reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No no kochana, to ja już widzę jak będziesz zapraszała do siebie swojego "kolegę" o którym wcześniej wspominałaś:-p:-D:rofl2:. Bardzo się cieszę, że znalazłaś mieszkanie:tak:.

No właśnie nie wiem co z tym moim kolegą bo albo ja jakoś dziwna się zrobiłam i mam wrażenie że coś kontakt się pogorszył albo faktycznie coś się zmieniło :-( no ale zobaczymy może dlatego że się nie widzieliśmy już tyle... ale kurde wiem głupia że nie można się wczuwać a i tak to robie :wściekła/y:

A co do tych cen mieszkań to strasznie tanio tam u was :baffled: u mnie w trójmieście to ceny kosmos są...

a ja nigdzie dziś nie pojade!!!!!! :wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Mój kochany mężuś zamknął drzwi na górny zamek, którego nie da się otworzyć od środka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ma jazdy teraz i nie odbiera telefonu super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-(
Jak ja bym teraz zaczeła rodzić????????? Nawet nie mam tego klucza, żeby komuś przez okno rzucić, Ten synek mnie czasem załamuje, w ogóle ostatnio nie myśli gdy coś robi...:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( wkurzyłam się jak nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To udany ten Twój mężulek :-p

A co do prawka to się pochwale że za 1 razem zdałam :-) :-):-)

reklama
KasiaF87 no z tymi mieszkaniami tak wlasne jest na pierwszy rzut oka nic a pozniej wychodzi jak sie zacznie grzebac przy nim :D:D Ale grunt ze mieszkacie sami bo to naprawde wygoda :)
Asiowo no to rzeczywiscie Cie chlop zalatwil :) No ale coz oni tesh czasami popelniaja bledy :p tak jak i my :D
Ja slyszalam ze jak sie urodzi chlopiec to wtedy przy robieniu dzidziusia :D bardziej sie chcialo chlopu a jak dziewczynka to ze babeczce sie bardziej chcialo ze to jkos hormony dzialaja :D tk u nas gadaja pzynjamniej :)
Oliwka oby wszystko bylo dobrze z maluszkiem bo takie jezdzenie na rehabilitacje to pewni uciazliwe :(
Ja na dzien Dziecka nie mam wogole pomyslu :( Mysle ze moze zabierzemy Go do zoo lub na jakies wesole miasteczko ?? jak myslicie ??
Zabawek ma multum i doslownie nie wiem !

MISKA dzięki...ja też jestem dobrej myśli okaże się 3 czerwa narazie na siłe go układam na prawym boku i podkładam poduszke żeby się nie przekręcił.Do ZOO to świetnu pomyśł twój maluch już ma 2 latka to ędzie dla niego frajda!!!A co do prawka to macie dużo szczęścia że bez niego śmigacie.

Dzieki mamusie!
Uspokoiłam się już, Paweł wrócił, pogadaliśmy, nie zdawał sobie nawet sprawy z tego jakie to mogło przynieść konsekwencje:baffled: Wykrzyczałam co miałam wykrzyczeć, wyryczałam się i jest ok...:tak: Tylko, ze po tym całym po południu ciśnienie mi nie chce spaść:baffled: Godzine po tym jak posprzątalam miałam az 160/100 :baffled::baffled::baffled: Chyba od szpitala się nie wymigam, jutro sie okaże:baffled:
w ogóle przez 1,5 tygodnia przytyłam prawie 3 kg:szok::szok::szok: i puchnę ciągle... Mam nadzieje, że to białko mi nagle nie wyskoczy, narazie było czyściutko...
a dzis znów pewnie posiedze, bo ostatnio w ogole spać w nocy nie umiem:zawstydzona/y:

Ja mam skończone 17 lat a w styczniu urodzę moje maleństwo. Nie wstydze sie tego bo nie ja jedna mam taki problem. Balam sie reakcji rodzicow ale oni juz wiedza i moze nie tyle sie ciesza co sa gotowi mi pomoc. Mam zamiar skonczyc szkole zaocznie - ucze sie w LO.
Mam 23-letniego chlopaka ktory cieszy sie z mojej ciazy i wiem ze moge na niego liczyc.
Nie rozumiem jak inni ( starsi) moga potepiac mlode matki. Tak naprawde to nie raz tym 17-20 letnim uklada sie lepiej niz tym ktore rodzily duuuuzo po 20 i kolo 30 lat

Witam Babeczki :happy: a ja dzis wstalam z Ala o 8.30 :-) u Was tez tak wieje wiatr ? :baffled:

Polna, broń boże teściowa... w życiu!!! Jeżeli chodzi o moją ciąze to ona jest okropna, ale co tam... długa historia;-)
Pewnie to pierwszy wnuczek albo wnuczka- wiesz ze ja nawet nie pamietam co tam w brzuszku nosisz ... :sorry2:
Moja tesciowa przy mnie tak nadskakiwala ze nawet szklanki nie moglam odniesc do kuchni jak jezdzilismy do nich na obiady :laugh2: teraz to sie zmienilo bo jest Ala wiec pulnuje Ja a jak niedaj Boze sie zachwieje jak idzi to szybko podbiega i Ja lapie zeby tak nie upadla :laugh2:
polna_N ale wiesz z takim mlodym i przystojnym lepiej sie jezdzi:-)

Wiem wiem ja tez sie zapisalam do takiego mlodego , ehhh jakie On mial tyleczek :zawstydzona/y: :laugh2::laugh2::laugh2:

Oliwce zamówiłam na dzień dziecka taki oto basen BASEN INTEX DLA MALUCHA Z DASZKIEM - MUCHOMOREK (367688664) - Aukcje internetowe Allegro
ma tych rowerków i zabawek i nie wiedziałam co mam jej kupić jeszcze muszę coś małemu wymyśleć.
Fajny basen :happy: My Ali kupowac basenu narazie nie bedziemy bo jest taki fajny maly po Lucji !!
A Bartusiowi kup gryzaka i tak sie ucieszy :-)

Marta17 witaj :happy: Fajnie ze Twoi rodzice chca pomoc a rodzice Twojego chlopaka ? masz racje nie wolno sie wstydzic wlasnego dziecka(brzuszka) a ludzie chwile poplotkuja i znajda nowa ..ofiare.. !!
Ja chodzilam do LO ,kierunek biologiczno-chemiczny ,a najsmieszniejsze jest w tym ze jestem humanistka :laugh2:

Asteria a ja mam rodzinke w katowicach :-)

Mój mężuś zdał prawko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jupi!!!! Ale ja się ciesze i mój brzusio też tu sie cieszy:-p:-):-):-):-):-):-):-):-)

Dzieki za ściskanie kciuków:-) Przyniosło to efekt! Ale farta to On ma niesamowitego...:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

tak to juz jest z tymi plotami, tylko mnie najbardziej wkurza to ze bardzo duzo tych bab co tak obgaduja nastolatki w ciazy same kiedys byly w takiej sytuacji, wiem z wlasnego otoczenia, teraz wielkie madale sie znalazly, kazania prawia, a nie wiedza kim jest ojciec ich dzieci, paranoja, ja mam nadzieje ze taka nie bede
Asiowo to super,oby ten jego fart na mnie sie przerzucil:-)

reklama
Do góry