reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

AgaCC ja chodziłam do podstawówki 1 na Bernardyńskiej koło Grunwaldzkiej, a gimnazjum 2 na Szopena:-) koło III LO. A składałam podania do LO nr 5 to jest chyba niedaleko Wincentego Pola chyba tak mi sie wydaje bo ty z rejonów stadionu Stali jestes prawda?;-) czy moze cos pokreciłam...
Kasiuch gratuluje postepów eh smiech dziecka jest najpiekiejszy:-)

reklama
Maagda Masakra biedna Lusia nie wyobrazam sobie tego eh biedactwo:-( no ale cóz musiała miec ten zabieg tylko biedna sie denerwowała eh

MAŁAMI spokojnie. Nie wszyscy rodzice z radością przyjmują nowinę że ich dziecko, czy to pełnoletnie czy nie, będzie miało potomka. Z czasem oswoją się z ta myślą a jak już urodzisz to myślę że nie będą potrafili oprzeć się urokowi wnuka. A co do mieszkania to na początek moglibyście wynająć kawalerke jakąś. Moja koleżanka spodziewa się trzeciego dziecka w takiej jednopokojowce mieszkają z kuchnia i łazienką. A waszej trójce to narazie by wystarczyło póki nie stanęlibyście na nogi. A twój chłopak pracuje?
MAGDA O jejku. Myślałam że jakoś będą to przecinac a oni poprostu patyczkiem to zrobili. A jak Łucja po zabiegu?

ja byłam niedawno z dziećmi na dworze. Nie wiem gdzie wy mieszkacie ale u mnie tak ciepło że na krótki rękaw chodziłam.

Sochi imię wybierał mój B i będzie Alex :rofl2: mnie się bardzo podoba ważne ze zdrowy :-D

Ten twój facet to teraz zrozumie co traci a wygląd to przecież nie wszystko liczy sie charakter i jakie masz podejście do życia ważniejsze jest mieć o czym gadać niż tylko na siebie patrzeć :tak: poza tym musisz to poukładać bo obaw możesz mieć wiele niestety są jedynie 2 opcje albo sie opamięta i zrozumie co straci albo jest opcja że może to zrobić znowu jak za szybko sie zapomni :sorry: musisz być dzielna dla maluszka :tak: teraz to jest najważniejsza osoba w Twoim życiu a powiedz jak rodzice? Twoi i czy teściowie moze dzwonili?

wiesz Alex mi sie podoba mam kolege co tak ma na imie i mowimy na neigo czasem Aleksica...hehe:-D A co do moich rodzicow to wiedza co zorbil i mowia ze mala jest Najwazniejsza ale dobrze by bylo sie pogodzic...
A co do tesciow to dzwonila tesciowa(fajna bbaka tak ogolnie) powiedzila co sie stalo ja powiedzilam zeby On powiedzial co...a ona ze jak bym chciala pogadac to moge napisac...zadzwonic...??

witajcie Lejdiski...

u mnie bylam dzis w Zusie...maskara...wrrr nie lubie urzedow...

i bylam na badanich u Gina...widzilam mala...rany jak ona slodka...oojjjj :szok::-)
wazy juz ponad 1600g

Jutro umuwilam sie na spotkanie z Mym mezem...(smiesznie to teraz brzmi) na 16.00 wiec sie dowiem co on teraz mysli zrobi...Troszke sie bojee...ale dam rady

ech...ja Też miałam problem z wybraniem imienia dla mego skarbka...
na początku myslałam ze mieć będę dziewczynke i chciałam dac jej na imie albo Nadia albo Maja:-):-)
ale jak sie dowiedziałam o chłopczyku to przeleciałam cały kalendarz i nic mi sie nie podobało...:sorry:ale mój Będzie miał na imie ITAN,MARCEL,DANIEL,ALAN albo MARCIN
Z tych 5 imion jedno wybiore ale chyba będzie ITAN:):-D:-D:-)Pewnie jak zwykle odmieni mi sie ...Kobieta zmienną jest:)

Itan mi sie nie podoba...absolutnie,,,,wole Marcina,

ewi zapros mnie do siebie, u mnie od wtorku masakra jest :/
pati nie tylko ty masz beznadziejną pogodę eh juz mi sie to znudziło

Dokładnie ta pogoda juz nudzi sie...... człowiek taki jakiś nijaki mnie to łeb boli bo za niskie ciśnienie.... ja chce lllaaatttoooo!!! :)

reklama
O UMI Zapomniałan. Justynka chodzi spać między 19.30 a 20.30. Ostatnio musi Hello Kitty i Samsama obejrzeć na tvn style i dopiero idzie spać. A mały jak mu poleci. To zależy o której w dzień zasnął i jak długo spał, ale tak między 20.30 a 22. Czasami zdarza się że później chodzi spać.
a no zapraszam :-)
SOCHI FAJNIE choć że twoja teściowa interesuje się tobą. Fajnie mieć taka. A co do spotkania to mam nadzieję że Twój powie Ci dlaczego to zrobił.

Do góry