reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiowo nio to teraz już masz spokój z jeżdrzeniem samochodem :-)

Mnie od przedwczoraj wieczorem głowa zaczęła boleć i tak pobolewa dalej, ale dzisiaj to już oczu otworzyc nie moglam... Ciśnienie mam normalne (121/68) więc nie wiem co jest grane... Od leżenia już mnie kości bolą... A M. karze mi sie położyć :-(

reklama
DOBRY,
ja jak zwykle zebrać się nie moge ale to już u mnie nawyk mały śpi a oliwia leży na podłodze i pije mleko ....właśnie zaczęla je na wykładzine wylewać...ech!!!!

Ja to chyba od allegro jestem uzależniona bo kupiłam małej buty Sandałki dziecięce GUFO (369881304) - Aukcje internetowe Allegro
są używane ale wcale nie zniszczone i dzwoniłam do sprzedającego i oni mają córke 21 mc i pytali się czy za symboliczną kwote nie kupie od nich ubranek bo mają tego tyle że szok a szkoda bo podobno ładne więc mają mi mailem wysłać foty ubrznek mamy dogadać się co do kasy i mi wyślą tak osobiście bez allegro ...noi fajnie zobaczymy co i jak ja mi foty wyślą....

ASIOWO ogromne gratulacje dla męża , w końcu sobie kochana odpoczniesz!!! a a jak się dziś czujesz????

POLNA no nie że fajny basenik :))))) a Bartusiowi to chyba kupie taką grzechotke zapinana na rączke i skarpetki co mają grzechotke wszytą ...bo po Oliwce to mam i mate ,leżaczek, huśtawkę ,stolik itd miałam manie kupowania rzeczy więc na szczeście się nie zmarnują bo teraz są dla bartka!!!!!

KASIAF 87 czasem babeczki w ciąży tak mają że je głowka boli....może ciśnienie baryczne ...lub po prostu zmęczenie???

MARTA trzymaj tak dalej ,bo młode macierzyństwo jest piękne noi oczywiście lepiej się z dziećmi dogadamy niż te staruchy co rodzą dzieci po 30
Ciekawe jak tam nasza SNOOPY I MALUTKA????

A ja wlasnie wcinam obiadek :-) Ala spi wiec mam luzzzik :happy: od dzis u nas obowiazuje 1drzemka w ciagu dnia, bo jak byly 2 to juz wymiekalam wieczorami wczoraj mi zasnela dopiero o 22 :crazy:

oliwka_11 ja kiedys kupilam taka grzechotke to Ali jakos nie podpasowala bo jaktylko Jej zakladalam to ryczala :laugh2: i u mnie to samo zabawek jest mnostwo a ze planujemy nastepne dzieci to sie nie przejmuje:happy:
A sandalki fajniutkie , ja mam ubranka dla Ali z mojej chrzesnicy tak wiec kupuje Jej bardzo rzadko !!

tesciowa do mnie dzwonila w poludnie, powiedziala ze jak bedziemy kiedys do nich jechac to mamy zabrac wozek z Ali(wsumie to My go kupilismy ale potem Ona dala pieniadze na niego) bo Iwona jest w ciazy i jak sie jej spodoba to go wezmie!! mialam jej sie spytac a jak sie nie spodoba to qzwa mamy go targac w ta i tamta strone ?:wściekła/y: wogole z Niej taka ciocia ze dopiero na roczek Ali kupila Jej spiewajaca kaczke za30 zl , a tak to NIC :angry:

Asiowo gratuluje ;-)

snoopy piszesz ze nie masz czasu a ja tu czytam i bardzo aktywna jestes, jak za starych czasow, a jak rodzinka na babe reaguje/? szaleja pewnie:-D i w ogole jak sie czujesz w roli mamusi?

wczoraj nie mialam wogole czasu dzisaij troszke go wygrzebalam:-) malutka wlasnie spi i mam nadzieje ze jeszcze chociaz ze 30 min pokima;-)

snoopy12 mnie tez tneli :crazy: ale ja mialam szwy rozpuszczalne(czy jak to sie nazywa fachowo)
A tak wogole jak przezylas zszywanie ??

Ona_mika swietny pomysl z ta koszulka :tak: ale ja mam zamiar kupic P na urodziny KAMASUTRE:-D
Ja cale zszywanie gadalam z lekarzem o imprezech i o tym gdziejarka poznalam i gdzie dzidzie zrobilismy:laugh2::laugh2::laugh2:
Co do kamasutry ja J chcialam kupic, ale on powiedzial ze i bez tego duzo pozycji potrafie wymyslic:sorry2::sorry2::sorry2: wiec dalam sobie spokuj:zawstydzona/y:

polna_N ale wiesz z takim mlodym i przystojnym lepiej sie jezdzi:-)
Ja na miejscu Twojego faceta skopala bym Ci dupala:sorry2::sorry2:

a ja nigdzie dziś nie pojade!!!!!! :wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Mój kochany mężuś zamknął drzwi na górny zamek, którego nie da się otworzyć od środka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ma jazdy teraz i nie odbiera telefonu super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-(
Jak ja bym teraz zaczeła rodzić????????? Nawet nie mam tego klucza, żeby komuś przez okno rzucić, Ten synek mnie czasem załamuje, w ogóle ostatnio nie myśli gdy coś robi...:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( wkurzyłam się jak nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stuknij swojemu facetowi mlotenkiem w lepetynke, bo jest gorzej nieodpowiedzialny niz 5latek!! Dobrze ze juz wszystko sobie wytlumaczyliscie.
Ja teraz sie czasami troszke boje bo same z Ala w domu siedzimy od ranca az do 17 i jeszcze klucza nie mam bo tata zamki zmienial jak bylam w szpitalu:dry:

Kompalam wczoraj mala i jak ja juz wycieralam to w recznik nam nasrala:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: myslalam ze nie wyrobie ze smiechu:-p a dzisiaj pepuch jej odpadl i chyba normalnie juz z zalaniem brzusia beda ja mogla umyc:laugh2:
Oliwka a ty z Bartuchem w ktorym tyg zaczelas wychodzic na spacerniak??:happy: Bo ja z malenka to juz bym chciala na spacer wyjsc bo meczesie juz w domu...:-p
a jutro bede ja musiala zostawic na pare godzin, bo musze ja wkoncu zarejestrowac i za bardzo nie wiem jak to zrobic.... czy jarek musi isc ze mna czy wystarczy ze bede miala jego dowod przy sobie???

snoopy musisz iść z Jarkiem bo on musi uznać dzidzie,wypełniacie obydwoje dokumenty i ty się podpisujesz dokumenty i on ...jest trochę wypełniania....ja tak miałam z Oliwką bo nie miałam jeszcze ślubu z Danielem!!!!

A Z MALUTKĄ JAK JEST ŁADNA I BEZWIETRZNA POGODA TO MOŻESZ JUŻ WYCHODZIĆ!!!jak jest ciepło to nie ma sensu dusić się w domu !!!! moja siostra urodziła 21 maja córke a dziś już z mała w wózku u mnie była!!!myślę że na początek tak na pół godz. możesz wyjść!!!

A jak będziesz jutro szła to nakarm mała rano jak będzie spała to ściągnij mlesio i wyrusz do urzędu!!!!! A jak mała wstanie gdzy cię nie będzie to babcia niech jej przez butle da mlesio!!!!

Polna A Nie Mogą Do Ciebie Przyjechać I Zobaczyć Wózek????
A no nie bardzo,Oni wogole to inna epoka :crazy: jak teraz spodziewaja sie dziecka to mowia ze wola kupic cos dla dziecka a z tego co slyszalam narazie nic nie kupili.Im zawsze bylo szkoda kasy na benzyne,jak mieli przyjezdzac do Nas z tesciami to tesciowa dawala na paliwo i to to pelne ... moim zdaniem SZCZYT CH....:angry:

snoopy12 P tez zna duzooo pozycji :-) ale KAMASUTRA to KAMASUTRA :laugh2:
JA z Ala wyszlam po tygodniu,no ale to byl kwiecien wiec sama wiesz !! na poczatq wyjdz z Nia na balkon :happy:
A co do urzedu to nie wiem jak to ma byc z Wami.
Zawsze wystarcza 1 z rodzicow ale wez Jego dowod !!

reklama
Marta więc w googlch wpisz suwaczek i wybierz strone i tam już masz opisane co i jak < zaznacz link do wklejania na forum suwaczka ,Na bb wejdz w ustawienia tam w podpis i musisz napisać tak

i zapisz,no spróbuj

Do góry