reklama
No ja tez nie znosze takich ludzi, ale w sumie spodziewalam sie tego po niej tylko jej wczorajsza reakcja mnie bardzo zaskoczyla byla taka mila i wogole. myslalam ze bedzie wszystko dobrze a tu dupa. az mi sie plakac zachcialo wiem ze to tylko jakas glupia wychowawczyni ale kurde jak mnie bedzie tak dobijala i olewala to bedzie tragedia ;/
No bardzo nieciekawie znosze, czekam tylko na weekend majowy zeby odpoczac bo juz nie mam sily chodzic do tej szkoly,. A teraz mamy caly czas sprawdziany i nie moge sobie zrobic wolnego
Też mysle ze ona sie wstydzi ze ma w klasie ciezarna bo moje technikum to geologiczno ( ja tam chodze ) geodezyjno drogowe i ona zawsze powtarzala ze geodezja i drogowka to dziewczyny nie mysla i zachodza w ciaze i sobie zycie marnuja a geologia to mysli chce sie uczyc i wogole. I teraz bach ja jej mowie zejestem w ciazy to psuje jej reputacje klasy...
No bardzo nieciekawie znosze, czekam tylko na weekend majowy zeby odpoczac bo juz nie mam sily chodzic do tej szkoly,. A teraz mamy caly czas sprawdziany i nie moge sobie zrobic wolnego
Też mysle ze ona sie wstydzi ze ma w klasie ciezarna bo moje technikum to geologiczno ( ja tam chodze ) geodezyjno drogowe i ona zawsze powtarzala ze geodezja i drogowka to dziewczyny nie mysla i zachodza w ciaze i sobie zycie marnuja a geologia to mysli chce sie uczyc i wogole. I teraz bach ja jej mowie zejestem w ciazy to psuje jej reputacje klasy...
Ostatnia edycja:
umi2
Fanka BB :)
Violett ja miałam podobna babke w klasie traktowała mnie jak innych na korytarzu jak powietrze ale szczerze mówiac miałam to w nosie co do mdłosci nie miałam ale gdzies w 4-5 miesiacu miałam okropne bóle głowy i czesto mi sie uszy zatykały tak wiec współczuje
Ja nie wiem jak to bedzie w klasie, zobacze jutro bo mam z nia lekcje. Ale mam nadzieje ze pujdzie wszystko dobrze bo az sie boje tego co bedzie. Te dziewczyny ktore wiedza wspierajamnie bardzo mowia ze sie nie dadza ze jak ona cos bedzie gadac to mi pomoga zebym sie nie martwila ale jak tu sie nie martwic taka baba ;/
Serduszko1
Kochana olej ja .... Dobrze ze masz wsparcie w klasie nie sama a to duzo daje )))
Pamiętaj nie mozesz jej pokazac, ze nie wiem boisz sie, bo kobieta pewnie Cie zaszczuje.. Pokaż jej, ze jestes silna kobieta anie jakas tam dziewczyna, ktroa wpada z pierwszym lepszym na imprezie..
Ona nie ma prawa Cie tak traktowac i tyle..
Głowa do gory:-)
Ona nie ma prawa Cie tak traktowac i tyle..
Głowa do gory:-)
umi2
Violett Nie ma co panikować:-) masz wsparcie dziewczyn:-) Przypomina mi sie teraz jak ja byłam w ciazy jak kolezanka stwierdził że najwyzej przywali dyrektorowi jak bedzie sie pluł ale powie cos o tym ze szkołę mam zmienić Bedzie dobrze:-)
reklama