reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No to Asiowo trzymam kciuki za prawko męża... NIe dziwię sie że Ci się ciężko jeździ... Mi JUŻ ciężko sie skarpetki i buty ubiera... A co dopiero siedzieć za kierownicą...

A ja robie obiadek i tak zaglądamtu do was ale tu ciągle cisza... No cóż... To sobie ide... Pomecze M... niech wstaje bo później w nocy spać nie może ;-P

reklama
No to Asiowo trzymam kciuki za prawko męża... NIe dziwię sie że Ci się ciężko jeździ... Mi JUŻ ciężko sie skarpetki i buty ubiera... A co dopiero siedzieć za kierownicą...
Dzieki;)
Mój M jak jest w domku to ubiera mi skarpetki i buty, bo widzi jak się sama męczę:-p Normalnie nie mogę ubierać skarpetek, bo odrazu mam okropne ślady i uciskają mnie, bo te nóżki mam takie spuchniete...:baffled:a buty, teraz ubieram tylko sandałki na rzep, a jak jest chłodniej to próbuje się wcisnać w trampki, ale potem to mam takie balony, anie stopy...:baffled:

Asiowo he he ja mam w piatek egzamin, ciekawe jak pojdzie, oby Twojemu sie powiodlo
Dzieki;)

Ja zdawałam prawko z lutym, w walentynki:-)
Od lekarki wziełam zaświadczenie, że jestem w ciązy (wtedy chyba ok 20 tygodnia), żebym pasów nie musiała zapinać... 2 błędy zrobiłam (2 razy migacza nie włączyłam), ale mnie przepuścił:-p Może maleństwo mi pomogło:-):-):-)
więc pewnie Tobie też pomoże:-)
ja w ogole odkąd jestem w ciązy mam farta jeśli chodzi o egzaminy ;-)
Nawet na studiach w zimowej sesji zdałam wszystko w 1 terminach, a teraz już mam tak wszystko pozaliczane, że z egzaminów jestem zwolniona:-D:-D:-D i praktycznie studia skończyłam i na ostatnim semetrze srednia 5,0:-):-):-) ale to wszytko zasługa maleństwa;-);-);-) Dodam, że wcześniej nie było tak łatwo, miałam nawet 2 razy warunkowo zaliczany semestr:baffled:

w takim razie jutro 3mam kciuki za męża, a piątek za Ciebie, powodzenia!!!!

Asiowo, będę trzymała kciuki za męża, i za Ciebie Madzik również;-). Teraz jest o wiele ciężej zdać niż kiedyś, ja zdawałam 5 lat temu i zdałam za pierwszym razem, ale wtedy nie było żadnych kamer itp, czasem na pewne małe błędy przymykali oko;-).
Kasia, co robisz na obiadek? Dajcie jakieś ciekawe pomysły w wątku Upichćmy coś, bo już mam dosyć wiecznie tylko klopsy, schabowe, zupy, i inne pierdołki ogólnie wszystkim znane:baffled:. Dziś będę jadła na obiad filety z piersi kurczaka w cieście naleśnikowym z płatkami kukurydzianymi, ktoś tu na forum o nich pisał, chyba Polna... Zobaczymy jak będą smakować;-).

Hejo:tak::tak:

A ja miałam wczoraj USG:) i wszytsko sie potwierdziło, chłopczyk jak nic:):) :tak: Wszystko na szczescie jest wporzadku:) Z pomiarów wyszło ze ma 2kg 45:) I jest starszy o tydzien:) Nio ale lekarz mowił ze to jets taka roznica 2tyg w tył lub do przodu. I jak według OM termin mam na 21.07 tak wedlug tego wczorajszego USG termin wypada na 16.07 wiec duzej roznicy nie ma:) Dzidzius ułozony główkowo, ale pewnie jeszcze 10 razy sie obróci, chociaz ja wolałabym zeby nie...:tak:

A ja przytyłam 9 kg:) Jak narazie...

Mika to u was na szkole rodzenia nie trzeba bylo sie zapisywac? Fanie macie:):tak: Ja dopiero na czerwiec jestem zapisana, gdzie tam jeszcze.....
Jak wam mija dzien?

Kasia Ty juz nie mozesz sie ubrac a co dopiero do konca, ale fajnei że ma Ci kto ubierac buty i skarpetki:):) JA tylko czasem nie moge ubrac butow ale to zdarzylo sie narazie chyba tylko z 2razy...wiec jakos daje rady. :tak:

Snoopy jaki tekst "bzykac mi sie chce" nie wytrzymie :-):-):-D:-Dhaha To Ty wytrzymała kobietak jestes:)

Ja tez sie juz doczekac nie moge gdy na prawko sie zapisze:) Eh ale to dopiero we wrzesnio....:rofl2:

Trzymam kciuki za wasze prawo jazdy:)

buska:)

no witam:) u nas taka piekna pogoda ze do domu wracam tylko na posilki:)
Ja za niedlugo bede sie przenosic z Katowic do Jastrzębia-Zdrój:-( do tesciowej... a tak bardzo nie chce;-/,ale tam taniej bedzie i tesciowa zawsze pomoze bo juz na emeryturze...
Ja wczoraj zdawalam egzamin na prawojazdy i niestety sie nie udalo teraz bede czekac kolejne 2 miesiace na kolejne (3) podejscie...;-)
Brzucholudek ma sie super, zaczyna juz "łazic" w brzuszku:-)

aaaa... zapomnialabym sie pochwalic wreszcie powiedzielismy reszcie rodziny, że rodzina sie powiekszy. Moja babcia zaczela troche jeczec ale juz jej przeszlo;-) i na obiadki zaprasza:-)

mam do was jeszcze pytanie - mialyscie takie bole glowy, ze az wymioty powodowaly, bo ja mialam takie migreny ale wyczytalam ze w ciazy powinny ustapic... i znajoma powiedziala mi ze to moze byc nadcisnienie w ciazy, i teraz nie wiem czy powinnam isc z tym do lekarza juz teraz, zaraz czy poczekac do wyzyty za 2 tyg.? jak sadzicie?

Ja dziś robię zwykła pomidorówkę, bo już za bardzo nie mam siły stać przy garach:baffled:
Ale uwielbiam robić i jeść krokiety z pieczarkami... niby takie byle co, a to niebo dla mego podniebienia:baffled: Teraz robię je tylko z mężem, bo jednak trochę roboty z tym jest niestety, a kupne nie smakują tak samo:-)

Asiowo, ja też uwielbiam krokiety, głównie gotuję kapustę z mięsem, mielę i zawijam w naleśnik, pycha. Z pieczarkami jeszcze nie jazdłam. Smażysz pieczarki z cebulką i faszerujesz tak?? muszę spróbować;-).
Asteria, a mierzyłaś sobie ciśnienie? Może wybierz się chociaż do lekarza ogólnego?
No a co do prawka to też przerąbane, że trzeba tak długo czekać na kolejny exam:wściekła/y:.
Angel, no to wiesz że będziesz miała synka, GRATULUJĘ:tak:. Moja Hania tez później była większa o 2 tygodnie, ale urodziła się w terminie.

reklama
Asteria nio to bedzie juz moje 5 podejscie, ale zdecydowalam zmienic instruktora, i jutro mam jazdy z nowym, bo skoro zdawalam 4 razy i 3 razy oblalam na luku to chyba cos mnie zle nauczyl, a dodam ze uczyl mnie jazdy na pamiec i zdawalam na calkiem innych samochodach niz sie uczylam, i moj instruktor chyba nie wzial tego pod uwage, bo na jego aucie wszystko mi pieknie wychodzi, a na egzaminie klapa, a do tego u mnie w WORdzie sa 3 marki samochodow egzaminacyjnych

Do góry