reklama
polna_N
Mama Ali ... 2007
Oj ja to bym chciala miec prawko :-( ale przez to glupie prawo NICI chyba ze znajde lekarza i dam mu wlape zeby napisal zgode ale jak na zlosc nie znam takiego co bierze
Angel GRATULUJE chlopczyka
Asiowo a TY moja droga odpoczywaj a do sprzatania zagon TESCIOWA:-) a bez meza obejsc sie mozna ,uwierz mi ;-)
Madzik TY chyba masz meza.co nie ?:-) wiec co piszesz o instruktorach <nono>
Angel GRATULUJE chlopczyka
Asiowo a TY moja droga odpoczywaj a do sprzatania zagon TESCIOWA:-) a bez meza obejsc sie mozna ,uwierz mi ;-)
Madzik TY chyba masz meza.co nie ?:-) wiec co piszesz o instruktorach <nono>
A
Asiowo
Gość
Asiowo ja jazdy tez mialam na puncie, a egzamin bede zdawac na corscie, chewrolecie, albo na toyot-cie, dlatego sobie wykupilam jazdy i jutro bedzie toyota nio i nowy instruktor:-) podobno w tej szkole sa mlodzi i przystojni instruktorzy...nio i dobrze ucza:-)
Na śląsku już wszedzie są grande punta, a przynajmniej w katowicach, niedawno wymienili... ale moim zdaniem Ci co teraz zdają nie mają tak zle, bo jezdza na nowych autach, a nie na jakiś starych rupieciach
Polna, broń boże teściowa... w życiu!!! Jeżeli chodzi o moją ciąze to ona jest okropna, ale co tam... długa historia;-)
Posprzatałam własnie Kręgosłup troszkę siadł, ale za to mam pachnąco! Czekam aż podłoga wyschnie i zjem obiadek Odpoczne chwilke i przejade się odwiedzić rodziców i przy okazji obetne włoski:-):-):-)
No! i zapomniałam pogratulować chłopczyka Angel!!!!
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
polna_N ale wiesz z takim mlodym i przystojnym lepiej sie jezdzi:-)
Asiowo moze te auta sa i nowe, ale strasznie rozklekotane, a toyota to calkiem dziwny samochod, obrotomierz ma na srodku deski rozdzielczej przez co musisz byc bardziej uwazna
kurcze mam wielka ochote na placki ziemniaczane, tylko nie chce mi sie robic, ale chyba nie wytrzymam
Asiowo moze te auta sa i nowe, ale strasznie rozklekotane, a toyota to calkiem dziwny samochod, obrotomierz ma na srodku deski rozdzielczej przez co musisz byc bardziej uwazna
kurcze mam wielka ochote na placki ziemniaczane, tylko nie chce mi sie robic, ale chyba nie wytrzymam
CzesC dziewczynki ! JAk dzionek ??
KasiaF87 no to Wam sie udalo Fajnie macie jaw Rzeszowie skad pochodze to chyba bym nie wynaela bo takie drogie :/ i wogole ! Tutaj wynajmujemy 2 sypialnie , lazienka kuchnia mala jadalnia polaczna z duzym pokojem za 750$ to dosc srednio jak na tutejshe zarobki
Asiowo trzymam kciuki za prawko to naprawde wygoda miec prawko i samochod ja w polsce nie zrobilam i zaluje :/ tuta sie nauczylam jezdzic na automatycznej i jezdze bez prawka
Angel to gratuluje chlopca
Ja krokiety uwielbiam i robie z kapustkai pieczarkami Pychotka tylko fakt roboty przy tym jest :/ trzeba sie ustac przy garach !
KasiaF87 no to Wam sie udalo Fajnie macie jaw Rzeszowie skad pochodze to chyba bym nie wynaela bo takie drogie :/ i wogole ! Tutaj wynajmujemy 2 sypialnie , lazienka kuchnia mala jadalnia polaczna z duzym pokojem za 750$ to dosc srednio jak na tutejshe zarobki
Asiowo trzymam kciuki za prawko to naprawde wygoda miec prawko i samochod ja w polsce nie zrobilam i zaluje :/ tuta sie nauczylam jezdzic na automatycznej i jezdze bez prawka
Angel to gratuluje chlopca
Ja krokiety uwielbiam i robie z kapustkai pieczarkami Pychotka tylko fakt roboty przy tym jest :/ trzeba sie ustac przy garach !
A
Asiowo
Gość
U nas nawet da się tanio coś wynając, ale trzeba mieć też przy tym troszkę szczęscia...:-) Ja odkąd mam prawko i autko (wprawdzie tylko tico, które zprezentował nam mój brat na ślub, ale śmiga idealnie), nie wyobrażam sobie, żebym autobusem albo tramwajem miała jeździć, w prawdzie na benzyne kupa kasy idzie, ale tyłek rozpieściłamMadzik! Nie mozesz sie denerować, na pewno zdasz!!! Tak ja jutro mój mężulek wiem, powtarzam się:-)
Ja zjadłam sobie zupkę i zaraz zjem sobie lody, bo mam okropną chęc:-)
Ja zjadłam sobie zupkę i zaraz zjem sobie lody, bo mam okropną chęc:-)
No w sumie to kazdy chyba sie rozpieszcza jezdzeniem U nas w sumie sytuacja nas zmusila bo nawet do spozywczego trzeba iesc dbre 30 min :/ a dopieo na jakies zakupy czy cos to masakra ! a autobusy kursuja ale niema rozkladow wogole takie to pokrecone , i nie wiadomo o ktorej jezdzi niby kilka na godzine)
A
Asiowo
Gość
No w sumie to kazdy chyba sie rozpieszcza jezdzeniem U nas w sumie sytuacja nas zmusila bo nawet do spozywczego trzeba iesc dbre 30 min :/ a dopieo na jakies zakupy czy cos to masakra ! a autobusy kursuja ale niema rozkladow wogole takie to pokrecone , i nie wiadomo o ktorej jezdzi niby kilka na godzine)
ehhh... współczuje ja bym tak nie umiała..., chociaż to pewnie kwiestia przyzwyczajenia...;-);-);-)
Asteria
Wdrożona(y)
madzik1388: mnie uczyl po pacholkach...;-P ze musze tam minac i zaczac w tedy skrecac...
Asiowo: Tak w Katowicach:-) a co? ty też?
Asiowo: Tak w Katowicach:-) a co? ty też?
reklama
Asiowo mysmy przez rok czasu tak chodzili na nogach :/ jesce w ciazy z Filipkiem bylam wted , a dopiero potem stac nas bylo na auto i trzeba bylo siesamemu nauczyc jezdzic najpierw po takich uliczkac a pozniej najgorshe bylo wyjechac na glowna droge , ale dalismy rade i do tej pory jezdzimy i bez wypadkow : ( odpukac ) raz tylko wjechalam gosciowi w dupe bo za szybko zachamowal a ja nie zdazylam ale to pomijam Przedewszystkim uwazamy bo nie mamy praw jazdy tyllko takie lewe :: wiec czlowiek nie szaleje