Clio87 ja się miewam kiepsko, mam straszliwe zawroty glowy, w szkole bardzo się zle czulam, zrobilo mi się duszno w glowie mi się krecilo, czarne plamki przed oczami, uszy mi się zatkaly i mogole tragedia… z dzidzia wszystko dobrze a tata to jest wniebowzięty po prostu swoja fasolka.
Enssne ehhh to rzeczywiście ciezko, nie wiem sama jakie jest dobre wyjscie z tej sytuacji
Ewi44 wiesz co wlasnie dzisiaj było ciezko, wczoraj była chyba mila bo była moja mam, dzisiaj coprawda nie mialam z nia lekcji, ale jak mijalam się z nia na korytarzu to powiedziałam jej dziendobry a tami nie odpowiedziala tylko się tak dziwnie spojrzała. Wiec chyba jednak nie będzie dobrze…
Patrycja9009 witam cie serdecznie ;* wiesz ja tez myślałam ze będzie mi ciezko się wkręcić w forum bo jestem jeszcze na forum Listopad 2010 ale chyba dalam rade co dziewczyny??/ Tylko problem zenie mogę pisac z dziewczynami tak normalnie tylko takimi dlugimi postami, ale niestety szkola mi na to nie pozwala. ;/
Mała_mi88 to fajnie ze dzidzia już taka duza, ciesze się bardzo
ehhh to nie dobrze zejego mama tak zareagowala, ale może to był szok, może się ulozy wszystko. Jego mama posiedzi pomysli o tym i zaproponuje jednak byscie zamieszkali. Wiadomo ze teraz ciezko wam by było coś wynająć no bo jednak to duzo kosztuje a dziecko tez jest bardzo kosztowne ze tak powiem. Niestety jeżeli jego rodzice nie zmienia zdania, to chyba będziesz musiala zrezygnowac ze studii i się przeprowadzic do swoich rodzicow
Ale trzymam kciuki żeby wszystko się ułożylo :*
U mnie jest piekna pogoda
cieplutko, swieci sloneczko
cudownie
A weekend majowy to spedze w gronie rodziny mojego P
Uwielbiam tam być
U mnie rodzice P dobrze zareagowali na moja ciąże i moi rodzice tez
Wiec się ciesze bardzo.
Sochi trzymam kciuki :* Będzie dobrze :*