reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ashera porażka współczuje ci
Maagda no ładnie cieszyć się z czyjegoś nieszczęścia:-p???:-D:-D:-D:-D
ixidixi No to rosnie brzuszek:-) sliczny
taluś no widac ze potrafilabys pisać o swoim hobby długo ale to dobrze:-):-D:-D
Violett Kochan brzuszek super ale szczerze mówiac wg mnie duży faktycznie:tak::-D:-p i mam prośbę edytuj posty:-)
AgnieszkaCC Jak sknczysz u siebie posprzątaj i u mnie:-p bo ja tak nie lubię sprzatac

mam teraz strasznie mało czasu bo mąż przestał zarabiać i musiałam jakoś ratować sytuację więc zaczęłam dawać korepetycje z matmy nie ma z tego kokosów ale u nas z kasą naprawdę krucho więc przydaje się każdy grosz.
Więc teraz muszę pogodzić bycie mamą żoną studentką te nieszczęsne korki i kurs na prawko i dlatego sie nie odzywalam po prostu już mi nie starczało siły ani energii

Mi tez sie wydaje ze duzy, ale coz niech rosnie :) Ok bede edytowac, tylko jak jakos wyszlo ze dodalam jeden pod druim :)
kasie no to rzeczywiscie nieciekawei, wspolczuje

violett no ja nic nie mówie tez uwazam ze powinien rosnać:-) mnie wyskoczył brzuszek gdzies w 7 miesiacu z tym ze ja nie jestem taka chudzina jak ty:-p
kasie to kicha biedna jestes oby mąz szybko znalazł inna prace albo zeby sie poprawiło u niego w firmie

Ale moja mama tez jak byla w ciazy to urusl jej brzuszek mniej wiecej do takiej wielkosci i potem zrobil sobie przerwe i zaczal rosnac tak naprawde na poczatku 5.Wiecmoze ja tez tak mam. Teraz sobie dzidiza przystopuje i potem zacznie rosnac do tej mojej upragnionej pileczki :)

no na razie sie poprawa nie szykuje wręcz przeciwnie bo m sie klijęci na korepetyje wykruszają wiadomo rok szklny się kończy matura już tuż tuż nie wiem jak to będzie:(

reklama
paula3 głosik oddany
kasie no faktycznie no ale chyba maz nie siedzi na tyłku tylko tez cos stara sie robic??

Do góry