reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Jak mija Wam dzień Matki :cool2: pociechy grzeczne? laurki rozdane no i buziaki ? ja też zrobiłam sobie prezent kupiłam sobie zegarek :-D

Elizka21 ty jeszcze w dwupaku :szok: ja sądziłam ze dzisiaj zobaczę już pierwsze zdjęcia maluszka :-p ale on wie że pogoda paskudna czeka na słoneczko :cool2:

Ja dzien mamusi spedzam jeszcze jak zawsze :) Moja siostra przyszla z przedszkola z laurka dla mamy :) i caly dzien spiewa "moja mama fajna jest" "bardzo kocham moja mame" :)

Jak mija Wam dzień Matki :cool2: pociechy grzeczne? laurki rozdane no i buziaki ? ja też zrobiłam sobie prezent kupiłam sobie zegarek :-D

Elizka21 ty jeszcze w dwupaku :szok: ja sądziłam ze dzisiaj zobaczę już pierwsze zdjęcia maluszka :-p ale on wie że pogoda paskudna czeka na słoneczko :cool2:

Mi dzień mija oki. No ja jeszcze w dwupaku :sorry2: syn uparty siedzi w brzuszku i nie chce wyjsc :-p u mnie dzis pogoda super takze tu nie o słoneczko chodzi... :-D ;-) no czekamy... juz mógłby wyjść.... :eek: :tak:

mój Synuś tez się wierci niemożliwie :-D lubi jak masuję brzuszek ostrą gąbką :sorry2: chyba to odczuwa i mu się podoba :-p

mój B męczy się z TV bo tp nie odbiera i nie wie co jest grane a ja sobie patrzę jak on sobie robi pod górkę ... jego sprawa ja mam Forum BB :-) ale zaczyna mnie irytować ... :dry:

Mój Mikołaj to juz za bardzo nie ma miejsca na wiercenie sie :dry: wypycha wszystko co sie da i wogóle...:-p a męża w domu jeszcze nie ma, takze dlatego jeszcze buszuję tutaj :-D, musze tylko łóżka pościelac i z głowy...;-)

ja jeszcze mam czas na BB :-p zajadam sie truskawkami :tak: ale to nie to samo co polskie :-( jeszcze 23 dni do mojego ślubu i urlopu we dwoje :cool2: dzisiaj odebraliśmy obrączki są śliczne wstawiam fotkę na przymiarce już byłam i jest tak jak chciałam :-D minimalizm ale elegancja ... :-) jestem strasznie wymagająca jeżeli o suknie chodzi :sorry2: nic nie poradzę :-p

clio obrączki super :tak: :-)

No a u mnie daniel juz śpi, Hania jeszcze sie wierci... mąż moze byc dopiero koło 24 w domu :dry: ehhh.....

reklama
Violett suknia się szyje :-) ale jak będę miała już coś to zaraz wstawię :-D zażeram sie teraz oliwkami i brie :-p taka zakąska ale muszę się położyć bo jutro długiiii dzień :dry:

Do góry