reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam, jestem nowa na tym forum :)
Mam na imię Karolina i niewątpliwie należą do młodych mam :) Jakuba urodziłam mając niespełna 19 lat ;)

Nigdy się tego nie wstydziłam:-) Macierzyństwo, to najpiękniejsze co mnie w życiu spotkało! ;-)
Witamy:) i gratuluje Synka:) mój też ma na imię Kubuś:)

reklama
Witaaam dziewuszki! :):tak:

U nas pogoda pieeeekna... sloneczko swieci.. nic tylko siedziec na dworze:):-)

W czwartek wizyta u gina.. juz sie nie moge doczekac, juz bym chciala wiedzieć, że wszystko jest w porządku..

Wiecie co? Dzisiaj chyba pierwszy raz poczułam maleństwo.. siedziałam z podkulonymi do siebie nogami i chyba mu/jej było nie wygodnie i poczułam takie hmm mizianie od wewnątrz.. jak gdyby sie przekręcał :D:tak:

No i w drugim semestrze przyplątał mi sie niezwykle wrażliwy węch.. ciągle mi cos smierdzi:cool:

Mam na imię Karolina i niewątpliwie należą do młodych mam :) Jakuba urodziłam mając niespełna 19 lat ;)

Nigdy się tego nie wstydziłam:-) Macierzyństwo, to najpiękniejsze co mnie w życiu spotkało! ;-)
witaj :) mam nadzieje ze bedziesz tu do nas zagladac:) a ile teraz kubus ma latek....?lub miesiecy...?

Witaaam dziewuszki! :):tak:

U nas pogoda pieeeekna... sloneczko swieci.. nic tylko siedziec na dworze:):-)

W czwartek wizyta u gina.. juz sie nie moge doczekac, juz bym chciala wiedzieć, że wszystko jest w porządku..

Wiecie co? Dzisiaj chyba pierwszy raz poczułam maleństwo.. siedziałam z podkulonymi do siebie nogami i chyba mu/jej było nie wygodnie i poczułam takie hmm mizianie od wewnątrz.. jak gdyby sie przekręcał :D:tak:

No i w drugim semestrze przyplątał mi sie niezwykle wrażliwy węch.. ciągle mi cos smierdzi:cool:
IXI!!!!!!!!!!!! gdzie ty sie podziewasz? ja tu tesknie za toba:p
fajnie ze juz dzidzie czujesz ucaluj go/ja od e-ciotki:)i trzymam kciuki zeby wsio bylo ok!@

dziewczyny a co sie dzieje z ARTYSTKA??????????

u nas dzis padalo.....chrzest coraz blizej..ale ja sie tym strasuje chcialabym zeby juz bylo po....nie wiem skad wezme na to kase, bo zostalo mi 720 zl a do zaplaty jest 750 +jeszcze garniak dla olka, wino, tort i oplate w kosciele....:(i szczepionki za tydzien (390zl) jak maly bedzie zdrowy....yh...chyba wszystko co dostaniemy na chrzciny albo polowa bedzie do oddanie mamie.....

hej dziewczyny u nas bole nie przechodza ale naszczescie brak krwawienia:)
kasiucha ja urodzilam w rezultacie 25 grudnia o 2030 no ale z tym moim terminem ciezko bylo kz usg inny z om inny no i jeszcze nadcisnienie to tez komplikoalo..sama nie wiemczremu nie piosze na grudniowkach tak jakos wyszlo...
patrycja gratuluje przeproadzki:):))
Dziekuję ... Ciesze sie jak dziecko naprawde...1 wspólne mieszkanie... Jeszcze moj dał mi wolną reke w urządzaniu....jestem w 7 niebie hahahaha

:-) Ja miałam podobnie. Według gin. prawie zerowe szanse na dziecko, do tego tabletki i w efekcie 2 kreski na teście ;-)
No to nie jestem sama hahaha:):):)

A czego tu sie wstydzic... zgadzam sie w 100% ze macierzyństwo to piękna rzecz :))

Witamy:) i gratuluje Synka:) mój też ma na imię Kubuś:)
EEEEEJJJJJJJ Moj też ma KUBUŚŚŚŚŚŚŚ :):):)

Odnośnie wstydu. Kiedyś taka starsza pani na spacerze zapytała mnie, czy nie za młoda jestem na dziecko? :wściekła/y: Odpowiedziałam że nie, na pierwsze byłam za młoda:-D Ale się zdziwiła :-D
No ale co miałam powiedzieć? Głupie pytanie i głupia odpowiedź ;-)

U nas dziś względnie. Chciałam wyjść na spacer ale muszę czekać aż facet koszący trawę zażyczy sobie kawę:dry:

Jutro idziemy do szpitala na badania, w czwartek do naurologa a w weekend ostatni zjazd na studiach i 9 zaliczeń:szok: Nie wiem, jak dam radę...

witam kochane :* Pamietacie mnie jeszcze ???:) Troszke mnie nie było ale miałam komputer popsuty, teraz juz bede cały czas, niestety nie dam rady sie przebic przez te wszytskie posty, mam tylko nadzieje ze wszytsko u was jest ok. U mnie rewelacyjnie z P układa się bardzo dobrze ale nie bede zapeszac.I czuje ruchy maleństwa :) Uroczo :)

reklama
Do góry