reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hmm, czuje sie troszę do d**y :dry:
W nocy brzuch bolał itd a w dodatek zaczoł mnie niewiadomo czemu ząb bolec:p no i od 3 rano nie spałam praktycznie... :-(
cóż... w ciągu dnia troszkę poleżałam i jakos sie trzymam....
Juz blizej jak dalej...
Trzeba dać rade... :sorry2:

reklama
Mój Jakub 2 dni temu skończył metrykalne 18 miesięcy:-) Jest wcześniaczkiem więc wygląda na mniej:-)

Album MamuniaKubunia: Kubek Jakubek :) (i trochę mamy;) ) - o tu jesteśmy
słodki jest!!

Odnośnie wstydu. Kiedyś taka starsza pani na spacerze zapytała mnie, czy nie za młoda jestem na dziecko? :wściekła/y: Odpowiedziałam że nie, na pierwsze byłam za młoda:-D Ale się zdziwiła :-D
No ale co miałam powiedzieć? Głupie pytanie i głupia odpowiedź ;-)

U nas dziś względnie. Chciałam wyjść na spacer ale muszę czekać aż facet koszący trawę zażyczy sobie kawę:dry:

Jutro idziemy do szpitala na badania, w czwartek do naurologa a w weekend ostatni zjazd na studiach i 9 zaliczeń:szok: Nie wiem, jak dam radę...
trzymam kciuki za zaliczenia!:)

witam kochane :* Pamietacie mnie jeszcze ???:) Troszke mnie nie było ale miałam komputer popsuty, teraz juz bede cały czas, niestety nie dam rady sie przebic przez te wszytskie posty, mam tylko nadzieje ze wszytsko u was jest ok. U mnie rewelacyjnie z P układa się bardzo dobrze ale nie bede zapeszac.I czuje ruchy maleństwa :) Uroczo :)
pamietamy....zobaczysz co to pozniej bedzie jak sie malenstwo rozpycha! ja pod koniec mialam dosc...jakbym mogla to bym wam wstawila fotke jak jeszcze Oli w brzuchu byl...ale nie moeg bvo mi filmiki nie dzilalaja:/

my bylismy dzis na zakupach....yh, pogoda do *upy:/

hej :) a ja się chciałam dopisać.
jesteśmy sobie takie my dwie- ja i moja dzidzia (ja tam mówię, że to dziewucha, choć dopiero dziś idziemy na USG i boję się, co mi lekarka powie.. :<). Dzidźka ma już 20 tygodni i od wczoraj powolutku zaczyna się rozpychać :)
pozdrawiam wszystkie mamusie :) i ich dzieciątka też :)

Witam mamusie :) Gratuluje bobaska, trzymam kciuki by byla to dziewuszka :) No i napisz cos o sobie, ile masz lat, co robisz, gdzie mieszkasz :)

hmm, czuje sie troszę do d**y :dry:
W nocy brzuch bolał itd a w dodatek zaczoł mnie niewiadomo czemu ząb bolec:p no i od 3 rano nie spałam praktycznie... :-(
cóż... w ciągu dnia troszkę poleżałam i jakos sie trzymam....
Juz blizej jak dalej...
Trzeba dać rade... :sorry2:
Dasz rade dasz a raczej dajesz hahaha Kochana widze ze to juz tylko tydzień..... Może sie zacząc w każdej chwili... Trzymam kciuki zeby wszystko poszło szybko i sprawnie ....

jesteśmy sobie takie my dwie- ja i moja dzidzia (ja tam mówię, że to dziewucha, choć dopiero dziś idziemy na USG i boję się, co mi lekarka powie.. :<). Dzidźka ma już 20 tygodni i od wczoraj powolutku zaczyna się rozpychać :)
Witam !!!! Bedzie wszystko dobrze ... Daj znac po USG co i jak i dopisuje sie do wypowiedzi Violett napisz coś o sobie :)):)):))

Właśnie wróciłam z USG. Dziewczynka! I jaka śliczna! Jestem taka szczęśliwa!! Jutro piszę egzamin i chyba po prostu zaniosę prowadzącemu zdjęcia z USG, bo nie mam siły się uczyć z radości :)
A odpowiadając na pyt Violett- jesteśMY z Wrocławia i studiujemy sobie razem teraz, na trzecim roku :)

reklama
witam i gratuluje dzieciatka!

Właśnie wróciłam z USG. Dziewczynka! I jaka śliczna! Jestem taka szczęśliwa!! Jutro piszę egzamin i chyba po prostu zaniosę prowadzącemu zdjęcia z USG, bo nie mam siły się uczyć z radości :)
A odpowiadając na pyt Violett- jesteśMY z Wrocławia i studiujemy sobie razem teraz, na trzecim roku :)
jeszcze raz gratki z okazji dziewczynki!!

No to gratulacje!!!!:-D:tak:
Ja zawsze chciałam miec córke ale wyszły 2 chłopaki....
u mnie pewnie bedzie tak samo!:p

dziewczyny a ja mam znowu nerwy, ledwo co przestalismy podawac leki (w sobote) a maly znowu zaczyna mi kaszlec! normalnie znowu jestem klebek nerwow!:(

Do góry