reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej wszystkim :-) Pamięta mnie ktoś ? :-D
Nie udzielałam się bo jakoś takoś wbić się tutaj nie mogłam same nowe mamy a teraz widzę wróciło parę starych mamusiek to może będzie łatwiej :-) :-)

CLIO - WOW ślicznie wyglądasz :-) jak mi się podoba jak ktoś ma taki ładny uśmiech ja to nie lubię się uśmiechać do zdjęć :dry:...W ogóle właśnie zerknęłam na suwaczek i jestem w szoku ! :szok: byłam pewna po zdjęciach że ty już jesteś chwilę przed rozwiązaniem a tu jeszcze sporo czasu masz :-p :-)

NATALIA22 - Hej :-) fajnie też bym bardzo chciała mieć drugą córcię :-) A imię już jakieś wybrałaś ?

Tak na przywitanie wstawię moją Myszkę bo dawno jej nie widzieliście albo jak co niektóre wcale ;-)
Zobacz załącznik 253906Zobacz załącznik 253907

no własnie co do imienia mamy mały problem :) hehe ja chce Nadie a moj Mąz chce Amelke :) i tak się ciagle spieramy :D hehe moze kiedys cos ustalimy :D ale dzisiaj upal masarka a moje stopy mi tak puchną ze szok :/ przez to ciepło. Ale i tak wole jak jest taka pogoda niz jak ma padac hehe :) buzka :*

reklama
clio wlasnie zapomnialam wczesniej dopisać ze przepiękna sesja, ja tez bym z powrotem taki brzuś chciała, ale narazie nie znalazł sie odpowiedni tatuś ;)

mamaola a ja to z tego Płocka bym sie z chęcią wyprowadziła, ludzie mnie denerwują tu. Natomiast nie wyprowadze sie ze wzgledu na swojego przyjaciela ;) Za dobrze nam razem :) Może wyrusze do Poznania za kilka lat z Jankiem ;]

natalia ja powiem tak mi sie bardziej podoba Nadia. Ale.. Ale... Julek, Nadii, Amelek, Lilianek to zatrzęsienie. Ale naprawde według mnie śliczne imiona.. :)
A może pójdzcie na kompromis i wybierzcie zupełnie inne imie niz Nadia i Amelka :D
Ewentualnie zróbcie glosowanie w rodzince ;) tak jak ja, i przeglosowala rodzina i zostal Michaś ;)

umi tak dostalam dziś 2500 zł ;) Zaszalałam nakupywałam małemu super ciuszki, bodziaki po 14 zł w C&A w H&M i w Crocodilo czy jakoś tak :D kupilam koszulki w c&a tez po 14 i fajną hustke dla niego granatową,wygląda w niej jak pirat ;D ;) Super!
A sobie jak zwykle nic, tzn bluzke za 19 zl i tusz do rzęs. A mama mi mowila, kup sobie bo chodzisz jak żulówa. A ja jak zwykle mam tylko 2 bluzki i jedne leginsy i jedne dzinsy i chodze tylko w tym :p i oczywiscie wszystko wale w malego! glupia jestem :p Ale to moje oczko w glowie ;]

Ale CHWALE SIE WAM!
Dostalam zaprozenie na wesele do mojego taty brata i moja mama dzis do mnie:
Marta weź może ze sobą Jaska!
A ja szok! Moja mama go nigdy nie trawiła! A teraz i mama i tata jak o nim coś mówie to są normalni wobec niego

I ja dzis do mamy czy moge isc na osiemnastke do JAska ,tylko nie wiem kiedy bo wyprawia ale termin ustawi tak zeby mi pasowalo ,na to mama : mnie sie nie pytaj, tylko poszukaj kto Ci z malym zostanie!
A ja naprawde w taki szok wpadam ze nie wiem! Ostatnio jak jej o imprezie mowilam to powiedziala ze napewno nie bo z brzuchem wroce! A teraz? Ja nie wiem co jej sie stalo!

Jutro ide kupić sukienke na wesele ;) znalazłam sklep gdzie takie fajne od 30 do 60 zł można kupić ;D Bo na co mi droższa, ta ma być na jeden raz ;]

artystka-nie ty jedna masz świra na punkcie swojego maleństwa:))) ja z zakupów zawsze wracam z jakimś ubrankiem dla młodego:)mój Darek sie smieje ze nigdy w sklepie mu sie nie zgubie bo wie na jakich działach mnie szukać:)

Umi-to zdrówka życze.....napewno z tego wyrośnie.....

Natalia-bardziej Amelka.....ale jak juz artystka pisała tych imion jest zatrzesienie wiec moze sie zdecydujecie na jakieś inne....

Macie racje ze tych imion jest mnóstwo-ale kiedy one bardzo mi sie podobają hehe... Pamiętam jak Oliwkę chrzcilismy :) to były az 3 a do tej pory ani jeden nie spotkałysmy na placu zabaw czy tez ogólnie. Pewnie dopiero w szkole napotkają się :D Podoba mi się jeszcze Oktawia ale kojarzy mi się z nazwą samochodu ;/ ehhh mam nadzieje ze wkoncu kiedys cos wymyslimy :/ ale dzisiaj upał :/ a Wy co macie zamiar w taki gorąc porabiac ? bo ja się zamykam w domu :/ Oliwi basen rozłoze na balkonie i niech się pluska bo masakra idzie padnąc :/

Hej Kobietki..... Nie dam rady Was nadrobic nie było mnie tu dwa dni .....
Mój dzisiaj idzie załatwic licznik na prąd i do końca tygodnia przeprowadzamy sie ..... w końcu.... tyle to wszystko trwało... masakra
A ubuś zjadł dziś pierwszy raz słoiczek z Gerberka..."jabuszko z marchewka"... na jedno posiedzenie zjadł 3/4 słoiczka i teraz śpi.....
Musze mu zacząc wprowadzac już inne rozmaitości.... Za 2 dni kończy 4 miesiące więc już moge :)):)):))

mamaola wiesz co po nim nie widac choroby:-) i z tego sie ciesze mam nadzieje że to sie cofnie tak jak piszesz;-)
artystka mam to samo. Kiedys poszłam sobie kupic bluzke no i kupiłam:-p Koszulki i spodenki małemu a sobie kupiłam butelke wody bo mi sie pic chciało od tego latania:-p
pati zobaczysz ta meka jest warta tego, teraz masz juz dosc ale juz w nastepnym tygodniu obudzisz sie i pomyslisz ze to wszystko było snem bedziecie na swoim mieszkanku:-)
Natalia22 mnie sie podoba Oliwka:-p ale fakt duzo ich jak chcesz niespotykane imie to daj córce Afrodyta... ja jedna w LO spotkałam nie wiem jak tak mozna dziecko skrzywdzić

hej :-)
wpadam tak tylko na sekundkę... mam wlasnie sesje egzaminacyjna i ogolem jestem wyczerpana. ledwo mam co sily umyc si i cos zjesc a co dopiero uczyc i zajmowac Damiankiem :sorry2:

artystka - super, ze tak sie sprawy maja :tak: moze wkoncu rodzice polubią Jaśka :tak:
i jasne, ze nie kupuj drozej sukienki... ja na wesle mojej siostry zaszalalam i kupilam za 89zl i... i co? mialam ją na sobie 3 godziny bo potem pojechalam na porodowke :-D

mamaola - Amelka to piekne imie :tak: chociaz wydaje mi sie, ze ostatnio duzo osob je nadaje.. sama tez chcialam kiedy bylam w ciazy z Damiankiem a jeszcze nie wiedzialam, ze to chlopiec :tak: pozatym, ja czuje sie dobrze. nie chce sie rozpisywac.

widze, ze zaczynaja wracac stare mamuski :-)

moze ktoras z Was bedzie chetna do zakupu:
satynowe niebieskie 40zł, pozostałe buty + torebka 35zł. rozmiary to 36 :-p
wszystkie sa nowe! sprzedaje, bo potrzebuje kasy a nie mialam nigdy okazji ich zalozyc:-(
buty1.jpgbuty3.jpgbuty4.jpgbuty2.jpg

pozatym, wciaz zbieramy glosy o ktore bardzo prosimy!
BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!

Hej witam się z rana :-) u nas piękna pogoda więc zaraz wyruszamy na miasto :-) muszę małej buty jakieś kupić letnie bo mi się grzeje w adidasach :dry: idę zobaczyć ceny jak będą jakieś drogie to na allegro sobie zamówię już widziałam fajne za 30zł :-)
Ostatnio jaka mi się okazja w lumpku trafiła kupiłam małej strój kąpielowy z Kubusiem Puchatkiem taki śliczny za 10zł i uwaga ...NOWY ! :-) tylko nie miał jednego z 3 kwiatków na jednym ramiączku :-p :-) tak więc idę dzisiaj też na łowy :-D :-p

ASHEARA - szkoda że masz taką małą stupkę bo te niebieskie buty są piękne :-p no ale niestety ja mam 38 a czasem nawet 39 :-p

reklama
mamaola wiesz co po nim nie widac choroby:-) i z tego sie ciesze mam nadzieje że to sie cofnie tak jak piszesz;-)
artystka mam to samo. Kiedys poszłam sobie kupic bluzke no i kupiłam:-p Koszulki i spodenki małemu a sobie kupiłam butelke wody bo mi sie pic chciało od tego latania:-p
pati zobaczysz ta meka jest warta tego, teraz masz juz dosc ale juz w nastepnym tygodniu obudzisz sie i pomyslisz ze to wszystko było snem bedziecie na swoim mieszkanku:-)
Natalia22 mnie sie podoba Oliwka:-p ale fakt duzo ich jak chcesz niespotykane imie to daj córce Afrodyta... ja jedna w LO spotkałam nie wiem jak tak mozna dziecko skrzywdzić
Umi wiem wiem ale juz sie doczekac nie moge....im bliżej tym bardziej sie denerwuje :confused: ale poznałam wczoraj już sąsiadów... bardzo fajni jedni.... a drudzy to moi znajomi hahaha przynajmniej jedna znana twarz bed:dry:ie koło mnie mieszkac hahahaha
hej :-)
wpadam tak tylko na sekundkę... mam wlasnie sesje egzaminacyjna i ogolem jestem wyczerpana. ledwo mam co sily umyc si i cos zjesc a co dopiero uczyc i zajmowac Damiankiem :sorry2:

artystka - super, ze tak sie sprawy maja :tak: moze wkoncu rodzice polubią Jaśka :tak:
i jasne, ze nie kupuj drozej sukienki... ja na wesle mojej siostry zaszalalam i kupilam za 89zl i... i co? mialam ją na sobie 3 godziny bo potem pojechalam na porodowke :-D

mamaola - Amelka to piekne imie :tak: chociaz wydaje mi sie, ze ostatnio duzo osob je nadaje.. sama tez chcialam kiedy bylam w ciazy z Damiankiem a jeszcze nie wiedzialam, ze to chlopiec :tak: pozatym, ja czuje sie dobrze. nie chce sie rozpisywac.

widze, ze zaczynaja wracac stare mamuski :-)

moze ktoras z Was bedzie chetna do zakupu:
satynowe niebieskie 40zł, pozostałe buty + torebka 35zł. rozmiary to 36 :-p
wszystkie sa nowe! sprzedaje, bo potrzebuje kasy a nie mialam nigdy okazji ich zalozyc:-(
Zobacz załącznik 254453Zobacz załącznik 254454Zobacz załącznik 254455Zobacz załącznik 254456

pozatym, wciaz zbieramy glosy o ktore bardzo prosimy!
BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
MNie sie podoba bardzo ten czarny zestaw...... popytam znajomych może beda chciały kupic.... w razie czego dam Ci znac :tak::tak::-):-)

Hej witam się z rana :-) u nas piękna pogoda więc zaraz wyruszamy na miasto :-) muszę małej buty jakieś kupić letnie bo mi się grzeje w adidasach :dry: idę zobaczyć ceny jak będą jakieś drogie to na allegro sobie zamówię już widziałam fajne za 30zł :-)
Ostatnio jaka mi się okazja w lumpku trafiła kupiłam małej strój kąpielowy z Kubusiem Puchatkiem taki śliczny za 10zł i uwaga ...NOWY ! :-) tylko nie miał jednego z 3 kwiatków na jednym ramiączku :-p :-) tak więc idę dzisiaj też na łowy :-D :-p

ASHEARA - szkoda że masz taką małą stupkę bo te niebieskie buty są piękne :-p no ale niestety ja mam 38 a czasem nawet 39 :-p
Ja bym chciała miec taki rozmiar jak Ty.....:crazy:
Ja mam rozmiar 41 i na mnie takie fajne buty to ciężko kupic.... Byc może dlatego tak rzadko chodze w szpilkach :confused::confused::confused:

Ja już jedno pranie powiesiłam drugie piore.... zaraz ide obiad robic....
Kurcze mogłam wstac dzis wczesniej to bym już miała wszystko zrobione:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Leniuch ze mnie straszny:sorry2::-D:-D

Do góry