reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam!! troche się nie odzywałam ale przyznam szczerze to lenistwo:zawstydzona/y: przymierzałam i przymierzałam się i nic z tego nie wychodziło:sorry2: Ale chyba tak jest im więcej czasu wolnego tym gorzej się zorganizować. Jutro zaczynam jazdy na elce:-) A Miki ma starty nos i wielką śliwę na czole w niedziele byliśmy u mojej babci i na sam koniec jak wyrżnął to tylko pióra latału:-p

Witam wszytkie nowe mamy:-)

rykiavik no to gratuluję księżniczki :-) i trochę zazdroszczę, te śliczne sukieneczki i w ogole a tu mi chłop wyszedł:-):-p
Elizka bo byś się rozpakowała:-) W sumie to teraz to już bomba zegarow jesteś;-) A rodzeństwo gotowe na przyjęcie brata :-)??
Mamakubunia to mamy dzieciaczki w podobnym wieku bo mój też łobuz ma 18 miesięcy:-)
geroland Jak się trzymasz ma nadzieje, że wszytko ok??

reklama
Właśnie wróciłam z USG. Dziewczynka! I jaka śliczna! Jestem taka szczęśliwa!! Jutro piszę egzamin i chyba po prostu zaniosę prowadzącemu zdjęcia z USG, bo nie mam siły się uczyć z radości :)
A odpowiadając na pyt Violett- jesteśMY z Wrocławia i studiujemy sobie razem teraz, na trzecim roku :)

No to graluje wymarzonej dziewuszki :)

hej Mamuśki :-)
nie nadrobię was przykro mi spalił nam sie live box z TP :dry: i dopiero dzisiaj internet łaskawie zaskoczył :-p
u nas super leci 23 na karku już jest:sorry2: dzisiaj mamy Dzień Mamy:-) a mój B robi mi dzisiaj dzień Przyszłej Mamy :-D hihi Alex się wierci uroczo :cool2: no i pokazują mi się plamki siary po nocy na koszulce coś się tam zaczyna dziać :tak: uciekam sie do pracy szykować i jeszcze życzenia i Teściowej złożyc musze i mojemu B bo my tak dzien po sobie świętujemy urodzinki :-p

PIĘKNEGO DNIA MATKI ŻYCZĘ!!!!:cool2:

Właśnie wróciłam z USG. Dziewczynka! I jaka śliczna! Jestem taka szczęśliwa!! Jutro piszę egzamin i chyba po prostu zaniosę prowadzącemu zdjęcia z USG, bo nie mam siły się uczyć z radości :)
A odpowiadając na pyt Violett- jesteśMY z Wrocławia i studiujemy sobie razem teraz, na trzecim roku :)
Gratulacje :))) i witam serdecznie ;-)

Dasz rade dasz a raczej dajesz hahaha Kochana widze ze to juz tylko tydzień..... Może sie zacząc w każdej chwili... Trzymam kciuki zeby wszystko poszło szybko i sprawnie ....
No ja mam nadzieję ze tak bedzie... ;-) i czekam na jakies oznaki a tu ich ciągle brak... to samo miałam w poprzednich ciążach. :dry:

Elizka bo byś się rozpakowała:-) W sumie to teraz to już bomba zegarow jesteś;-) A rodzeństwo gotowe na przyjęcie brata :-)??
He he, bomba zegarowa... :-D dobrze to ujełaś :-) ;-)
Rodzeństwo gotowe, ale braciszek nie chce jakoś wyjść wczesniej... albo terminowy, albo może jeszcze dzis zrobi niespodzianke? no a jutro pełnia więc też może zechciec wyjsc.... ale zaczynam wątpic ze to w maju nastąpi... :dry:

Witam sie :-)
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki!!!! ;-) :tak:

Gratulacje :))) i witam serdecznie ;-)

No ja mam nadzieję ze tak bedzie... ;-) i czekam na jakies oznaki a tu ich ciągle brak... to samo miałam w poprzednich ciążach. :dry:

He he, bomba zegarowa... :-D dobrze to ujełaś :-) ;-)
Rodzeństwo gotowe, ale braciszek nie chce jakoś wyjść wczesniej... albo terminowy, albo może jeszcze dzis zrobi niespodzianke? no a jutro pełnia więc też może zechciec wyjsc.... ale zaczynam wątpic ze to w maju nastąpi... :dry:

Witam sie :-)
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki!!!! ;-) :tak:

To jeszcze żadnych oznak zbliżającego sie porodu nie masz??? Zadnych skurczy??? Bóli????
Kurcze ja to miałam juz na 3 tyg przed porodem skurcze i to praktycznie dzień w dzień.....
A jak sie czujesz????

To jeszcze żadnych oznak zbliżającego sie porodu nie masz??? Zadnych skurczy??? Bóli????
Kurcze ja to miałam juz na 3 tyg przed porodem skurcze i to praktycznie dzień w dzień.....
A jak sie czujesz????
U mnie jak zwykle nic a nic :-D skurcze zawsze jak juz były to zaczynałam rodzic, teraz widocznie bedzie tak samo...
nawet ja nie pamietam jak skurcze "wyglądają" ... :dry:
A czuje sie ciągle tak samo... Słonik :dry:
Dzis sprawdzałam terminy porodu wg USG i tak:
z UsG w 5tc wyszedł mi termin 8 czerwiec.
-//- w 13tc termin na 31 maja (tak jak z OM).
-//- w 30tc wyszedł mi termin na 26 maja czyli na dziś :-D
No a tu ciągle cisza... chyba ze w nocy (jak zwykle) cos zacznie sie dziać... :sorry2:
ide na dworek zaraz pochodzic moze cos sie ruszy ale pewnie jedynie chodzic nie bede mogła :eek::-)

Elizka pobaraszkuj ze swoim.... Sperma ma działanie przyśpieszające akcje..... Tak mi powiedziała moja lekarka i rzeczywiście 10 lutego wieczorkiem pobaraszkowaliśmy i w nocy sie zaczeło.... Spróbuj na pewno nie zaszkodzi a i przyjemnośc z tego.....

Juz w tym tyg działalismy i nic :confused::dry: a przeciez małe rozwarcie było i pewnie jest juz wieksze... a tu nawet żadnego skurczu nie ma, albo ich wogóle nie czuje bo przeciez jakos szyja sie rozwiera :-p
dziś jak nic nie bedzie to też trzeba bedzie zastosowac tą metodę ale kurczę wydaje mi sie ze to na nic bedzie... :dry: :sorry:

reklama
No ale nie zaszkodzi spróbowac a nóż może pomoże.... Już byś pewnie chciała byc po..... nie dziwie Ci sie... te ostatnie tygodnie są najgorsze....

Do góry