reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiuch - mam 24 lata, a czasami czuje się jakbym miała 10 ;| moi rodzice chcą dla mnie dobrze, fakt - X. nie był ideałem, bardzo dużo zrobił złego. Ale - jest to ale. Jest ojcem mojego dziecka, kocha go, a mały jego.

A co do tego faktu ze spotkaniami z Nim, rodzice potrafią sprawdzać mi bilingi telefoniczne, czy aby z Nim nie utrzymuje kontaktów.

reklama
Magdaa biedna Łucja ale dobrze, ze juz po zabiegu:tak:

Ewi Ty sie tak nie chwal pogoda, bo na śląsku wlasnie leje i leje i przestac nie4 chce:eek::baffled:

Sochi to fajna masz tesciowa:tak:a co ona w ogole na to co sie stalo?? No i trzymam kciuki za jutrzejsza rozmowe z mezem- oby to jakos poszlo..

A i witam nowa mame:tak:patrycja9009 skad dokładnie jestes??

Baśka ja z zabrza jestem :))))) Widze ze sąsiadkami jesteśmy hahaha
Czemu Cie nie widać na forum Zabrza???

Ostatnia edycja:
Clio87 ja się miewam kiepsko, mam straszliwe zawroty glowy, w szkole bardzo się zle czulam, zrobilo mi się duszno w glowie mi się krecilo, czarne plamki przed oczami, uszy mi się zatkaly i mogole tragedia… z dzidzia wszystko dobrze a tata to jest wniebowzięty po prostu swoja fasolka.

Enssne
ehhh to rzeczywiście ciezko, nie wiem sama jakie jest dobre wyjscie z tej sytuacji

Ewi44 wiesz co wlasnie dzisiaj było ciezko, wczoraj była chyba mila bo była moja mam, dzisiaj coprawda nie mialam z nia lekcji, ale jak mijalam się z nia na korytarzu to powiedziałam jej dziendobry a tami nie odpowiedziala tylko się tak dziwnie spojrzała. Wiec chyba jednak nie będzie dobrze… :(

Patrycja9009
witam cie serdecznie ;* wiesz ja tez myślałam ze będzie mi ciezko się wkręcić w forum bo jestem jeszcze na forum Listopad 2010 ale chyba dalam rade co dziewczyny??/ Tylko problem zenie mogę pisac z dziewczynami tak normalnie tylko takimi dlugimi postami, ale niestety szkola mi na to nie pozwala. ;/

Mała_mi88
to fajnie ze dzidzia już taka duza, ciesze się bardzo ;) ehhh to nie dobrze zejego mama tak zareagowala, ale może to był szok, może się ulozy wszystko. Jego mama posiedzi pomysli o tym i zaproponuje jednak byscie zamieszkali. Wiadomo ze teraz ciezko wam by było coś wynająć no bo jednak to duzo kosztuje a dziecko tez jest bardzo kosztowne ze tak powiem. Niestety jeżeli jego rodzice nie zmienia zdania, to chyba będziesz musiala zrezygnowac ze studii i się przeprowadzic do swoich rodzicow :( Ale trzymam kciuki żeby wszystko się ułożylo :*

U mnie jest piekna pogoda :) cieplutko, swieci sloneczko :) cudownie

A weekend majowy to spedze w gronie rodziny mojego P :)Uwielbiam tam być:)

U mnie rodzice P dobrze zareagowali na moja ciąże i moi rodzice tez ;) Wiec się ciesze bardzo.

Sochi trzymam kciuki :* Będzie dobrze :*

Violett wspolczuje Ci chodzenia do szkoły tym bardziej na poczatku ciazy:baffled:ja wlasnie przechodzilam poczatek w takim sam sposob wiec podziwiam Cie..
A co do nauczycieli to porazka:baffled::eek:niecierpie takich fałszywych bab..
Mam nadzieje, ze jednak moze tylko sie zamyslila i Cie nie zauwazyla..

Violett widze ze dość nieciekawie znosisz początki ciąży... Ja przy Kubie miałam tak samo do tego wymioty do 18 tyg Ciąży.... współczuje naprawde

reklama
VIOLETT Oj ja też miałam takie problemy z początku pierwszej ciąży. Oparłam się nawet w szpitalu i chceli mi rezonans robić bo cały czas słabo mi się robiło. Macica się rozrasta i potrafi przycisnąc żyje udowa i przez to krew nie dopływa tam gdzie trzeba i takim sposobem robi się słabo. A co do wychowawczyni to nie wiem. A może wstydzi się że ma w klasie ciężarną i przy ludziach odnosi się do ciebie z rezerwą?
BAŚKA Nie wiem jak tam w Waszych stronach ale u mnie na chwilę obecna deszcz nie jest porządany. Już czas na siew zboża a takie błoto na polach że im więcej deszczu spadnie, tym bardziej odciągnie się sianie. A my mieszkamy na takim terenie że po każdej zimie przynajmniej przez pierwsze dwa tygodnie takie błoto że nawet z podwórka ciężko wyjechać.

Do góry