha :)
Jak kupisz jakąś fajną kiece, to wrzuć zdjęcie.. :)
A ten Jaś to kto?:D

Clio :szok: :szok: :rofl2:

O..

O...
Oooo!!! Jakie fantastyczne zdjęcia!!!!!
Też takie chce:wściekła/y:
Kochana jesteś prześliczna :) A ten brzusio cudny..:-) Kto Ci pstrykał takie foty?

Pokoik już mamy gotowy, pomalowane ściany, mebelki w środku.. tak fajnie sie tu teraz siedzi :)

P.S Sprzedaje któraś z Was drogie Mamy jakieś maleńkie ciuszki? Jesli tak to dajcie znać:)

ixidixi ja sprzedaje:-) mam w sygnaturze linka ale to bardzie na chłopca zreszta sama możesz zobaczyć:-p
mamaola Juliusz do Dariusza pasuje to pod tym katem? a jak Daruś reaguje na brzuszek ? wie ze bedzie miał rodzenstwo?

Umi-wiesz bardziej nam chodziło o to żeby nie było takie oklepane,jak narazie żadnego Julka nie spotkalam osobiście,poza tym niewiele jest imion które podobaja sie i mi i Dakowi jednocześnie a JUlek jakos nam obojgu spasowal.....na poczatku mial byc Aleksander-po mamuni,ale odpodaboło nam sie....a ze w moim rodzinnym domu wszyscy mówią na mnie Julka to prawie tak jak by po mnie imie bylo:)

reklama
Umi-a bo mialam miec Julia na imie,mojej mamie sie brdzo podobało ale cos tam rodzinka wtrącila i zostałam Aleksandrą...ale sentyment pozostał i mama jak i rodzeństwo inwczej do mnie sie nie zwrócą jak Julka

Do góry