reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
joasia89 ja mam prawie 23 i rodzę we wrześniu wiec spokojnie ;-) fajnie ze sie pojawiłaś :laugh2:

patrycja 9009 i taz uważam cie za dzielną masz już 2 szkrabów :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
strasznie tu dzisiaj pusto myślałam ze jak sobota to poklikamy sobie a tu pusto ...
czytam małemu krótkie opowiadania na dobranoc i chyba działają bardziej na mnie niz na niego jego chyba ton głosu uspokaja :p

strasznie tu dzisiaj pusto myślałam ze jak sobota to poklikamy sobie a tu pusto ...
czytam małemu krótkie opowiadania na dobranoc i chyba działają bardziej na mnie niz na niego jego chyba ton głosu uspokaja :p
Tak tak chcesz dziecko uspać a wczesniej to Ty zaśniesz przy tej bajce niż on haha

jestem ciekawa jak to będzie, na ziecko jestem gotowa i ciąża jest ok :) ale poród to dla mnie narazie jedynie obawa i strach

Ja sie bardzo bałam 2 porodu..... ale był o niebo lepszy od pierwszego.... Kochana nie ma sie czego bać.... tylko urodzisz i zobaczysz swoje maleństwo to cały ból zniknie w sekundzie uwierz mi :)))

reklama
sochi - kobieto, czym ty sie kierujesz? :no: Dla dziecka? Dla dziecka chcesz byc z kims, komu nie ufasz? Dałąbym na Twoim miejscu temu troche czasu, nie wracaj teraz do tego KOGOŚ bo edzie to dla niego znaczylo zielone swiatlo! Łatwo przebaczasz i praktycznie zero konsekwencji. Jezeli teraz do niego wrocisz to nie zdziwilabym sie, jezeli w przyszlosci wywinie Ci znowu taki numer.

violett - przedewszystkim sie nie stresuj!!! Bedziesz sie stresowac to bole vbeda jeszcze wieksze i... to takie bledne kolo :tak:
clio - to jeszcze zbyt wczesnie... Alex nie musi sie nawet odzywac raz dziennie. To zbyt wczesnie kochana :tak: Powinnas wg. mnie sie martwic brakiem "ruchow" po 24tc. kiedy sa juz bardziej wyrazne. I wtedy zapukac do dzidziusia i zjesc cos slodkiego :tak:
a z ta bateria duracell... az sie zasmialam :-D a to sie zdaza coraz rzadkiej ... :confused2:
patrycja - ah a mysl;alam, ze jestem tu najmlodsza :-p te zaszlam w ciaze majac 15 lat a urodzilam w wieku 16. Ty juz widzę masz 18 i druga kruszynke na koncie!
Witam w naszym gronie :tak:

ja zaszlam w ciaze w wieku 20 lat :-)

nie jestem z ojcem dziecka ... bo nie warto ...

a o ciazy dowiedzialam sie w 20 tc :-) taki figielek ;-)

a teraz jestem szczesliwa z moim M choc mamy trudny okres teraz ... :tak:

Nie jestes za stara :-p Sa i starsze tutaj.
A ja sie tak zawsze zastanawiam... jak mozna dowiedziec sie o ciazy dop w 20tc? [ z pelnym szcunkiem] ale ... no jak? :-p Rozumiem, ze miesiaczkowalas normalnie do 4 miesiaca ciazy?

Jezeli chodzi o mnie to wszystkie prace kontrolne na ten semestr juz oddalam... nie pojawila sie zadna nizsza ocena niz 4 :sorry:
Z tym ze jeszcze czekaja mnie egzaminy afff ...

Pozatym, 7 dni temu rozpoczelismy 6 miesiac zycia Damianka, a spojrzcie co juz potrafi!!!

Zobacz załącznik 236849

Ostatnia edycja:
Do góry