reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
POLNA Oliwia chodzi po pokoju i robi codzienne porzątki a Barti wstał i lęzy mi na kolanach.
Dzięki,mi też sie podoba chusteczka !!!!mamy jeszcze taką zieloną!!!! A twoja ala w tej sukienetce na zdjeciach wygląda jak panna młoda!!!! A jaki rozmiar twoja Ala nosi????
Dzięki,mi też sie podoba chusteczka !!!!mamy jeszcze taką zieloną!!!! A twoja ala w tej sukienetce na zdjeciach wygląda jak panna młoda!!!! A jaki rozmiar twoja Ala nosi????
polna_N
Mama Ali ... 2007
A ja dzis musialam wkladac od nowa ubranka Ali bo znowu powywalala z szafki ,nie wiem czemu dzieci tak lubia wywalac ciuchy :-)
Ja musze wlasnie kupic Ali chusteczki i moze jakies 2 kapelusiki bo po Lucji to wszystko male jest-niestety moja Lusia ma duza glowe
Ala nosi teraz chyba 98,zreszta co inna firma ma rozne rozmiary!!
Ja musze wlasnie kupic Ali chusteczki i moze jakies 2 kapelusiki bo po Lucji to wszystko male jest-niestety moja Lusia ma duza glowe
Ala nosi teraz chyba 98,zreszta co inna firma ma rozne rozmiary!!
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
u to twoja panna duża jest moja nosi tak 74 -80 a jak jej zakładam 80 to musze jej nogawki i rękawy podwijać!!!!!
Taka chustka jest super na lato bo zakrywa uszka a reszta ma przewiewnie,ja dałam za 2 30 zł!
No też mam ten problem z amłą tylko ona wywala z komody wszystkie Bartka ubrania ...i ja ich nie układam tylko upycham bo taki sport to mam średnio 3 rzay dziennie!!! Bo wyjeliśmy jej szczebelki z łóżeczka i jak ja śpie to ona wychodzi jak wstanie i rozrabia wczoraj to dorwała się do Daniela fajek i jak wstałam to właśnie jedną żuła!!!
Taka chustka jest super na lato bo zakrywa uszka a reszta ma przewiewnie,ja dałam za 2 30 zł!
No też mam ten problem z amłą tylko ona wywala z komody wszystkie Bartka ubrania ...i ja ich nie układam tylko upycham bo taki sport to mam średnio 3 rzay dziennie!!! Bo wyjeliśmy jej szczebelki z łóżeczka i jak ja śpie to ona wychodzi jak wstanie i rozrabia wczoraj to dorwała się do Daniela fajek i jak wstałam to właśnie jedną żuła!!!
polna_N
Mama Ali ... 2007
Oliwka to rozrabiara
Ala tez czesto wywala ubranka,moich to nawet nie ukladam tylko tak samo jak Ty upycham ale Jej staram sie ukladac !!
No to Ala podwzgledem roznych rozmiarow to nosi 92-98 !! wiesz niektory bluzeczki ktore maja roz 92 sa dobre tylko glowa nie chce przejsc i ja tez czesto podwijam Jej nogawki !!
Mam z 2 chustki,zielona i niebiesko-zolta ale wiadomo ze nie ubiore Jej ich do rozowej kiecki bo dziwnie wyglada,zreszta usze kupic Jej buciki a bedzie ciezko bo tak samo jak ja ma stopki na wysokim podbiciu(czy jak to sie fachowo nazywa)
Ala tez czesto wywala ubranka,moich to nawet nie ukladam tylko tak samo jak Ty upycham ale Jej staram sie ukladac !!
No to Ala podwzgledem roznych rozmiarow to nosi 92-98 !! wiesz niektory bluzeczki ktore maja roz 92 sa dobre tylko glowa nie chce przejsc i ja tez czesto podwijam Jej nogawki !!
Mam z 2 chustki,zielona i niebiesko-zolta ale wiadomo ze nie ubiore Jej ich do rozowej kiecki bo dziwnie wyglada,zreszta usze kupic Jej buciki a bedzie ciezko bo tak samo jak ja ma stopki na wysokim podbiciu(czy jak to sie fachowo nazywa)
Ja mam 18 lat i jestem w drugim miesiącu ciąży. Na początku były łzy, krzyk, pytania typu "co robić? usunąć? jak sobie poradze?" itd. Teraz jest już oki. Moi rodzice wiedzieli od początku, mam z nimi świetny kontakt i wiem że mi pomogą. Gorzej z chłopakiem. Jego rodzice byli w naszym wieku kiedy on sie urodził i przez całe życie starali się chronić go przed takim samym losem. Bartek boi się im powiedzieć, chciałby żebym urodziła dziecko i oddała do adopcji. Strasznie się na nim zawiodłam, bo wydawało mi się że jest bardziej odpowiedzialny, dojżały i że będzie mnie wspierał niezależnie od sytuacji. Sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Jeśli zdecyduje sie urodzić na pewno nie bede umiała oddać swojego dziecka. A chyba chcę urodzić i mieć kogoś kogo bede kochac nad życie:-)
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
a ile twoja malutka wazy ????moja 10150 i ma 71 cm
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
oki,tak sie pytam bo mamy dzieci z tego samego roku tylko jest mieszy nimi mc roznicy a moja panna to wczesniak i chcialam widziec czy goni rowiesnikow!!!!
reklama
A moja klucha wazy tylko 2700 Co do jechania do urzedu to mala zostanie z moim tata a ja z mama pojade, jak ja nakarmie to mam od 2 do 4h z glowy wiec moze sie nie obudzi (mam nadzieje;-)) i o 13 bedziemy dopiero jechaly bo pani mame od 13 w sklepie zmienia:-)