reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

madzik1388: mnie uczyl po pacholkach...;-P ze musze tam minac i zaczac w tedy skrecac...

Asiowo: Tak w Katowicach:-) a co? ty też?

No ja akurat w Tychach zdawałam, bo tam według mnie najłatwiej zdać... z resztą jak zapisywałam sie na prawo to mieszkałam jeszcze w Mikołowie, a do Tychów miałam najbliżej..., ale mój mąż zdaje w Katowicach... :-)

miskahxc to uważajcie tam na tych drogach;-);-);-) mój mąż też już by jezdził, ale powiedziałam mu, pokaże dokumencik - dostanie kluczyki:-p:-p:-p

reklama
madzik1388 ja jak moja mama wróci z pracy (po 18) to będę miała placki ziemniaczane na obiad.. Mniam mniam:-p No a póki co to zjadłam troszkę makaronu z masełkiem i pomidorkami z cebulką gdzieś tak ok.2godz temu..

angel501 gratuluję dorodnego chłopca!! Jestem ciekawa jak tam mój się sprawuje w brzuszku i ile już waży.. No ale USG lekarz powiedział że zrobi dopiero ok 35tyg. Więc jeszcze troszkę poczekam. Może uda mi się go poprosić jak będę na wizycie 17czerwca.. To by był wtedy prawie 34tydz skończony (tzn kalendarzowo licząc to 33tydz i 5dzień).. No ale zobaczymy..

a ja nigdzie dziś nie pojade!!!!!! :wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Mój kochany mężuś zamknął drzwi na górny zamek, którego nie da się otworzyć od środka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ma jazdy teraz i nie odbiera telefonu super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-(
Jak ja bym teraz zaczeła rodzić????????? Nawet nie mam tego klucza, żeby komuś przez okno rzucić, Ten synek mnie czasem załamuje, w ogóle ostatnio nie myśli gdy coś robi...:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( wkurzyłam się jak nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja krokiety robie ze wszystkimi składnikami które wymieniłyście: pieczarki, miesko mielone, i kapuste... Pozatym lubie ryż smażony MNIAM... Kurczakiem w cieście zajadałam sie zawsze w pracy, ale nie z płatkami tylko z dodatkiem wiórków kokosowych i z sosem słodko-kwaśnym...
Tyle napisałyście że nie pamiętam co komu miałam odpisać...
Angel gratuluje chłopca :-) Co do ubierania butów to może nie tyle że nie daje rady ale już mi cieżko, naszczęście M. jeszcze mi pomagać nie musi...
Aniu ja sobie wczoraj żeberka napeklowałam, więc tylko usmażyłam i ugotowałam ryżyk do tego :-)

Co do prawka, to ja miałam iść teraz wiosną no ale niestety (tzn stety ;-)) nie wyszło i M. sam będzie szedł...
MiskaMieszkanie mamy tanio i w sumie zadowolona z niego jestem ale jak ostatnio remont sobie zaczęliśmy robić to sie załamaliśmy... Ściany tak krzywe że masakra, a podłoge to już wogóle pomine... Kupiliśmy nowe meble a ich nawet ustawić nie idzie bo wyglądają jakby trzęsienie ziemi przeszło... No ale 800zł a 1400(bo po tyle teraz wynajmują ale my na starych cenach jesteśmy) to jest różnica...

A mój M. dzisiaj był na wizycie u lekarza... hihihi... nie miałam mieć żadnych badań tylko mial wystawic zwolnienie więc M. poszedł sam... Śmiesznie to musiało wyglądać...

Strasznie mnie dzisiaj głowa boli, już w sumie od wczoraj, ale to przez tą okropną pogode, a jeszcze mój szkrabik dzisiaj tak wariuje że jak sie położe to spokoju nie mam... A moja siostra stwierdziła że mi brzuszek dużo nie urósł od świąt...

reklama
Hej babeczki ja dziś praktycznie cały dzionek na dworzu noi byłam też u mojego brata który ma zostać chrzesnym bartka i tak jakoś minął dzień . Oliwce zamówiłam na dzień dziecka taki oto basen BASEN INTEX DLA MALUCHA Z DASZKIEM - MUCHOMOREK (367688664) - Aukcje internetowe Allegro
ma tych rowerków i zabawek i nie wiedziałam co mam jej kupić jeszcze muszę coś małemu wymyśleć.

ONA_MIKA Oliwka chodziła 9 miesięcy na rehabilitacje bo miała wzmożone napięcie mięśniowe,piątki to miała tak zaciśniete że paluszki trzeba jej było na siłe odchylać i była napięta jak struna a z Bartkiem się okaże co i jak narazie mam wziąść z poradni chirurgicznej skierowanie na badanie przez lekarza rehabilitanta co i jak z mały ,ponieważ trzyma głowkę tylko w lewo a nie przekręca na prawo i mam to skonsultować bo może mu się zrobić przykurcz.

ASIOWO oj kobieto nie przemęczaj się kochana ,mam nadzieję zę mąż jutro zda i cię obciąży z obowiązków kierowcy a co do tego że cię zamknął to ja się nie dziwie że wkurzona jesteś...tylko mmuusisz sie dla maleństwa opanować.ech ci faceci........

ANGEL gratuluję chłopczyka ,i jakoś się sprawdza ze ta babeczka która nie ma ochoty na sex ma chłopca a dziewczynke jak tylko ciągle o nim myśli ...coś w tym musi być...
TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSKIE ZDAJĄCE PRAWKO BABECZKI!!!!!

Do góry